[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike

有無人脫埋胸部
有咩推薦?
有無人脫埋胸部
有咩推薦?

有無人脫埋胸部
有咩推薦?

有無人脫埋胸部
有咩推薦?

咦 我見佢list左20個部位出黎 但無寫胸 以為佢無添!
佢係成個胸幫你打哂?效果如何?
有無人脫埋胸部
有咩推薦?

Devon兩個細部位都係$688喳喎 大部位咁貴既
有無人脫埋胸部
有咩推薦?

有無人脫埋胸部
有咩推薦?

單下手臂?咁諗落仲貴😂
但你上手臂無毛唔洗打?
我早兩日去左a記脫full bikini
打個下覺得痛過上一次
打完個晚都有d痛 跟住就無理
岩岩發玩右邊三角位黑左兩大撻
都唔知係唔係灼傷
打個下覺得痛過上一次
都唔知係唔係灼傷

發現*
點解好似咁少人幫襯lumiere
我係果到打緊underarm同全腿 效果都唔錯
有啲想做埋full bikini 但有啲怕痛

早幾日上左L記打full bikini
陰唇位痛啲但治療師會用手指㩒一㩒再fu冰
個種痛無想像中咁痛
做完full第二日黎m 舒服好多
有無人脫埋胸部
有咩推薦?

單下手臂?咁諗落仲貴😂
但你上手臂無毛唔洗打?

有無人脫埋胸部
有咩推薦?

本身我都唔知佢有, 但你去到Y記, 入房換衫個陣佢有個BOARD係櫃面
佢有額外部位 所以我就問佢地, 知道左佢地有得打全胸當一PART計好抵就打左

有無人脫埋胸部
有咩推薦?

單下手臂?咁諗落仲貴😂
但你上手臂無毛唔洗打?

有無人脫埋胸部
有咩推薦?

本身我都唔知佢有, 但你去到Y記, 入房換衫個陣佢有個BOARD係櫃面
佢有額外部位 所以我就問佢地, 知道左佢地有得打全胸當一PART計好抵就打左

單下手臂?咁諗落仲貴😂
但你上手臂無毛唔洗打?

新手..
想做上唇同Chin
如果我係多毛要做好多次(5次以上)
想問下邊間個package會最抵....
新手..
想做上唇同Chin

追post先
新手..
想做上唇同Chin

追post先

太多追唔晒
Devon 係咪無做夠X次就送到做完為止?
X Plus 同 Dxrmxx 都有
打個下覺得痛過上一次
都唔知係唔係灼傷

發現*

新手..
想做上唇同Chin

追post先

太多追唔晒

我地都係咁追㗎姐
你上佢fb睇都有啦呢d問題
新手..
想做上唇同Chin

追post先

太多追唔晒

我地都係咁追㗎姐
你上佢fb睇都有啦呢d問題

太多追唔曬都可以望下#1既
同意 呢d問題fb問佢地啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞