[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
格林美肌好hardsell
我有個朋友一年前去買左$288個個plan
比條友sell sell下簽左$9000一年打十六個約
佢都有keep住上去做,成日都sell呢樣又個樣
最近個朋友又上去做,佢講明趕時間
但係佢地都係咁sell,
最後個朋友無奈簽左$5000 facial 先走到
過程係咁:
個治療師話佢皮膚好差,不如試下做個個facial
個朋友就話試下囉
做到一半,個治療師就叫佢經理入房
之後就兩個人開始sell
朋友本身都係咁拒絕
見無咩時間就應承咗先
出左房就簽野
因為佢無帶卡去
之後叫佢夜晚返屋企影張卡比佢地
點知個朋友真係影比佢地
佢話間野從來未開過一張收據比佢
佢唔想比錢,因為無需要
佢應該點算?

Ps: 佢供個一年$9000,搞到佢日日食麪包,
朋友見到都心痛,而且覺到佢無經大腦思考

有無人可以指點迷津?我個朋友最近係咁煩我,但我又唔識呢d野

係你朋友自己on9喎講真 唔好再俾錢間野啦

希望佢會吸取教訓啦,唉。佢搞成咁,我都唔敢去其他公司脫毛,聽到hard sell 都怕怕,屌
今日做完 688 devon 第二次去做
覺得幾好 頭一次會sell 今次無
幫我做個個係短頭髮 做得幾好

有無數打左幾多下?

無數啊 不過我打underarm 覺得都有打足
但係佢打得好快

想問有冇絲打仲打緊instaskin
好耐之前290打緊underarm,冇上去一年了,而家又出返d毛想去補打

有冇經驗最近sell唔sell,如果好sell就不了

而家仲係永久

而家仲係永久

而家仲係永久

而家仲係永久

我決定左去yanis 真係太抵啦 如果佢sell就唔理佢

而家仲係永久

有無人用家用脫毛機?

而家仲係永久

Underarm同小腿我都中意用鋏抆
聽完yanis好抵屌好心動
但見你地話唔抆得?即係要點啊

而家仲係永久

唔抆得咪即係唔抆得 開始左療程就可以掉左個鋏佢

可能我有啲詞不達意
但我抆左都幾年 想知對我脫毛效果有無影響

可能我有啲詞不達意
但我抆左都幾年 想知對我脫毛效果有無影響

只要你仲有毛生出嚟就唔會影響呀
但你要忍手唔可以再抆淨係可以剃,因為要有毛有黑色素就吸光,連根拔晒點會吸到光
有無絲打去過pretty medical pro做?見佢都係755nm 做緊$428 1大part/2小part

我有係個到做過,唔係好hard sell可能見我係學生,我已經做左6次,係明顯少左,佢呢家唔知係咪執左間分店,之後大部分客去佐敦做,之後我覺得開始求其左 我上次脫左等於無脫,平時應該脫完過幾日會見到少左,但我個次係好似無脫過咁 仲要脫個時部機有問題,等左我勁耐,又要無著衫又涷
已經約左下星期再做,不過呢佢好煩嫁,星期六唔俾人脫細部位,只可以俾我book平日
有無人用家用脫毛機?

我都想知 有d興趣買返部
有無人用家用脫毛機?

same here
想買部打腳
search過
部部都有人話有效
有人話冇效
冇一部係特別多d正評
唔知點揀好
今日去y記打第二次 屌 全程sell到無停口 仲要我打11parts 唔駛15分鐘就完左
出去俾錢又係到講下次無永久嫁啦 要就依家加埋 好撚煩呀
有無人用家用脫毛機?

same here
想買部打腳
search過
部部都有人話有效
有人話冇效
冇一部係特別多d正評
唔知點揀好

我有睇過一部叫iluminage Beauty Precise Touch,美國品牌2千頭,睇過效果唔錯,但有個唔好既地方係佢無得換燈頭
Philips就係最安全,但係好貴成4千6百幾
有無人用家用脫毛機?

same here
想買部打腳
search過
部部都有人話有效
有人話冇效
冇一部係特別多d正評
唔知點揀好

我有睇過一部叫iluminage Beauty Precise Touch,美國品牌2千頭,睇過效果唔錯,但有個唔好既地方係佢無得換燈頭

彩光呢家野, 無所謂啦, 點打都唔BURN 又脫唔到
我覺得買電器就係P仔最穩陣
有無人用家用脫毛機?

same here
想買部打腳
search過
部部都有人話有效
有人話冇效
冇一部係特別多d正評
唔知點揀好

都係,安全最緊要
有無人用家用脫毛機?

same here
想買部打腳
search過
部部都有人話有效
有人話冇效
冇一部係特別多d正評
唔知點揀好

都係,安全最緊要

其實我係出面打underarm打完laser個course
但仲係有少少
個sales叫我補多一兩次就ok
但我唔係好想再信佢
唔知出面有冇d續次計錢嘅?
又或者真係買部p仔
咁就可以自己打埋腳
但p好貴呀
今日去y記打第二次 屌 全程sell到無停口 仲要我打11parts 唔駛15分鐘就完左
出去俾錢又係到講下次無永久嫁啦 要就依家加埋 好撚煩呀

好煩 驚驚地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞