[甜出沒注意] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
381 Like 15 Dislike
又live咗
又一個賤男陽痿
熱水嘅溫度都流過我面上化妝嘅每一處,首先溶咗我貼住睫毛嘅膠水,令我嘅假睫毛開始脫落;然後又化開我嘅眼線、眉粉;再到唇膏胭脂⋯⋯我用手不停捽,化妝品嘅殘餘通通落晒係我手指同手背⋯⋯

「我要射啦⋯⋯」Felix呻吟著慢慢開眼,似乎係想見證佢發射到我口部嘅一瞬間⋯⋯當佢嘅眼同我嘅四目交投之際⋯

佢驚恐得唔能夠再出聲,係靜謐之下本來企係喥嘅佢腳軟咗一下,脫出咗我個口,一個唔小心俾水跣咗落地,個頭撞向牆上暈低咗係浴室。

「Sorry喇Felix⋯為咗Cheryl我先會咁做。」我企返起身,檻過Felix行出浴室門,用毛巾稍稍抹乾個身之後就著返我嘅連身裙,對住廁所鏡上如常上返妝,回復返正常嘅外表。

我走咗出房搵接待處嘅阿姐借咗個風筒返房,我吹乾返我嘅直髮之後,就稍稍幫佢吹乾埋佢兩條褲,摺好咗放返係廁板上面。

我著返件西裝外套,拎起手袋,冷冷冰冰行出去。經過接待處,我同姐問:「我想將間房轉過夜呀,加幾錢?」

「二百蚊啦。聽朝十一點交房。」我徐徐係手袋拎咗二百蚊出嚟俾佢。

「入面嘅人仲瞓緊,聽朝佢自己會醒。」拋低一句我就走出咗賓館,係樓下就截的士返去。

felix 仔會唔會有生命危險

唔會啦
熱水嘅溫度都流過我面上化妝嘅每一處,首先溶咗我貼住睫毛嘅膠水,令我嘅假睫毛開始脫落;然後又化開我嘅眼線、眉粉;再到唇膏胭脂⋯⋯我用手不停捽,化妝品嘅殘餘通通落晒係我手指同手背⋯⋯

「我要射啦⋯⋯」Felix呻吟著慢慢開眼,似乎係想見證佢發射到我口部嘅一瞬間⋯⋯當佢嘅眼同我嘅四目交投之際⋯

佢驚恐得唔能夠再出聲,係靜謐之下本來企係喥嘅佢腳軟咗一下,脫出咗我個口,一個唔小心俾水跣咗落地,個頭撞向牆上暈低咗係浴室。

「Sorry喇Felix⋯為咗Cheryl我先會咁做。」我企返起身,檻過Felix行出浴室門,用毛巾稍稍抹乾個身之後就著返我嘅連身裙,對住廁所鏡上如常上返妝,回復返正常嘅外表。

我走咗出房搵接待處嘅阿姐借咗個風筒返房,我吹乾返我嘅直髮之後,就稍稍幫佢吹乾埋佢兩條褲,摺好咗放返係廁板上面。

我著返件西裝外套,拎起手袋,冷冷冰冰行出去。經過接待處,我同姐問:「我想將間房轉過夜呀,加幾錢?」

「二百蚊啦。聽朝十一點交房。」我徐徐係手袋拎咗二百蚊出嚟俾佢。

「入面嘅人仲瞓緊,聽朝佢自己會醒。」拋低一句我就走出咗賓館,係樓下就截的士返去。

felix 仔會唔會有生命危險

唔會啦

暈撚左喎⋯⋯會唔會撞親個腦㗎

但Jeana又無睿智feel

我覺得jeana先演繹到個浸姣味

Jeana真係好淫好正
副偈又唔差
真係J到停唔到手

陽唔陽痿到?

素顏嚟講真係唔差

唔得

我覺得未至於痿嘅程度囉
係保養得麻麻啫

大把素顏樣仲差⋯
你j都係j佢平時個樣
點會j佢素顏樣

但Jeana又無睿智feel

我覺得jeana先演繹到個浸姣味

Jeana真係好淫好正
副偈又唔差
真係J到停唔到手

陽唔陽痿到?

素顏嚟講真係唔差

唔得

我覺得未至於痿嘅程度囉
係保養得麻麻啫

大把素顏樣仲差⋯
你j都係j佢平時個樣
點會j佢素顏樣

https://www.facebook.com/BestKoreaPictures/videos/692839064223672/

呢個應該痿到

呀嬌其實幾正

阿嬌邊有34E

我都好想搞個選角大會
暫時我嘅諗法係:
Raymond - 鄭子誠
Roy - 周永恆
Timothy - Babyjohn (呢個有私心)

女主角會唔會係周秀娜/Dada?

咁唔差在
Felix - 比比鳥

而家比比鳥個樣太老
有冇後生啲嘅揀
可能林德信會好少少?

Roy - 周永恆 屌有畫面
Felix- 林奕匡/ 拍乳bb

林奕匡呢個選擇唔錯

係呢

阿嬌邊有34E

我都好想搞個選角大會
暫時我嘅諗法係:
Raymond - 鄭子誠
Roy - 周永恆
Timothy - Babyjohn (呢個有私心)

女主角會唔會係周秀娜/Dada?

咁唔差在
Felix - 比比鳥

而家比比鳥個樣太老
有冇後生啲嘅揀
可能林德信會好少少?

Roy - 周永恆 屌有畫面
Felix- 林奕匡/ 拍乳bb

林奕匡呢個選擇唔錯

係呢

點可以冇阿Bob
好想知timothy會點玩
其實Felix反而唔太狗公,因為睇前面個對話,佢似係比較內斂。反而,我覺得似係佢比條女戴完綠帽,先同第二個出軌。
其實Felix反而唔太狗公,因為睇前面個對話,佢似係比較內斂。反而,我覺得似係佢比條女戴完綠帽,先同第二個出軌。

有無咁多assumption
坦白講 內斂嘅人知自己開始有價值
就自然會自我澎漲
咁咪會出軌
我睇唔到內斂同出唔出軌有咩關係
babyjohn
樓主有無睇救殭?
babyjohn
樓主有無睇救殭?

有呀
但真係為咗睇babyjohn
樓主係咪有啲咩野童年陰影心靈創傷要借呢個故發洩出黎

俾男人帽太多

俾男人帽太多

其實你A幾定係O 幾

俾男人帽太多

其實你A幾定係O 幾

A喇你當
Felix

俾男人帽太多

其實你A幾定係O 幾

A喇你當

咁A幾
即係問你失過幾次戀
又或者拍過幾次拖
係咪有sp所以唔當係o

俾男人帽太多

其實你A幾定係O 幾

A喇你當

咁A幾
即係問你失過幾次戀
又或者拍過幾次拖

A7
係咪有sp所以唔當係o

唔算係sp
留名
硬晒
有無女主角示意圖

我驚你睇完陽痿
正 呢個post好多厹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞