[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
用左2日終於追完POST
窮毛孩最後決定揀yannis 聽日約先

不過有野唔係好明 希望唔好厭我無追清楚
YANNIS 個永久 即咩意思? 每次做比$2000/4part 定只需比一次錢?

同埋 我前2-3日用完VEET脫毛膏 要唔要隔耐先啲約佢 脫毛膏用完好似仲粗左 喊出黎

我今日上左去打, 只係比一次錢就包永久 , 我原本諗住join 4 parts/ $2000, 最後變左join 多左幾part, 變左5000 , 好冇定力
有無人試過係yanis退錢?
各位絲打,有無脫過面毛?心大心細想做,聽講脫左又會易吸收D,上粉貼D,問左價$15000 做唔做好丫

利申:本身已經JOIN左M記,面毛唔算粗

我都係最近開始脫
我面毛都唔多 係髮際果d位置好多bb毛
所以都脫埋

絲打你脫完面毛會唔會有爆瘡既情況呀?

我早兩日去打左第一次全面
一個月前淨係打左lower jaw位
瘡又冇爆呀 係呢兩日皮膚乾左少少
不過我本身油田所以而家感覺都良好
塊面望落光滑左 感覺幾好
各位絲打,有無脫過面毛?心大心細想做,聽講脫左又會易吸收D,上粉貼D,問左價$15000 做唔做好丫

利申:本身已經JOIN左M記,面毛唔算粗

我都係最近開始脫
我面毛都唔多 係髮際果d位置好多bb毛
所以都脫埋

有絲打做左又爆瘡又無乜效果,攪到1516唔知做唔做好,但個SALES就講到好正,話連粉刺黑頭都無再生,有無咁神奇呢

我本身係勁易生粉刺黑頭果d
打完唔覺有少到 不過係望落光滑左既
不過我都係打左一次

我情況唔係敏感
係做都無做過facial
Book極都book唔到
所以打算下星期去脫毛個陣全數退錢
Book左下星期2做Yanis
你地話要2-3日前 剃左啲毛佢先
但唔會越剃越粗咩
細個成日剃 剃到依家無再剃 因為深色左又粗

唔會,剃左粗啲係因為近毛囊位啲毛真係粗啲
你剃左幼part,得返粗part
自然覺得粗左

我情況唔係敏感

我情況唔係敏感

咁仆街既佢地
我就係book極都book唔到好撚躁
下星期退錢先!

我情況唔係敏感

咁仆街既佢地
下星期退錢先!

我情況唔係敏感

咁仆街既佢地
下星期退錢先!

你係舊鋪定新鋪脫?
就算退唔到全數,對一半都好呀,屌啲facial成30幾次,1次都做唔到

我情況唔係敏感

咁仆街既佢地
下星期退錢先!

痴線佢地恰人恰得咁犀利,我5parts 無一次脫少過15分鐘
真係識揀人黎恰

我情況唔係敏感

咁仆街既佢地
下星期退錢先!

你係舊鋪定新鋪脫?
就算退唔到全數,對一半都好呀,屌啲facial成30幾次,1次都做唔到

我情況唔係敏感

咁仆街既佢地
下星期退錢先!

痴線佢地恰人恰得咁犀利,我5parts 無一次脫少過15分鐘
真係識揀人黎恰

點解你可以慢慢脫 幫我脫個個趕頭趕命咁

我情況唔係敏感

咁仆街既佢地
下星期退錢先!

你係舊鋪定新鋪脫?

早知去aplxx
真係貪平無好
想問下我宜家打左腋下五次,最近開始又岀返毛,但佢好似仲生得好慢 咁如果我想去再打多次使唔使先剃左佢先?定咁短唔使剃?因為我剃左過幾日我怕佢冇毛頭生岀黎 聽講話有少少毛頭打個效果會好d

我情況唔係敏感

咁仆街既佢地
下星期退錢先!

你係舊鋪定新鋪脫?

早知去aplxx
真係貪平無好

咁仆街既佢地
下星期退錢先!

你係舊鋪定新鋪脫?

早知去aplxx
真係貪平無好

有啲驚凶佢唔到
加上本身幫我做開個果佢辭左職
更加唔想去yanis

咁仆街既佢地
下星期退錢先!

你係舊鋪定新鋪脫?

早知去aplxx
真係貪平無好

有啲驚凶佢唔到
更加唔想去yanis

你係舊鋪定新鋪脫?

早知去aplxx
真係貪平無好

有啲驚凶佢唔到
更加唔想去yanis

我諗無咩需要再去
聽講新請個堆都係跑數多

點解你可以慢慢脫 幫我脫個個趕頭趕命咁

可能我本身個樣西掛 我都唔知

你係舊鋪定新鋪脫?

早知去aplxx
真係貪平無好

有啲驚凶佢唔到
更加唔想去yanis

我諗無咩需要再去
聽講新請個堆都係跑數多

好多係其他公司撬過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞