[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
想問一下絲打們去medilase脫開毛既脫underarm 小腿同唇大約幾錢

我之前都去過DBP真係每次去親都sell 個大粒野又乞人憎搞到我已經唔敢再去

想問下呢個同普通激光有咩分別 288好似幾抵

分別就係打正你個孫出世都未打完
有無絲打分享下脫bikini 係點 第一次生出黎啲毛毛會點 係咪好會唔舒服?大約脫幾多次先會少到?
好不安。。

第一次脫完d毛仲係粗所以會吉住唔舒服, 脫到第三四次再生既毛會幼好多, 到時就冇咁唔舒服

但係坐低會唔會話吉到痛之類

坐低唔會痛 但D毛生番出黎既時候我會盡量著D唔係絲質既底褲
因為D毛岩岩生出黎係咁HI到條底褲好痕
想問一下絲打們去medilase脫開毛既脫underarm 小腿同唇大約幾錢

我之前都去過DBP真係每次去親都sell 個大粒野又乞人憎搞到我已經唔敢再去

脫underarm好似要5千幾 上年個價
但underarm同上唇可以去d平d既地方脫
例如 aplus or l記
唔一定要去m記脫咁貴

0效果 係0呀!
想知Aplus 依加個promotion full bikini係750一次 比四次之後有四次保養療程 係唔係姐係個四次免費 咁都好平喎!有無絲打知包唔包o位架?

其實O位係咪指下面中間個到?係咪要成個私處擘大比佢睇到曬?雖然大家都女人但感覺有d怕羞
利申藍絲

我一直都想脫full bikini加
但自己下面有少少黑又有少少反皮
唔想俾人望到
而家個心都1516

我都黑 仲要反單邊皮
好核突
想知Aplus 依加個promotion full bikini係750一次 比四次之後有四次保養療程 係唔係姐係個四次免費 咁都好平喎!有無絲打知包唔包o位架?

其實O位係咪指下面中間個到?係咪要成個私處擘大比佢睇到曬?雖然大家都女人但感覺有d怕羞
利申藍絲

唔想俾人望到
而家個心都1516

我都黑 仲要反單邊皮
好核突

d staff睇西多過食飯唔會笑你架
唔好再係yanis加part
勁難約 勁難約
勁難約 勁難約

咁如果係新客呢
你打左幾多次?效果好嗎

利申藍絲

唔想俾人望到
而家個心都1516

我都黑 仲要反單邊皮
好核突

其實真係想脫好耐
但重未過到自己嗰關
你地脫bikini多數全脫定係會脫淨少少三角位?

利申藍絲

唔想俾人望到
而家個心都1516

我都黑 仲要反單邊皮
好核突

其實真係想脫好耐
但重未過到自己嗰關
你地脫bikini多數全脫定係會脫淨少少三角位?

我揀左脫曬
覺得如果脫淨少少 好似仲奇怪
勁難約 勁難約

咁如果係新客呢
你打左幾多次?效果好嗎

效果ok 無左6 7成
但我打左一年啦起碼
佢係答我無位....
勁難約 勁難約

咁如果係新客呢
你打左幾多次?效果好嗎

效果ok 無左6 7成
但我打左一年啦起碼
佢係答我無位....

唔係打4次左右會無9成架
定係book唔到所以拖咁耐
勁難約 勁難約

咁如果係新客呢
你打左幾多次?效果好嗎

效果ok 無左6 7成
但我打左一年啦起碼
佢係答我無位....

4次9成呢個我覺得無可能
我之前無book唔到既情況 所以無拖到
正常時間做的

可能最近大家推得多 多新客去做
無時間比我地呢d比左錢既舊客囉
勁難約 勁難約

咁如果係新客呢
你打左幾多次?效果好嗎

效果ok 無左6 7成
但我打左一年啦起碼
佢係答我無位....

正常時間做的

新客又變舊客咁loop落去
其實佢規模係咪好細 點解可以咁爆
勁難約 勁難約

咁如果係新客呢
你打左幾多次?效果好嗎

效果ok 無左6 7成
但我打左一年啦起碼
佢係答我無位....

正常時間做的

新客又變舊客咁loop落去
其實佢規模係咪好細 點解可以咁爆

佢係好細,開頭得一間
勁難約 勁難約

咁如果係新客呢
你打左幾多次?效果好嗎

效果ok 無左6 7成
但我打左一年啦起碼
佢係答我無位....

4次九成 發夢都無咁早
勁難約 勁難約

咁如果係新客呢
你打左幾多次?效果好嗎

效果ok 無左6 7成
但我打左一年啦起碼
佢係答我無位....

正常時間做的

你係打完即刻book 下次都無位定臨打前一兩星期book先無位?
勁難約 勁難約

咁如果係新客呢
你打左幾多次?效果好嗎

效果ok 無左6 7成
但我打左一年啦起碼
佢係答我無位....

正常時間做的

你係打完即刻book 下次都無位定臨打前一兩星期book先無位?

早2-3星期
唔想咁早book 因為驚到時唔得要改時間 煩到人 點知原來係唔得既
好明顯係full過以前 因為之前咁既時間都book到
勁難約 勁難約

咁如果係新客呢
你打左幾多次?效果好嗎

效果ok 無左6 7成
但我打左一年啦起碼
佢係答我無位....

佢打到好疏 又短時間
趕頭趕命咁
大佬呀我都算比得多錢架
愈來愈短時間 咁樣叫做脫毛咩
我而家生番好多出黎
http://dqmzs.com/official

呢個堅唔堅?
600幾蚊一部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞