[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike

乜唔係唔可以蚊毛咋咩? 夏天真係唔剃唔得喎

抆同亂剃係兩舊屎同一舊屎嘅分別
好似先有絲打分享過,佢個consultant 同佢講可以隨便剃,結果打左成年都無乜進展
求救 去yanis唔記得帶會員證會唔會唔俾我做
唔記得會員number

你連number 都唔記得人地好難做喎

最尾狗衝返去拎 好彩無遲 但都係要等
唔記得會員number

係咪脫前2日自己剃一次然後要直到下次脫嘅前兩日先可以再剃?

最好係咁 之前忍唔住剃左腳又好懶無揸 lotion 做treatment 個陣係痛啲

期間剃左毛會影響效果?咁個6-8星期啲毛咪露曬出黎

係咁咖啦 你做得脫毛都係想有效姐
最多咪忍兩年 好過你一路剃一路無效,嘥錢嘥時間

好似剃毛會刺激佢生長 問過彩光同激光都係
但做treatment 啲毛剃得唔夠貼 再幫你剃其實係因為啲光要打到毛既最底先有用

我問過yanis 佢話6~8星期期間剃都無問題, 最緊要激光前三日剃,到時做就最吸光
蚊毛無左個毛囊激光就無用
唔記得會員number

我頭幾次都係講名同電話 book 嘅時間都得,不過佢地就要搵 所以之後都係背返會員no.

佢幫我剃上背都係即棄 , 幾次都聽到開包裝袋聲

去aplus啦!我今日第一次去做 真係唔錯 啲服務態度比我上星期去既yanis好好多

我個人意見啦 脫面都係比多啲錢 小心啲好

去aplus啦!我今日第一次去做 真係唔錯 啲服務態度比我上星期去既yanis好好多

Yanis 啲人揀人黎恰,所以先會有一啲好一啲差

我問過yanis 佢話6~8星期期間剃都無問題, 最緊要激光前三日剃,到時做就最吸光

係咪脫前2日自己剃一次然後要直到下次脫嘅前兩日先可以再剃?

最好係咁 之前忍唔住剃左腳又好懶無揸 lotion 做treatment 個陣係痛啲

期間剃左毛會影響效果?咁個6-8星期啲毛咪露曬出黎

係咁咖啦 你做得脫毛都係想有效姐
最多咪忍兩年 好過你一路剃一路無效,嘥錢嘥時間

好似剃毛會刺激佢生長 問過彩光同激光都係
但做treatment 啲毛剃得唔夠貼 再幫你剃其實係因為啲光要打到毛既最底先有用

我有試過剃都有效果
蚊就一定唔得la

都唔係既 還好啦
但對比之下aplus好啲
4年前join medilase學生半價全腳都萬五定唔知萬七 算貴 依家仲貴
但真心服務唔錯 治療師夠pro又乾淨 亦唔會book唔到
小小sell, 腳做左十次已無再生
有錢做既我十分推薦mesilase
dermes join過underarm+upperlip
比左萬一蚊, 做左幾次之後夠膽死no show, 搵個治癒師助手黎做, 又難約. 又hardsell, 又貴
住九龍做開尖沙咀, 之後逼我去港島做 on9
dermes狗也不屌

好似係要幾千蚊一次 不過依家好似仲有優惠 可以係fb睇下
絲打 我想問下 我天生係毛孩 細個唔識嘢用剃刀剃 所以依家underarm好多毛 會唔會收得貴啲?
絲打 我想問下 我天生係毛孩 細個唔識嘢用剃刀剃 所以依家underarm好多毛 會唔會收得貴啲?

者係脫完直至下一次再脫,中間係唔可以剃
我剃左幾次

想問吓有冇絲打喺a+做過front/back body?
見佢仲平過full arm想知包打乜

者係脫完直至下一次再脫,中間係唔可以剃
我剃左幾次

入嚟問多次
有冇人答到打完755幾耐先可以打808/激光?
Join左808小腿嫌慢又join埋yanis
808唔打埋又好似徙左咁
間住間住咁打會唔會死
係yanis我試過做做下全背無cooling
等左我估有五個字
期間佢不停入黎睇部機得未 但我得件袍
都幾尷尬 我趴係度 又唔知出面有冇人望到我
入嚟問多次
有冇人答到打完755幾耐先可以打808/激光?
Join左808小腿嫌慢又join埋yanis
808唔打埋又好似徙左咁
間住間住咁打會唔會死

理論上應該同755一樣,即係你打完一次就要隔多4~6個禮拜先可以打第二隻
利申我估

唔會
一樣價錢的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞