[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
啱啱去完Yanis,好撚燥。又話換cooling又等左成個鐘。
好心yanis無咁多機就唔好接咁多客。
Book到咁密又hea打幾平都無用啦

我上次都係咁up 擺明知佢唔係啦 full 得濟 又booking 有問題 最後我等咗9個字先有得打

原來次次都係同一個藉口
等一個鐘脫就脫10分鐘

但我唔係bor,打打下中間轉cooling, 10分鐘內番入黎打
但感覺都係幾快

啱啱去完Yanis,好撚燥。又話換cooling又等左成個鐘。

我上次都係咁up 擺明知佢唔係啦 full 得濟 又booking 有問題 最後我等咗9個字先有得打

原來次次都係同一個藉口
等一個鐘脫就脫10分鐘

但我唔係bor,打打下中間轉cooling, 10分鐘內番入黎打
但感覺都係幾快

換cooling 10分鐘內返入房 點解次次係出面都等一個鐘
成日聽要換cooling 不過未試過脫脫下要換

屌我今日去又係換cooling
Btw 絲打有無被sell 後加parts 變2年非永久?

重sell $700加part 2年唔再係永久,覺得yanis已經變質

我係咪都要問清楚
之前加落佢講明係永久。。。但無寫低!
而家驚一驚

問一問穩陣啲 最好拎埋收據費事口同鼻拗

重sell $700加part 2年唔再係永久,覺得yanis已經變質

我係咪都要問清楚
而家驚一驚

下姐係之前$500加左既部位,之後要比$700 2年?

我係咪都要問清楚
而家驚一驚

下姐係之前$500加左既部位,之後要比$700 2年?

唔係 係之後再join每part $700 但得2年脫
Aplus 980一個部位抵唔抵屌?
未做過激光脫毛想試吓
我whatsapp yanis話個booking一定要準時之後有野做
佢話會盡量安排
喂準時唔係最基本架咩咁我做咩要約時間
我由佢未買gentlelase機得1間店個陣就已經幫襯睇住佢越做越差
依家有3間仲衰過之前又難book上到去又無止境咁等
我whatsapp yanis話個booking一定要準時之後有野做
佢話會盡量安排
我由佢未買gentlelase機得1間店個陣就已經幫襯睇住佢越做越差

十分同意 我地已經好多絲打比佢地浪費咗好多時間 仲要次次籍口都係個個 盲既都知佢book 得太full 啦 book 親都要7weeks後都算啦 次次要人等成個鐘 不如你落booking 時book 遲一個鐘啦屌你 叫叫我加parts wor 我真係唔驚佢地sell 我呀 我實屌佢地又難book 又要客人等 我唔會考慮加parts囉 我上次比佢地係咁2 sell 都係咁講 佢地都無聲出
佢話會盡量安排

十分同意 我地已經好多絲打比佢地浪費咗好多時間 仲要次次籍口都係個個 盲既都知佢book 得太full 啦 book 親都要7weeks後都算啦 次次要人等成個鐘 不如你落booking 時book 遲一個鐘啦屌你 叫叫我加parts wor 我真係唔驚佢地sell 我呀 我實屌佢地又難book 又要客人等 我唔會考慮加parts囉 我上次比佢地係咁2 sell 都係咁講 佢地都無聲出

對住佢地真係唔mean唔得

屌你yanis我又等緊喇屌講左趕時間佢話已經mark低左
約左2點有個人2:08上到黎話佢早到左約左2:30facial佢有得入房做先囉屌咁我約時間黎做乜呀
約左2點有個人2:08上到黎話佢早到左約左2:30facial佢有得入房做先囉屌咁我約時間黎做乜呀

認真想知點可以聯絡到話事人屌柒個booking問題
whatsapp都係啲員工用

咁都得 鬥早呀宜家 約咗嗰個時間就嗰個時間架啦
唔怪知得d時間亂晒 亂咁黎

我反而唔係覺得早到早做
係同佢熟啲就可以早啲做
之前我準時去到 但等左九個字之後
有個bitch黎到 佢應該比原定時間遲少少 啲staff就同佢吹兩句水 笑哂口咁 我估佢地好熟 仲即刻帶佢入房
可憐的我又要係出面等多十五分鐘左右先有得入

我反而唔係覺得早到早做
係同佢熟啲就可以早啲做
之前我準時去到 但等左九個字之後
有個bitch黎到 佢應該比原定時間遲少少 啲staff就同佢吹兩句水 笑哂口咁 我估佢地好熟 仲即刻帶佢入房
可憐的我又要係出面等多十五分鐘左右先有得入

好仆街

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞