[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
應該會試下A+既underarm + 小腿....
小腿毛好擾人
冇人join cutis?
我自己係cutis做開覺得好好

係嗰到join 咗full bikini
成日有野飲

邊到有得睇佢d價錢或者promotion
成日想join佢/lumiere但無從入手

lumiere上佢fb睇980既優惠
其他就搵人refer
一個月收入around 4000-5000 pt人工
諗緊join唔join A plus full arm(total1萬)
yanis又好平 always糾結
今日去左m記
做面、手指、full leg
第一次覺得都幾好唔太痛

做面幾錢?

我係學生$15000
如果full payment俾cash/eps就有回贈
一共就14400

學生如果有refer有冇得仲平?想了解清楚先去試吓
5月尾去左yanis脫第一次 如果下次再加part係咪冇得$500/part咁加?

試左dermes
會叫你比五舊hold住個平價offer
好似好pro咁
不過做一次就唔好expect有咩效果

我買左小腿15000蚊
之前問過fd, 佢覺得效果唔錯
但我已grad 嫌貴佢都比student offer

有冇人yanis打肚, 佢計4 parts?

我有打 兩PARTS 上肚下肚

包唔包肚臍上下?姐係上下腹線?

佢計左我4 parts

話上下肚,上下腹線, total 4 parts, 而家諗返, 上下肚唔係應該包埋腹線

我朋友打計3 parts
上下肚 2parts 腹線當1part

佢計左我4 parts

話上下肚,上下腹線, total 4 parts, 而家諗返, 上下肚唔係應該包埋腹線

唔係掛
做咩部位
yanis 啲野係咁海鮮 無論價錢定分嘅part數都係 習慣就好

佢計左我4 parts

same here. 肚都計左4 parts
yanis 啲野係咁海鮮 無論價錢定分嘅part數都係 習慣就好

俾左錢就無,未俾錢就有
所以我幾時都話,無2500/5唔做,無500/part 唔加

俾左錢就無,未俾錢就有
所以我幾時都話,無2500/5唔做,無500/part 唔加

全手係連埋膊頭?
準備grad嘅學生
想問平平地但質素唔錯 脫full bikini有邊間推介比我
本身有做instaskin 小腿同underarm
效果幾好 但都想試下其他鋪

唔係掛
做咩部位

upperlip 幾千蚊脫upperlip真係好on9

俾左錢就無,未俾錢就有

全手係連埋膊頭?

唔連膊頭, 手踭都唔包

俾左錢就無,未俾錢就有

全手係連埋膊頭?

唔連膊頭, 手踭都唔包

我個日脫全腳 先知原來膝頭都另計
不過都係多500 比埋佢
準備grad嘅學生
想問平平地但質素唔錯 脫full bikini有邊間推介比我
本身有做instaskin 小腿同underarm
效果幾好 但都想試下其他鋪

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞