[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike

唔會打一次就見效咖 仲要即日
變魔術咩

我知呀 我意思我以為點都會無少少

唔會呀,你最快都要到佢生長果陣先會見到效果

依家有$4000/10 咁抵

變魔術咩

明白 唔該絲打 我記得你好似係同行

變魔術咩

明白 唔該絲打 我記得你好似係同行

係呀 你真係好記性

T係好瘦 頭髮又直又長果個

呢位絲打都唔係第一次打5p字架啦

佢個名都話左你知

小學生咁快脫毛
絲打改變下打字習慣啦
小腿360有無推薦?
衛生 唔sell

無呀 無人有推薦

小腿360有無推薦?
衛生 唔sell

無呀 無人有推薦

有冇人試過instaskin? 做devon 808 underarm同上唇做佐年都冇效想轉會又唔想曬咁多錢(因為少佐好多毛)
Instaskin 380$ 兩個位好似好抵

同問啊!
想做佢個underarm 但之前見絲打話啲態度唔好
但又唔想加500係Yanis做。。

呢間好廢

我做到冇晒毛 係完全冇晒
而家距離上次去大約9個月先生返一兩條

不過佢要你換拖鞋 個對拖鞋有冇1000人著過

我做上唇,做咗好多次都仲有 下次要隔六個月先可以去

上唇d毛幼呀 做耐d係正常
我上唇喺dermes做咗2年幾打咗成廿次都仲係幾明顯

Instaskin 兩年應該可以打到十二三次嘅
去到後期半年一次 諗起就爽
去左Devon打第二次full bikini/fingers/lower arm/under arm
治療師都幾細心 打bikini痛佢會打一下用手指按摩下個位
但打得仲疏過上次
打完第一次已經少左好多毛 希望今次都係咁啦
做完俾consultant拉入房sell 話我淨係做lower arm依家其他有毛位好怪
sell我 $6000 upper arm 同手背
sell 左~20mins 放我走(唔知算唔算耐)

啱啱book 左yanis
未打完

book non peak, 三日後都book 到
希望唔會勁sell啦
之前係銀座288打under arm 打咗成年仲有啲水尾
Aplus好d定devon好d
上個月先join咗12800全手全腳
Join完A+ 980 想試埋l記v line 有冇人試過

屌啊我同時間同價錢得9part

屌啊我同時間同價錢得9part

聽朋友講得

聽朋友講得

唔該你
我想問有無人做咗一次激光脫毛後 d毛已經無再生 我比咗錢去做 但第一次試做已經無出過毛....
我想問有無人做咗一次激光脫毛後 d毛已經無再生 我比咗錢去做 但第一次試做已經無出過毛....

咁好 而家離打完過左幾耐?

我第一次試做係5月2 呢幾日正係生返d出唔到嘅毛... 但我沖涼磨沙個時都毛得7788 依家得幾條 我仲要比咗錢做.... 媽啊

我第一次試做係5月2 呢幾日正係生返d出唔到嘅毛... 但我沖涼磨沙個時都毛得7788 依家得幾條 我仲要比咗錢做.... 媽啊

咁有可能係生得慢左(?) 如果等到下一次打都未出毛就真係正

唉 係比咗錢先係問題

唉 係比咗錢先係問題

絲打咁既情況去aplus 就抵到爛

唉 係比咗錢先係問題

絲打咁既情況去aplus 就抵到爛

去咗20 beauty $688
對於學生哥黎講 都貴架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞