[甜出沒注意] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
381 Like 15 Dislike
推爆佢

我覺得咁多女人
夠淫都係得娜姐

又淫得又純得

Jeana都好淫

但Jeana又無睿智feel

我覺得jeana先演繹到個浸姣味

Jeana真係好淫好正
副偈又唔差
真係J到停唔到手

陽唔陽痿到?

哇屌
慢慢打,高汁野係要d時間
btw追緊另一個故,d留言催到個樓主嬲嬲豬之後棄打
難得睇左一半無得睇個種感覺好差
樓主繼續打,唔好停

呢個chap仲有一至兩篇

之後又開新一章

啱啱睇演唱會所以未得閒打

莫非係睇陳綺貞?
樓主繼續打,唔好停

之後又開新一章

莫非係睇陳綺貞?

正解
我聽到喊足成場演唱會
快啲返屋企打文
樓主繼續打,唔好停

之後又開新一章

比比鳥?
樓主繼續打,唔好停

之後又開新一章

莫非係睇陳綺貞?

正解
我聽到喊足成場演唱會

好彩係綺貞女神
樓主繼續打,唔好停

之後又開新一章

莫非係睇陳綺貞?

正解
我聽到喊足成場演唱會

好彩係綺貞女神

點解好彩?
樓主繼續打,唔好停

之後又開新一章

莫非係睇陳綺貞?

正解
我聽到喊足成場演唱會

好彩係綺貞女神

點解好彩?

可能以為你睇柏豪
繼續lm
felix嗰part好有畫面感
「係我選擇唔拍啫,而家我自由都幾好。」

「但你唔想有人錫咩?」Felix已經食咗一大碗,佢好似好想繼續聽我講所以停咗手。

「以前細個我都想嘅,但經歷過一兩次戀愛,我就不停反思戀愛最根本嘅目的係乜。」手中無酒嘅我,呢一刻唯有多士同雪糕代替。

「戀愛唔係愛一個人,為佢而俾最好嘅佢咩?」Felix始終都係太細個,仲係對戀愛太多憧憬。

「人愈大,其實只會愈自私。當我發現戀愛中能夠供應我嘅,其實都只係快樂同溫暖,一般人所講嘅愛同承諾都只係bullshit。」我再低頭食一舊多士,「如果你能夠撇開承諾,原來戀愛中嘅快樂同溫暖係非常廉價,而且垂手可得。」

Felix一臉茫然,靜咗落嚟繼續食埋佢碗麵,我諗佢亦都思考緊我講嘅嘢。

「愛情之所以生存係你心入面,其實唔係因為對方嘅存在,而只係因為對方令到你快樂。跳返出嚟睇呢個人可能邊個都得,亦都可能邊個都唔得。」

Felix仍然繼續低頭苦思,但佢已經食完佢碗麵。而我食到個多士第二層都開始覺得飽。

「愛情之所以生存係你心入面,其實唔係因為對方嘅存在,而只係因為對方令到你快樂。跳返出嚟睇呢個人可能邊個都得,亦都可能邊個都唔得。」

好啱啊!我對愛情嘅睇法都係咁。有一次我同男友傾計,佢細我一年,我咁講完之後佢唔多明。。。
樓主繼續打,唔好停

之後又開新一章

莫非係睇陳綺貞?

正解
我聽到喊足成場演唱會

好彩係綺貞女神

點解好彩?

可能以為你睇柏豪

香港除咗樂隊
無邊一個男歌手欣賞

「但你唔想有人錫咩?」Felix已經食咗一大碗,佢好似好想繼續聽我講所以停咗手。

「以前細個我都想嘅,但經歷過一兩次戀愛,我就不停反思戀愛最根本嘅目的係乜。」手中無酒嘅我,呢一刻唯有多士同雪糕代替。

「戀愛唔係愛一個人,為佢而俾最好嘅佢咩?」Felix始終都係太細個,仲係對戀愛太多憧憬。

「人愈大,其實只會愈自私。當我發現戀愛中能夠供應我嘅,其實都只係快樂同溫暖,一般人所講嘅愛同承諾都只係bullshit。」我再低頭食一舊多士,「如果你能夠撇開承諾,原來戀愛中嘅快樂同溫暖係非常廉價,而且垂手可得。」

Felix一臉茫然,靜咗落嚟繼續食埋佢碗麵,我諗佢亦都思考緊我講嘅嘢。

Felix仍然繼續低頭苦思,但佢已經食完佢碗麵。而我食到個多士第二層都開始覺得飽。

好啱啊!我對愛情嘅睇法都係咁。有一次我同男友傾計,佢細我一年,我咁講完之後佢唔多明。。。

無經歷嘅人唔會明
驚嚇素顏改圖 網上流傳一張何佩瑜的素顏照,相中人面色蒼白,更沒有眼眉,令人感到異常嘔心,後來證實是改圖。

無經歷嘅人唔會明

無錯 我同佢講,就算呢刻你女友唔係我,變左你同第二個女仔拍緊拖,你都一樣會感到幸福同開心。唔係一定因為我存在左您先快樂。
之前化妝都係因為爛面想遮下醜,又有痘又有印,但點知愈遮愈衰,後尾轉天然啲嘅護膚品,中間試過用錯而爆得仲勁,用咗半年時間先清晒啲痘同印。雖然伊加都冇再化妝,但接受唔到自己唔戴大眼仔,一唔戴就冇晒自信

無經歷嘅人唔會明

無錯 我同佢講,就算呢刻你女友唔係我,變左你同第二個女仔拍緊拖,你都一樣會感到幸福同開心。唔係一定因為我存在左您先快樂。

我試過因為咁 唔肯定自己嘅意義喺邊
可能嗰個唔係我 佢都會咁開心呢
主角既愛情觀好寫實..好殘酷
樓主你係咪都對愛情無憧憬
感覺要做到你伴侶要好高智慧

今日果篇好到肉
我分手之後唔想拍拖左半年

錯過左個好女仔
⋯⋯就係絲打口中⋯⋯一個人俾到一種快樂嘅感覺你

絲打,唔好成日諗住自己唔中意拍拖呀
你會錯過左好多人
我就是例子

我等緊個真係俾到承諾我嘅人啫
我想寫得女主灰暗啲 係戀愛中絕望啲啫

無拍拖一年 唔想拍拖 真心覺得比咗承諾又點 咪又係鍾意玩 回憶再多又點 都係敵不過新鮮感
我都曾經爛面爛到唔敢素顏見人
連d fd上我到打麻雀 我都要化妝
班仆街次次問我做咩要化
終於有一次無化
佢地:
笑鳩我白板變九筒

雖然多年後已經好番(中間過程極痛苦,eg搽a酸都唔得、食避孕藥etc)
但諗番起都

好有毅力

無知一問 避孕藥都有用嘅咩?

sorry 有少少長
同埋呢個方法唔係個個都岩

我當年荷爾蒙失調
一係1.5個月黎3次m
一係3個月黎1次m
之後我聽人講有調理荷爾蒙嘅藥
我問醫生原來就係避孕藥

我第一次食咗一年半
當時皮膚靚到不得了
係好似剝殼雞蛋咁誇張
之後因為擔心對第時有BB有影響
停咗半年
生到痴撚左線咁 情緒好低落好崩潰成日喊
之後再睇醫生
醫生話食避孕藥其實好common
全球成千萬女性都食緊
之後男朋友都話只要我開心就OK
生小朋友嘅嘢第時先諗
所以我依家有食番已經一年幾
心情好番好多
不過就去唔番第一次食咁好

btw我好明白果種曾經爛面
只要生一粒暗瘡就會好似驚弓之鳥咁勁擔心;
同埋爛面果時以為佢有好轉 點知好返一粒又生一粒
嗰種氣餒同挫敗感

大家要加油
班仆街次次問我做咩要化
終於有一次無化
佢地:
笑鳩我白板變九筒

雖然多年後已經好番(中間過程極痛苦,eg搽a酸都唔得、食避孕藥etc)
但諗番起都

好有毅力

爛面ing,可唔可以講吓點搞

我係誇到人地講咩都試
覺得自己爛到無得再嚴重d
所以好難講係邊樣最work(我係食藥食好)
但普遍黎講:
勤換枕頭套
只係用保濕唔用美白
用kiehls隻spot xxxxx去印
卸妝!!我係用完卸妝水再用卸妝啫喱
以上都有幫助
班仆街次次問我做咩要化
終於有一次無化
佢地:
笑鳩我白板變九筒

但諗番起都

好有毅力

sorry 有少少長

我當年荷爾蒙失調
一係1.5個月黎3次m
一係3個月黎1次m
我問醫生原來就係避孕藥

我第一次食咗一年半
當時皮膚靚到不得了
係好似剝殼雞蛋咁誇張
停咗半年
之後再睇醫生
全球成千萬女性都食緊
生小朋友嘅嘢第時先諗
心情好番好多

嗰種氣餒同挫敗感

大家要加油

我上個月又係黎左3次m 但無睇到醫生
班仆街次次問我做咩要化
終於有一次無化
佢地:
笑鳩我白板變九筒

但諗番起都

好有毅力

sorry 有少少長

我當年荷爾蒙失調
一係1.5個月黎3次m
一係3個月黎1次m
我問醫生原來就係避孕藥

我第一次食咗一年半
當時皮膚靚到不得了
係好似剝殼雞蛋咁誇張
停咗半年
之後再睇醫生
全球成千萬女性都食緊
生小朋友嘅嘢第時先諗
心情好番好多

嗰種氣餒同挫敗感

大家要加油

我上個月又係黎左3次m 但無睇到醫生

我覺得主要兩個原因
1. 壓力大
2. 作息時間唔正常
其實避孕藥係要試先知邊隻啱你
每個月返家計會見姑娘唔係冇用
食完啲反應每個牌子唔同劑量係每個人身上都唔同

至於嗰啲咩生唔到仔既副作用
睇你信以訛傳訛定西醫定統計數據囉

點解我清楚就唔講啦......
樓主繼續打,唔好停

之後又開新一章

樓主今晚睇柏豪定綺貞老師
樓主繼續打,唔好停

之後又開新一章

樓主今晚睇柏豪定綺貞老師

老師呀 咪講咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞