[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
今日book左A+做full bikini,要6月頭先有位,緊張又期待
不過佢冇提我做之前要自己剃,我都驚自己好難處理得乾淨

記得頭幾次打,啱啱打完真係痛到標眼水加行路都唔舒服

睇左full bikini,係咪會打埋陰唇旁邊?
同埋俾姐姐睇係咪好尷

今日book左A+做full bikini,要6月頭先有位,緊張又期待

同埋俾姐姐睇係咪好尷

同埋俾姐姐睇係咪好尷

以為尿素係保濕 Google先知原來係去角質...
搽咗一大pat落手唔夠三分鐘就又紅又腫
厚敷蘆薈Gel先無咁痛
都係買返普通防敏個啲穩陣

同埋俾姐姐睇係咪好尷

你地咁講搞到我好驚
想知如果自己剃唔清既,A+會唔會做之前幫你剃?

打緊 full bikini
冇哂啲毛之後覺得果個位好黑
你地有冇啲咩美白方法

同埋俾姐姐睇係咪好尷

你地咁講搞到我好驚
想知如果自己剃唔清既,A+會唔會做之前幫你剃?

我近排第一次去yanis 唔算hardsell wor 都有sell我叫我加part 不過我靜係加左一part

但yanis真心恰9人 係wts yanis d人同講過5part non peak 無問題 上到去同我講得4part 我話我係non peak 5 part 要我show wts對話 先俾我
我近排第一次去yanis 唔算hardsell wor 都有sell我叫我加part 不過我靜係加左一part

但yanis真心恰9人 係wts yanis d人同講過5part non peak 無問題 上到去同我講得4part 我話我係non peak 5 part 要我show wts對話 先俾我

成日都係咁 我之前都係明明係wts講好左 去到又另一回事 好似wts個個唔係佢地咁

成日都係咁 我之前都係明明係wts講好左 去到又另一回事 好似wts個個唔係佢地咁

係佢地黎架 上次上到去等做 見到佢地係咁覆whatsapp 有個女人問另一個人覆緊邊個
點睇家用脫毛機?hktv mall 撳價有Silk'n Freedom宅光永久脫毛機
四千幾減到一千尾
兩年前係Medilase買full body
依家淨係得返bikini d毛好似打不死的小強咁 整體黎講so far so good
依家淨係得返bikini d毛好似打不死的小強咁 整體黎講so far so good

Me tooo

幾錢?

幾錢?

全數現金比好似由12萬折到變9萬...大約啦,平左一截
我想問下明明預左yanis 聽日(星期一)打,
但佢今日whatsapp 我提我聽日去
我覆左話應該約左後日先打
但佢已讀不回
岩岩打電話去都無人聽
點算好
但佢已讀不回
岩岩打電話去都無人聽
點算好

岩岩上佢Facebook 睇星期日唔開
但個post 係2015年
想知e 加係咪仲星期日唔開
但佢已讀不回
岩岩打電話去都無人聽
點算好

星期日唔開
但佢已讀不回
岩岩打電話去都無人聽
點算好

星期日唔開

好呀唔該絲打
嚇死我

打緊 full bikini
冇哂啲毛之後覺得果個位好黑
你地有冇啲咩美白方法

點解好似咁少人幫襯lumiere
我係果到打緊underarm同全腿 效果都唔錯
有啲想做埋full bikini 但有啲怕痛
點睇家用脫毛機?hktv mall 撳價有Silk'n Freedom宅光永久脫毛機
四千幾減到一千尾

兩年前買左flxxh&gx, 效果係有既 生得慢左
但應該唔會真係永久到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞