[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
岩岩去完yanis 本身上次join non peak 送左次facial比我, 其實你地有無? 但我覺得facial好sell 勁海鮮價 我一直無咩反應 個人就話比discount 我 六折 之後比錢 唔join facial 但脫毛又加多左5part 收錢係我做facial個人 帶住口罩都見到黑

冇送facial喎

岩岩去完yanis 本身上次join non peak 送左次facial比我, 其實你地有無? 但我覺得facial好sell 勁海鮮價 我一直無咩反應 個人就話比discount 我 六折 之後比錢 唔join facial 但脫毛又加多左5part 收錢係我做facial個人 帶住口罩都見到黑

冇送facial喎

上次我join non peak佢話送一次facial比我試 近住話如果介紹左一個朋友就會送一次facial
我應該會介紹朋友去 但facial 送都唔會想再做
Join咗Yanis
之前一直都驚痛或者燒傷
爬文見到有絲話打完激光毛囊角化有改善先的起心肝
希望跟咗我咁多年既病會好轉啦

冇送facial喎

我join左facial呀
其實當去果度休息下就好喇
啲facial真係無咩用 我男朋友話我唔去好過去
我做完即刻仲生粒粒 好多次都係咁

same here
想買部打腳
search過
部部都有人話有效
有人話冇效
冇一部係特別多d正評
唔知點揀好

我有睇過一部叫iluminage Beauty Precise Touch,美國品牌2千頭,睇過效果唔錯,但有個唔好既地方係佢無得換燈頭
Philips就係最安全,但係好貴成4千6百幾

彩光呢家野, 無所謂啦, 點打都唔BURN 又脫唔到
我覺得買電器就係P仔最穩陣

都係,安全最緊要

其實我係出面打underarm打完laser個course
但仲係有少少
個sales叫我補多一兩次就ok
但我唔係好想再信佢
唔知出面有冇d續次計錢嘅?
又或者真係買部p仔
咁就可以自己打埋腳
但p好貴呀

以我所知其實係無真係永久脫到無曬毛
係要睇個人既年齡同新陳代謝快慢
um一係Silk'n Flash& Go! Luxx!平少少,係元氣館買,或者Panasonic無線彩光脫毛器

買左flash & go! 早個排係hktv買2千左右
如果二千蚊打完無效點都好過比二千蚊美容公司次次比人sell

除左背脊 其他位都打到
不過未知實質效果

我都有興趣買家用,平啲又唔怕人狂 sell
但係咪真係要成粒鐘先脫哂對腳,同唔算乾淨

做完之後係咪都係一星期內唔曬得太陽、游水、焗桑拿呢啲架

我有睇過一部叫iluminage Beauty Precise Touch,美國品牌2千頭,睇過效果唔錯,但有個唔好既地方係佢無得換燈頭
Philips就係最安全,但係好貴成4千6百幾

彩光呢家野, 無所謂啦, 點打都唔BURN 又脫唔到
我覺得買電器就係P仔最穩陣

都係,安全最緊要

其實我係出面打underarm打完laser個course
但仲係有少少
個sales叫我補多一兩次就ok
但我唔係好想再信佢
唔知出面有冇d續次計錢嘅?
又或者真係買部p仔
咁就可以自己打埋腳
但p好貴呀

以我所知其實係無真係永久脫到無曬毛
係要睇個人既年齡同新陳代謝快慢
um一係Silk'n Flash& Go! Luxx!平少少,係元氣館買,或者Panasonic無線彩光脫毛器

買左flash & go! 早個排係hktv買2千左右
如果二千蚊打完無效點都好過比二千蚊美容公司次次比人sell

除左背脊 其他位都打到
不過未知實質效果

我都有興趣買家用,平啲又唔怕人狂 sell
但係咪真係要成粒鐘先脫哂對腳,同唔算乾淨

做完之後係咪都係一星期內唔曬得太陽、游水、焗桑拿呢啲架

我記得係即日唔好曬太陽,游水
同沖涼唔好用咁熱既水
塊面有少少疣係唔係唔脫得??
事關我係dbp join左佢333個plan
(買完先見到呢個post)
佢同我講你塊面有好多疣呀
如果係咁我唔會同你脫住
之後就開始sell我脫疣
都幾貴 所以唔買
之後佢就唔再幫我脫面
話驚整到我啲疣成面都係

我覺得最好唔好
因為疣唔係會傳染比人架咩
用左2日終於追完POST
窮毛孩最後決定揀yannis 聽日約先

不過有野唔係好明 希望唔好厭我無追清楚
YANNIS 個永久 即咩意思? 每次做比$2000/4part 定只需比一次錢?

同埋 我前2-3日用完VEET脫毛膏 要唔要隔耐先啲約佢 脫毛膏用完好似仲粗左 喊出黎

仲有邊間做好? 我見有啲話新好有啲話舊好

男人脫唔脫得
男人脫唔脫得

請問係yanis脫臉毛既話 會唔會落妝先? 因為之前問過 佢地話唔落妝都得 但覺得好似打完毛 揸下cream會好啲
係三間到做過脫毛
Cutis(手腳 Vline)
Yanis(面)
Instaskin (Underarm)

個人覺得Instaskin效果最好 雖然隔既時間比較耐先會再打 但係我打左5次左右underarm已經冇乜毛 價錢都算平 之前做promote $299 永久 但佢個永久好蠱惑 打附幾次之後佢一年先會打一次

Cutis就服務好啲 衛生啲 但係我手腳打左就快10次都重有毛 同埋價錢偏貴 依間都會sell下 但係你say no就ok

Yanis就真係麻麻 新鋪有個女仔一日到黑都淨係sell人facial 脫毛 一路做一路sell 重要西面 就算你say no佢都繼續 同過佢老闆娘講左幾次唔想要依個女仔幫我做 但有時都唔知點解會係佢做左 至於衛生我都覺得麻麻地 如果要打bikini位就真係唔好貪平揀佢
想問下全手腳都有毛囊角化係咪唔應該做激光? 之前係D記試做 佢係咁sell我做全手腳話幫到我改善 但最後嫌貴冇做
各位絲打,有無脫過面毛?心大心細想做,聽講脫左又會易吸收D,上粉貼D,問左價$15000 做唔做好丫

利申:本身已經JOIN左M記,面毛唔算粗
其實如果你地手毛好稀疏
會唔會打埋激光
各位絲打,有無脫過面毛?心大心細想做,聽講脫左又會易吸收D,上粉貼D,問左價$15000 做唔做好丫

我都係最近開始脫
我面毛都唔多 係髮際果d位置好多bb毛
所以都脫埋
今日上yanis打全背, 打左200 下左右, 正面就打左300 幾下, 感覺唔係個個位都打哂, 好似miss左好多地方冇打到
塊面有少少疣係唔係唔脫得??
事關我係dbp join左佢333個plan
(買完先見到呢個post)
佢同我講你塊面有好多疣呀
如果係咁我唔會同你脫住
之後就開始sell我脫疣
都幾貴 所以唔買
之後佢就唔再幫我脫面
話驚整到我啲疣成面都係

絲打如果要脫疣千其唔好係呢d到脫,去醫學美容個d診所到脫
1. 安全好多,始終係醫生
2. 有d保險有得claim
因為我成面都係疣,係醫學美容到脫,claim左保險,打左百幾粒。。。

我都係最近開始脫
所以都脫埋

絲打你脫完面毛會唔會有爆瘡既情況呀?

我都係最近開始脫
所以都脫埋

有絲打做左又爆瘡又無乜效果,攪到1516唔知做唔做好,但個SALES就講到好正,話連粉刺黑頭都無再生,有無咁神奇呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞