[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
大家覺得Devon $688脫上唇同underarm
定Aplus $980 上唇好?

我其實之前join左musee 做左2次 係生少左 但仲有唔少毛 而且粗 我想效果快啲

Devon就要等到5月尾先有位 而且sell
Aplus 我朋友做過一次 話幾好 唔sell 而且今個星期就做到

應該點揀好呢

我無試aplus,但我係devon脫左成年,上唇都仲有 同埋我覺得都成日sell,要講幾次唔洗先唔會chur你買

Sell都算 最難頂係個sales成日嗌我做baby 扮晒好親切咁

我仲岩岩book左devon

你book左幾時做呀?我琴日打去 旺角最快都要5月尾

上星期book左5月2做
[quote]大家覺得Devon $688脫上唇同underarm

我其實之前join左musee 做左2次 係生少左 但仲有唔少毛 而且粗 我想效果快啲

Aplus 我朋友做過一次 話幾好 唔sell 而且今個星期就做到

應該點揀好呢

我無試aplus,但我係devon脫左成年,上唇都仲有 同埋我覺得都成日sell,要講幾次唔洗先唔會chur你買

Sell都算 最難頂係個sales成日嗌我做baby 扮晒好親切咁

我仲岩岩book左devon

你book左幾時做呀?我琴日打去 旺角最快都要5月尾

上星期book左5月2做 都係旺角

應該點揀好呢

要睇下你易唔易俾人sell 到
我覺得a plus 好d 佢唔會sell 同埋衛生
Devon 我未做過 但朋友話會sell 佢 搞到佢遲走
無睇一排 前post就1000左 留名順便分享下經歷

再次強調 DBP係黑店

話說今晚去黑店做第四次療程 (去年12月join左$333 做上下手臂加小腿)
做完之後個經理又帶我入房 想sell我個dream plan (做facial瘦身豐胸個啲) 我都係不停咁同佢講話唔需要喇 但佢都仲係繼續講
咁其實舊年join個陣個sales話會送一次水嫰光magic peel既面部療程 咁所以佢sell到咁上下個陣 我未問返佢幾可以試做返個個送既facial

點知條經理同我講 "咁你既然唔需要做dream plan(要俾錢買個隻) 咁你都唔需要試做個一次facial(一開始話送俾我個次)架啦"

個一刻真係嬲撚到痴線 不過我都預左我淨係俾得$333都一定會係咁俾人單單打打
所以未入火坑既你地 就千萬要三思喇

鬧返佢老母臭西呀嘛絲打

無計 仲要做多兩年

最後一次就會屌撚柒佢

睇完都好撚嬲 絲打eq好高
我有個朋友直情唔去dbp 放棄左
去devon$688上唇+v line, 咁平的本身自己小腿毛勁粗又多 男人腳咁 有次無剃毛上去 咁v line要換紙底褲 比條友見到我係毛孩 就叫左consultant 一齊入黎sell我 近住個陣仲係學生但有返part time 其實腳一直都想做 近住比佢講講下就心動左 $14000 用755做全腿 個陣有啲激動 開心 但又肉赤 我去銅鑼灣個間 個consultant 佢又係懶係friend咁 佢把口好掂 我fd又比佢sell左808全手 唉不過鬼叫自己係毛孩咩 比左成皮幾野咁我更係有keep住上去做啦 近住最近個兩次 係同一條友幫我做treatment 佢幫我做v line 兩次sell我做bikini 但因為我之後又有去yanis脫全手 $1200 效果我都好滿意 價錢差咁遠我更係吾會再係devon度加part 近住做完treatment 又叫左我入房 一睇 你老味又係果個consultant 佢今次sell我bikini 佢都好堅 佢講自己都有做 近住拉低啲裙同絲襪 仲要用手touch啲毛 話做完treatment啲毛生返出黎都無咁硬 仲話依家無人脫手腳毛 依家荷里活啲明星個個都脫系毛 之諗關我差事咩 近住全程我都好有禮貌咁聽佢講 近住佢最後問我join唔join個陣 我扮左一個好sad既樣 話驚公司執笠 自己會失業 近住聽到我話無錢就九秒九比我走
去devon$688上唇+v line, 咁平時本身自己小腿毛勁粗又多 男人腳咁 有次無剃毛上去 咁v line要換紙底褲 比條友見到我係毛孩 就叫左consultant 一齊入黎sell我 近住個陣仲係學生但有返part time 其實腳一直都想做 近住比佢講講下就心動左 $14000 用755做全腿 個陣有啲激動 開心 但又肉赤 我去銅鑼灣個間 個consultant 佢又係懶係friend咁 佢把口好掂 我fd又比佢sell左808全手 唉不過鬼叫自己係毛孩咩 比左成皮幾野咁我更係有keep住上去做啦 近住最近個兩次 係同一條友幫我做treatment 佢幫我做v line 兩次sell我做bikini 但因為我之後又有去yanis脫全手 $1200 效果我都好滿意 價錢差咁遠我更係吾會再係devon度加part 近住做完treatment 又叫左我入房 一睇 你老味又係果個consultant 佢今次sell我bikini 佢都好堅 佢講自己都有做 近住拉低啲裙同絲襪 仲要用手touch啲毛 話做完treatment啲毛生返出黎都無咁硬 仲話依家無人脫手腳毛 依家荷里活啲明星個個都脫系毛 之諗關我差事咩 近住全程我都好有禮貌咁聽佢講 近住佢最後問我join唔join個陣 我扮左一個好sad既樣 話驚公司執笠 自己會失業 近住聽到我話無錢就九秒九比我走
去devon$688上唇+v line, 咁平時本身自己小腿毛勁粗又多 男人腳咁 有次無剃毛上去 咁v line要換紙底褲 比條友見到我係毛孩 就叫左consultant 一齊入黎sell我 近住個陣仲係學生但有返part time 其實腳一直都想做 近住比佢講講下就心動左 $14000 用755做全腿 個陣有啲激動 開心 但又肉赤 我去銅鑼灣個間 個consultant 佢又係懶係friend咁 佢把口好掂 我fd又比佢sell左808全手 唉不過鬼叫自己係毛孩咩 比左成皮幾野咁我更係有keep住上去做啦 近住最近個兩次 係同一條友幫我做treatment 佢幫我做v line 兩次sell我做bikini 但因為我之後又有去yanis脫全手 $1200 效果我都好滿意 價錢差咁遠我更係吾會再係devon度加part 近住做完treatment 又叫左我入房 一睇 你老味又係果個consultant 佢今次sell我bikini 佢都好堅 佢講自己都有做 近住拉低啲裙同絲襪 仲要用手touch啲毛 話做完treatment啲毛生返出黎都無咁硬 仲話依家無人脫手腳毛 依家荷里活啲明星個個都脫系毛 之諗關我差事咩 近住全程我都好有禮貌咁聽佢講 近住佢最後問我join唔join個陣 我扮左一個好sad既樣 話驚公司執笠 自己會失業 近住聽到我話無錢就九秒九比我走

cls
去devon$688上唇+v line, 咁平的本身自己小腿毛勁粗又多 男人腳咁 有次無剃毛上去 咁v line要換紙底褲 比條友見到我係毛孩 就叫左consultant 一齊入黎sell我 近住個陣仲係學生但有返part time 其實腳一直都想做 近住比佢講講下就心動左 $14000 用755做全腿 個陣有啲激動 開心 但又肉赤 我去銅鑼灣個間 個consultant 佢又係懶係friend咁 佢把口好掂 我fd又比佢sell左808全手 唉不過鬼叫自己係毛孩咩 比左成皮幾野咁我更係有keep住上去做啦 近住最近個兩次 係同一條友幫我做treatment 佢幫我做v line 兩次sell我做bikini 但因為我之後又有去yanis脫全手 $1200 效果我都好滿意 價錢差咁遠我更係會再係devon度加part 近住做完treatment 又叫左我入房 一睇 你老味又係果個consultant 佢今次sell我bikini 佢都好堅 佢講自己都有做 近住拉低啲裙同絲襪 仲要用手touch啲毛 話做完treatment啲毛生返出黎都無咁硬 仲話依家無人脫手腳毛 依家荷里活啲明星個個都脫系毛 之諗關我差事咩 近住全程我都好有禮貌咁聽佢講 近住佢最後問我join唔join個陣 我扮左一個好sad既樣 話驚公司執笠 自己會失業 近住聽到我話無錢就九秒九比我走

唔好打5p字啦
想開下脫bikini 位都要自己剃左先?但啲位咁難剃 好難剃乾淨

唔知絲打係邊到脫 我係A+脫
去之前早幾日脫左先, 有D位剃唔到到整果陣個consultant 開新剃刀幫我剃, 仲問我會唔會拎走枝剃刀, 如果唔拎佢地都係照掉, 我拎左番屋企
去devon$688上唇+v line, 咁平的本身自己小腿毛勁粗又多 男人腳咁 有次無剃毛上去 咁v line要換紙底褲 比條友見到我係毛孩 就叫左consultant 一齊入黎sell我 近住個陣仲係學生但有返part time 其實腳一直都想做 近住比佢講講下就心動左 $14000 用755做全腿 個陣有啲激動 開心 但又肉赤 我去銅鑼灣個間 個consultant 佢又係懶係friend咁 佢把口好掂 我fd又比佢sell左808全手 唉不過鬼叫自己係毛孩咩 比左成皮幾野咁我更係有keep住上去做啦 近住最近個兩次 係同一條友幫我做treatment 佢幫我做v line 兩次sell我做bikini 但因為我之後又有去yanis脫全手 $1200 效果我都好滿意 價錢差咁遠我更係會再係devon度加part 近住做完treatment 又叫左我入房 一睇 你老味又係果個consultant 佢今次sell我bikini 佢都好堅 佢講自己都有做 近住拉低啲裙同絲襪 仲要用手touch啲毛 話做完treatment啲毛生返出黎都無咁硬 仲話依家無人脫手腳毛 依家荷里活啲明星個個都脫系毛 之諗關我差事咩 近住全程我都好有禮貌咁聽佢講 近住佢最後問我join唔join個陣 我扮左一個好sad既樣 話驚公司執笠 自己會失業 近住聽到我話無錢就九秒九比我走

808真係脫到下世
今日係aplus 脫完underarm
真係幾衛生同零sell
但佢脫之前好似無落gel
係咪正常? 脫其他大位會唔會落?
諗緊係唔係個到脫埋腳
真係幾衛生同零sell
諗緊係唔係個到脫埋腳

彩光先會落gel

808真係脫到下世

係咪把聲好沙黑黑地個黑衫經理?
我比佢sell過兩次淆左,上次上去想加parts好不安
上去前係樓下撞到佢落街煲煙即刻急急腳上去比錢

808真係脫到下世

係咪把聲好沙黑黑地個黑衫經理?
我比佢sell過兩次淆左,上次上去想加parts好不安
上去前係樓下撞到佢落街煲煙即刻急急腳上去比錢

你想加咩part呀 應該係果個啦 第一次比佢sell腳 佢自己同我講話佢好貪靚 全臉整出黎 我fd比佢sell左808全手 $10000 已經係上年既事 個陣佢話佢就黎調走 無得比咁平 我fd勁後悔 808勁無料到 次次都叫佢加錢轉755

再次強調 DBP係黑店

話說今晚去黑店做第四次療程 (去年12月join左$333 做上下手臂加小腿)
做完之後個經理又帶我入房 想sell我個dream plan (做facial瘦身豐胸個啲) 我都係不停咁同佢講話唔需要喇 但佢都仲係繼續講
咁其實舊年join個陣個sales話會送一次水嫰光magic peel既面部療程 咁所以佢sell到咁上下個陣 我未問返佢幾可以試做返個個送既facial

點知條經理同我講 "咁你既然唔需要做dream plan(要俾錢買個隻) 咁你都唔需要試做個一次facial(一開始話送俾我個次)架啦"

個一刻真係嬲撚到痴線 不過我都預左我淨係俾得$333都一定會係咁俾人單單打打

鬧返佢老母臭西呀嘛絲打

無計 仲要做多兩年

最後一次就會屌撚柒佢

俾左錢唔去做會好嘥 做晒啲療程就算
與其當面屌鳩佢 不如努力啲上網唱衰佢
唔好再有人中伏
咁樣個經濟效益應該會大啲

應該點揀好呢

咁佢又無溢我baby 不過佢成日sell我做hifu或者其他facial,跟住又成日問我 睇唔睇得出佢做完有咩分別 ,跟住我答完 唔識睇/睇唔出有咩分別,佢又重新開始解釋。好煩

係 我係devon做上下唇 跟住佢成日都sell我脫埋全面同做hifu加其他facial 個sales幾長氣 雖然成日嗌我做baby 但都仲好過dbp咁一開始就單單打打 第一次做個陣就話我皮膚太乾做唔到 又兇鳩我話如果唔做佢個$499/次 既保濕 成個療程就唔可以再做落去 我就最撚憎人地要脅我 於是我同佢延遲一個星期再做 我個日就即刻去買左枝$36.9既lotion keep住早晚搽 一星期後個sales終於無聲出

我係第二次療程之後就無再見過個sales喇 唔知係未俾人炒左
真係幾衛生同零sell
諗緊係唔係個到脫埋腳

絲打淨脫underarm幾錢?

再次強調 DBP係黑店

鬧返佢老母臭西呀嘛絲打

無計 仲要做多兩年

最後一次就會屌撚柒佢

俾左錢唔去做會好嘥 做晒啲療程就算
與其當面屌鳩佢 不如努力啲上網唱衰佢
唔好再有人中伏
咁樣個經濟效益應該會大啲

絲打我撐你
其實我都追左好多po先揀到去邊度做
所以絲打咁做真係幫到好多人同埋間接令間公司少左生意

我個朋友係極耳仔軟既人
本身貪平去做細part 點知俾人sell埋做小腿
搞到佢都怕左dbp
真係幾衛生同零sell
諗緊係唔係個到脫埋腳

絲打淨脫underarm幾錢?

應該仲做緊$980 永久
我上個月join 左

應該點揀好呢

咁佢又無溢我baby 不過佢成日sell我做hifu或者其他facial,跟住又成日問我 睇唔睇得出佢做完有咩分別 ,跟住我答完 唔識睇/睇唔出有咩分別,佢又重新開始解釋。好煩

係 我係devon做上下唇 跟住佢成日都sell我脫埋全面同做hifu加其他facial 個sales幾長氣 雖然成日嗌我做baby 但都仲好過dbp咁一開始就單單打打 第一次做個陣就話我皮膚太乾做唔到 又兇鳩我話如果唔做佢個$499/次 既保濕 成個療程就唔可以再做落去 我就最撚憎人地要脅我 於是我同佢延遲一個星期再做 我個日就即刻去買左枝$36.9既lotion keep住早晚搽 一星期後個sales終於無聲出

我係第二次療程之後就無再見過個sales喇 唔知係未俾人炒左

如果咁hard sell....咁係咪應該去a plus好啲
我驚我定力唔夠

我今日打去問係咪第一次一定要4月做
因為我見佢話係4月優惠 但佢話5月都仲做緊
最後約咗5月6號 underarm $980

我今日打去問係咪第一次一定要4月做
因為我見佢話係4月優惠 但佢話5月都仲做緊
最後約咗5月6號 underarm $980

不過絲打想做都快啲約比較好
promo呢啲都係佢講 唔知至到幾時
用牛皮膠紙啦

應該點揀好呢

如果咁hard sell....咁係咪應該去a plus好啲
我驚我定力唔夠

我試過幾間脫毛 其實間間都會sell 只係dbp sell得衰過人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞