[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
你地幾時book下星期?
點解我早2-3星期都book唔到下星期既
係咪新客優先

屌啊
我今朝問佢下個禮拜non peak時間有冇位,佢覆我話5月full晒,要我book6月中

今日去y記打第二次 屌 全程sell到無停口 仲要我打11parts 唔駛15分鐘就完左
出去俾錢又係到講下次無永久嫁啦 要就依家加埋 好撚煩呀

好煩 驚驚地

第一次都無咁恐怖 今次真係煩到嘔 打緊手腳佢問我打唔打埋背 要我俾佢睇下背脊 我都心知不妙 佢睇完即刻話唔掂 要快d打 到時結婚著婚紗就後悔莫及 屌
Yanis你地覺得舊店定新店好啲?
beauty ____ medical 係黑店,promotion 話288蚊1大3小部位。我就揀左腋下啦,點知佢話腋下大小只脫8格大小。跟住不停sell你,見你無心join佢啲plan就話你promotion plan都無用,叫你翻去霖下幾時join 果啲5000蚊啲plan再翻去脫
yanis啲所謂酒精消毒係咪溝水稀哂
以前次次打完面必定爆瘡
前幾日打嘅時候我襯自己換衫用70%火酒紙抹個頭
打完一粒瘡都冇爆
建議絲打們都係自己抹一次穩陣
我抹個時仲要抹到黃黃地
Yanis Beauty而家係2000/4定5?

好好 咁等我又book non peak先!

Non peak咩黎 我book左4part

yanis啲所謂酒精消毒係咪溝水稀哂
以前次次打完面必定爆瘡
前幾日打嘅時候我襯自己換衫用70%火酒紙抹個頭
打完一粒瘡都冇爆
建議絲打們都係自己抹一次穩陣
我抹個時仲要抹到黃黃地

我都想自己抹呀!但我上次去佢直情無俾我換衫 一開波就打呀 屌佢老母!搞到我皮膚敏感

但啲時間就唔到
今日第一次上a記做underarm 包膠一下
去到填咗啲資料入房等下 解釋完換咗衫就打
打完換衫畀錢走 完全無sell

幫我做嘅係YW 幾friendly
右邊打到一半先醒起無數打咗幾多下
左邊無記錯應該67下度
臨走睇到部機開7度 係好似像筋彈下咁
但有幾下都有少少痛 仲有部機一開有陣燶味

都幾full booking Reception電話無停咁制
出嚟自動波畀完錢就走 佢地收錢仲聽緊電話lol

想問淨做underarm要幾錢?有冇話做幾多次就包永久?

左邊無記錯應該67下度

都幾full booking Reception電話無停咁制

A記都仲係做緊 $980 永久
去馬啦

左邊無記錯應該67下度

A記都仲係做緊 $980 永久
去馬啦

早知一早去呢度就唔洗去beauty xxxx medical 俾人狂sell,宜家我入左一年promotion 果個,wts問佢下次啲時間都唔理人
我係瑪x打全面
打完第2次開始爛面爆瘡
每日敷補濕mask都冇用
去左睇醫生
叫我唔好再打,因為激光對面太敏感
有冇絲打都係咁,類固醇對我都冇用
女友去開dbpro
女友去開dbpro

咁你攞定多啲錢救你女友出嚟
我係瑪x打全面
打完第2次開始爛面爆瘡
去左睇醫生

我a記打額、鼻2邊同upper lip
每次額頭都爆瘡 其他位冇事
佢地話我額太乾好易爆瘡
我打前2日&後2日勁做保濕mask 情況會好啲
Dbp 我已經打到去到保養期, 我去將軍澳果間唔算好hardsell,佢會講啲優惠比你聽,之後就無sell,不過拖光問題幾嚴重,我上黎睇呢個post 先知 拖光係唔正常
下星期book左 Yanis 5part
我係瑪x打全面
打完第2次開始爛面爆瘡
去左睇醫生

佢地話我額太乾好易爆瘡

我已經係每日都敷mask
有時仲會去美容院做都冇用
我係面兩側嚴重d
d瘡其實多數係紅腫但係唔會白頭
但係塊面好似每個毛孔都好多粉刺咁
真心好後悔做左
我係瑪x打全面
打完第2次開始爛面爆瘡
去左睇醫生

佢地話我額太乾好易爆瘡

我係面兩側嚴重d
真心好後悔做左

我仲諗住做全面添。。 但點解你唔叫佢開低度數啲?
去D記脫面毛會唔會爛面爆瘡?

D記俾人插到咁你都仲考慮?
我係瑪x打全面
打完第2次開始爛面爆瘡
去左睇醫生

佢地話我額太乾好易爆瘡

我係面兩側嚴重d
真心好後悔做左

我仲諗住做全面添。。 但點解你唔叫佢開低度數啲?

呢D問題因人而異, 你間瑪X有冇醫生架? 有就睇佢地醫生問下, 睇下點
睇下打低D度數會唔會好D
我久唔久就爛面, 間歇性, 但係Y記到打完兩次都無事
無刻意保濕(本身唔鐘意敷MASK)
上個post 係咪有人問過nono 脫毛機?
用左大半年

D記俾人插到咁你都仲考慮?

講真? devon喎
其實我而家喺devon同yanis之間揀緊
devon好似衛生好啲,但yanis平啲
個心1516
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞