[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
有無人用過no no hair部機 有無用?
繆思呢?聽人講幾好!

彩光就算數啦
脫到下世

係musee做緊呢個underarm plan 因為之前係銀座做過兩年療程 算係生少左好多 見佢$188就試下睇下可唔可以埋到尾清晒佢 我都知彩光會做到2046 但呢間啲人算nice 第一次諮詢完sell左一兩句知你唔要都無再sell 無黑面 會有少少笑容 都算係咁

但如果係毛孩就真係唔建議做彩光

我岩岩今日上去做第18次
係13年4月係舊登脫毛post有絲打refer我做$388一直堅持做到今日都有keep住上去打
其實打左兩年(冇睇錯係兩年) 之後已經得返幾條但再打多兩年都係唔清
今日上去見到佢有張手畫既圖話脫full bikini 8-12次就得返好少喇,18次就清晒好乾淨
我心諗我咪脫左18次underarm脫左4年囉仲好意思叫人join
今日去左yanis 脫第二次,勁準時入去,我早左五分鐘之後準時入去打(我打好多part )

好似有個新policy 遲到就cut part 遲15分鐘就取消晒個預約(但頭先追po 有絲打都遲左入去)

同埋個staff 話過左復活節join 既新客會加價同埋只係脫兩年,舊客就唔計可以脫永久。(唔知真定假啦,總之我加左脫埋肚

效果我覺得係有既,我手同背都少左勁多毛,同埋幫我打既staff都好細心幫我打。

今次先係咁好,我上個月準時到但等左一個鐘等到燥底

所以真係睇彩數
今日去左yanis 脫第二次,勁準時入去,我早左五分鐘之後準時入去打(我打好多part )

好似有個新policy 遲到就cut part 遲15分鐘就取消晒個預約(但頭先追po 有絲打都遲左入去)

同埋個staff 話過左復活節join 既新客會加價同埋只係脫兩年,舊客就唔計可以脫永久。(唔知真定假啦,總之我加左脫埋肚

效果我覺得係有既,我手同背都少左勁多毛,同埋幫我打既staff都好細心幫我打。

所以真係睇彩數

你係新定舊個邊呀 記唔記得邊個幫你做treatment
最好做前嗰幾日自己脫一次先
但係我d毛長得好快 (夏天日日剃)
咁我去做之前喺條街度咪俾人睇曬我d毛

你要忍手, 脫之前既兩日剃好左之後, 就停手唔好再剃
由佢生, 因為個長度係最吸光, 做脫毛最有效
你著條長褲囉 脫完毛會起紅點添

成日都忍唔到手

忍唔到手你就要預左無效 dum 錢落海
我記得有個絲打聽左consultant 9up 話可以剃
結果全年都無咩進展
你諗你

但去親devon佢都會幫我剃多次先打

所以真係睇彩數

你係新定舊個邊呀 記唔記得邊個幫你做treatment

偷偷睇到簽名係B 字
係新個邊呀 我上個月先join
多謝連登絲打教路 我個陣wtsapp 話有朋友介紹$2000/5part
今日去咗yanis舊舖到做 新客呢
我早左三個字到 都有得早做

不過原來新客先有得即時$500加一part
話下次再加要$900一part 係咪真?
最好做前嗰幾日自己脫一次先
但係我d毛長得好快 (夏天日日剃)
咁我去做之前喺條街度咪俾人睇曬我d毛

你要忍手, 脫之前既兩日剃好左之後, 就停手唔好再剃
由佢生, 因為個長度係最吸光, 做脫毛最有效
你著條長褲囉 脫完毛會起紅點添

成日都忍唔到手

忍唔到手你就要預左無效 dum 錢落海
我記得有個絲打聽左consultant 9up 話可以剃
結果全年都無咩進展
你諗你

但去親devon佢都會幫我剃多次先打

+1 佢見到有毛頭就同我剃
係咪脫前2日自己剃一次然後要直到下次脫嘅前兩日先可以再剃?

最好係咁 之前忍唔住剃左腳又好懶無揸 lotion 做treatment 個陣係痛啲

期間剃左毛會影響效果?咁個6-8星期啲毛咪露曬出黎

絲打約幾點呀?
睇黎佢新policy 幾有效喎

佢今日無話加價但之後join 得兩年脫

我新店做

絲打約幾點呀?

我新店做

我4月中whatsapp佢book5月頭做第一次 咁我係永久定2年?
Yanis呢 咪話新客第一次加part就$500既
有無絲打試過第二三四次先加part?可唔可以講下比幾錢?

絲打約幾點呀?

我新店做

我約5點 4:45已經幫我做
反而冇提過我之後係得兩年 我今次做都係永久
咁其實下次我再去想加一part會係幾時?

絲打約幾點呀?

我新店做

我4月中whatsapp佢book5月頭做第一次 咁我係永久定2年?

真係唔知
Staff 話復活節之後就得兩年 你幾時book?到時你再問下佢

我今日第二次去先加都係$500(不過我做$2000/5 non peak )
唔驚啦 舊客都應該係舊價掛

絲打約幾點呀?

我新店做

真係唔知
Staff 話復活節之後就得兩年 你幾時book?到時你再問下佢

我見WhatsApp係寫永久

絲打約幾點呀?

我新店做

咁你係舊客 加左part 都會永久
佢講既新客係復活節後Join 既人

下次加part 要下下次先有得做 佢而家轉左新policy
唔想d客等咁耐(我今日聽到既消息)

絲打約幾點呀?

我新店做

覺得佢哋成日嘅消息都唔同
明明non peak whatsapp寫比我係一至五 12-5半 六11-3
今日寫俾我就話一至五係12至5
我問多兩問 就話我咁我俾返你 12-5半 -,-

絲打約幾點呀?

我新店做

明明non peak whatsapp寫比我係一至五 12-5半 六11-3

原來星期六都有non peak 之前FB問同第一次上去做嗰陣都係同我講得星期一至五12-5:30

絲打約幾點呀?

我新店做

我都覺得係 所以強調只係我今日聽到既消息
之前好多絲打都話佢地9up
講加價講左兩年
不過佢性價比咁高 由佢

好仆街呀呀呀
我有個朋友join underarm dermes 個治療師做勁hea
五分鐘就叫我朋友走 又呃佢話要開會
點知走個陣俾我朋友睇到佢係趕住去sell 試做既客囉
呢個post好正呀!

我都想分享我脫過個幾間不過利申返先我都係貪平

Good **
Indixx Underarm 同手背,588兩parts,本身係試做facial不過見佢又有脫毛優惠join左
本身underarm好粗好多毛,做左12次仲有好少好少毛仔但已經唔洗再剃嘅程度。
會sell,但唔會迫,態度好!所以我幾鐘意但大部位都幾千,所以無考慮。

星x堂,本身做開碳粉去背印,比佢sell左大約3000脱上背,6次送2次。少hard sell會講到為你好之類,又話比自己員工優惠你,價錢好海鮮,佢feel到我嫌貴會話比多個員工優惠你之類。佢又送埋背treatment人手去粒同照燈去印比我所以join左。
我本身好多毛,剃左已經好明顯白左,我又唔係好睇到自己背,所以好難講效果。

最近去欣宜代言,238六次下手,做左2次,未知,但啲毛少左甩甩地。未評到。少sell可接受

Bad**
DBP 388 全面,手指,Hard sell,無效果(6次以上),難book,無再去

Mk格xxx
288下手臂,9-11次無效果,hard sell話d皮膚手爭有d粒粒加錢upgrade

Mk Beaustxxx
288元,10分劣!小腿,8次左右,只係無咁濃密,但要keep住剃,廣告話買大送細,原來細係做一次,有誤導成份,我試上唇,仲要成個上唇中間留返兩邊!個經理態度差到!見到佢個樣做美容都無說服力。有次等左十幾分鐘先話壞機。sell我加幾千先係小腿360度,原先呢個係z字形咁打,啫係有d位會漏叫我加幾千!係個經理啲態度差到。嬲到我。

總括真係脫到都係ua,手背同背
另外未脫但仲想脫就全腿同上手臂

唔好屌我貪平,因為對我黎講幾千蚊真係唔值,太平都唔會再去。所以見到呢個post好開心有大家嘅分享先決定去邊間
係咪脫前2日自己剃一次然後要直到下次脫嘅前兩日先可以再剃?

最好係咁 之前忍唔住剃左腳又好懶無揸 lotion 做treatment 個陣係痛啲

期間剃左毛會影響效果?咁個6-8星期啲毛咪露曬出黎

係咁咖啦 你做得脫毛都係想有效姐
最多咪忍兩年 好過你一路剃一路無效,嘥錢嘥時間

我今日第二次去先加都係$500(不過我做$2000/5 non peak )
唔驚啦 舊客都應該係舊價掛

我都係$2000 5parts呀 上次去仲加左兩parts
但仲有啲部位想做 所以想知下次如果真係加收幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞