[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
想問個on9問題 你地脫bikini之前黎m會點 咁仲會唔會去脫

黎m 唔脫得

淨係唔脫bikini 流住血打好核突㗎嘛

唔化妝去咪得
想問個on9問題 你地脫bikini之前黎m會點 咁仲會唔會去脫

黎m 唔脫得

如果腋下本身有d暗沉,打激光定彩光好d?
本身唔算多毛但UNDERARM係成身長得最快
LM

黎m 唔脫得

同埋脫腳都要腿張開 都有d唔方便

黎m 唔脫得

腿張開個陣漏左小小就唔好啦

黎m 唔脫得

想知Aplus 依加個promotion full bikini係750一次 比四次之後有四次保養療程 係唔係姐係個四次免費 咁都好平喎!有無絲打知包唔包o位架?
想知Aplus 依加個promotion full bikini係750一次 比四次之後有四次保養療程 係唔係姐係個四次免費 咁都好平喎!有無絲打知包唔包o位架?

黎m 唔脫得

係 同埋如果佢無消毒
下一個就
想問如果計細心同唔sell既話
Lumiere同A plus邊間會好D?
underarm兩間都係$980所以係呢兩間諗緊
遲D仲會想做埋front arm

因為我本身係學生無論轉唔轉都係半價
唔亥晒絲打先
想問如果計細心同唔sell既話
Lumiere同A plus邊間會好D?
underarm兩間都係$980所以係呢兩間諗緊
遲D仲會想做埋front arm

因為我本身係學生無論轉唔轉都係半價
晒絲打先

黎m 唔脫得

係 同埋如果佢無消毒
下一個就

好恐怖
有無絲打分享下脫bikini 係點 第一次生出黎啲毛毛會點 係咪好會唔舒服?大約脫幾多次先會少到?
好不安。。
有無絲打分享下脫bikini 係點 第一次生出黎啲毛毛會點 係咪好會唔舒服?大約脫幾多次先會少到?
好不安。。

第一次脫完d毛仲係粗所以會吉住唔舒服, 脫到第三四次再生既毛會幼好多, 到時就冇咁唔舒服

其實O位係咪指下面中間個到?係咪要成個私處擘大比佢睇到曬?雖然大家都女人但感覺有d怕羞
利申藍絲
aplus 你哋會提早幾多 book 下次?
如果好似yanis咁撚full booking既
我book咗做full bikini但喺去脫前發現黎m
係咪可以另外再約多次時間上去齋做bikini?雖然又要上去等個幾鐘好煩

其實我考慮緊做唔做yanis full bikini
衛生個到我唔太擔心住 因為諗住點都會叫佢消毒
只係擔心突然要另約期好麻煩 自己本身period又唔定

其實O位係咪指下面中間個到?係咪要成個私處擘大比佢睇到曬?雖然大家都女人但感覺有d怕羞
利申藍絲

O位唔係指patpat窿咩🙈🙈

利申藍絲

我一直都想脫full bikini加
但自己下面有少少黑又有少少反皮
唔想俾人望到
而家個心都1516
好不安。。

第一次脫完d毛仲係粗所以會吉住唔舒服, 脫到第三四次再生既毛會幼好多, 到時就冇咁唔舒服

但係坐低會唔會話吉到痛之類

黎m 唔脫得

係 同埋如果佢無消毒
下一個就

好恐怖

我經驗係 試過去M記脫幾個位,
黎M想打上去改時間,但最快都要3星期後先有我想要ge時間,
咁我照上去,脫之前用個staff講黎緊period,
個staff見短期都約唔到就幫我淨打上少少,唔打到陰唇位
其實如果佢無消毒
上一個就算做咩位都好 下一個都
好不安。。

但係坐低會唔會話吉到痛之類

我都想做full bikini 我都有考慮過依個問題 試過剃 生返出黎痕到呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞