[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
我一開始喺dermes試做
一開始就介紹呢樣嗰樣
然後做完underarm就係咁sell我
話考慮下就講到限時優惠以後會更貴
條友又係咁踩其他脫毛公司點廢點唔好點唔衛生
講左半個幾鐘
話無錢又問我有無credit card
話一張唔夠可以比我分開碌
一張碌5000一張3000咁
我無用 最後招架唔住

咁我個plan係淨係星期一至五12點前先可以做
如果想anytime要加唔知幾錢
後來做完兩三次
有次做完又入返房仔book時間
我話xx號xx點ok嗎?
佢話星期六下午3點ok嗎?
我話 下我個plan唔係平日12點前咩
佢話 其實緊係無所謂啦 講就咁講啫 我都唔想返咁早
我心諗 屌你老母呀 好彩嗰陣無加錢

做多幾次又sell我果酸600幾一次
話做完會有用好多
今次我醒啊 就咁講句唔啦就算

定力差就唔好去試做
你試做個成本好高下

對 underarm
不過平心而論 佢係衛生又有成效
值唔值就真係絲打們自己衡量

啊 不過我係分期
一開始就介紹呢樣嗰樣
講左半個幾鐘
我無用 最後招架唔住

後來做完兩三次

話做完會有用好多

定力差就唔好去試做
你試做個成本好高下

對 underarm

其實呢點a plus都做到 佢$980
拖光對效果有咩影響?
一開始就介紹呢樣嗰樣
講左半個幾鐘
我無用 最後招架唔住

後來做完兩三次

話做完會有用好多

定力差就唔好去試做
你試做個成本好高下

對 underarm

其實呢點a plus都做到 佢$980

唉 依加諗返咪唔抵
仲要貼錢買難受
whatsapp個治療師最少過一日先覆
成日扮睇唔到
好似係銅鑼灣店既大粒野

之前聽人講D記服務好 又有耐性
一開始都ok嘅 會問返你有無唔舒服
又會提返你約左佢
後來
打嚟話要改時間呀 原因係自己放大假
次次去親都要等佢 因為上一個客遲
有次我遲左10分鐘已經就到
佢改我時間 話會影響下個客
因為我係細客所以任鳩你改???
我做個underarm先10分鐘唔洗
你下個booking會唔會係約我4點
預我4:10做完然後下個客係4:10開始呀

耐左真係約佢都要等幾日
咁嘅價錢 咁嘅服務
想問有冇絲打去過im 做脫毛?
因為有朋友起入面做
佢介紹左個plan俾我
做20次脫毛(咩部位都ok)+12次做面(用機做)
價錢大約$11500左右
我做過一次面, 好正好舒服, 環境又好好, 睇落又好乾淨
而由於係識既, 所以冇sell我其他野, 只係做一次試做價
但聽過朋友講im冇激光既
所以唔知實質效果好唔好
主要係做bikini位, 胸, 背, 咀唇, 腋下
當然20次係應該做唔哂以上既野
thanks
Beauskin 都唔錯,so far join 左脫full legs依家已經生到好慢好慢!絕不hard sell ,價錢唔貴我join 都係$2380

請問咩叫拖光
我上次係yannis打手得幾十下咋,絲打咁好既打百幾下

姐係你FEEL到佢唔係乾淨利落地一下一下咁打, 而係一下都未打哂佢就移去下一個位

咁我個次做又無拖光
不過作為毛孩既我,打完幾日又生毛啦幾時先到6月

請問咩叫拖光

姐係你FEEL到佢唔係乾淨利落地一下一下咁打, 而係一下都未打哂佢就移去下一個位

有時拖得勁快 我會覺得一定打到一忽忽
繆思呢?聽人講幾好!

彩光就算數啦
脫到下世

係musee做緊呢個underarm plan 因為之前係銀座做過兩年療程 算係生少左好多 見佢$188就試下睇下可唔可以埋到尾清晒佢 我都知彩光會做到2046 但呢間啲人算nice 第一次諮詢完sell左一兩句知你唔要都無再sell 無黑面 會有少少笑容 都算係咁

但如果係毛孩就真係唔建議做彩光
另外我都有joinDBP 388個plan
3part細1part大
v線 肚線 上唇同小腿
有次我去做treatment
條友一路幫我做一路sell我做埋大腿 我話考慮下
諗住做完就出去簽個名走
結果做完一出去有個着suit嗰d女人過嚟話「x小姐,聽同事講你有興趣做埋大腳喎 。。」
一講又三四個字 所以考慮下唔好亂講

另一次我做v line
佢又叫我做埋bikini位
我話唔洗 我男朋友唔中意
佢話 最緊要係衛生又舒服嘛 女仔經期up住好辛苦架
我話 係呀 好彩我四季經 一年嚟三四次only
佢苦笑 然後話 咁好啊
我話 係呀我全家四季經
然後佢走左

出到去先sell算好彩 之前試過淨係圍住件毛巾圍裙瞓係度個陣sell我
另外我都有joinDBP 388個plan
3part細1part大
v線 肚線 上唇同小腿
有次我去做treatment
條友一路幫我做一路sell我做埋大腿 我話考慮下
諗住做完就出去簽個名走
結果做完一出去有個着suit嗰d女人過嚟話「x小姐,聽同事講你有興趣做埋大腳喎 。。」
一講又三四個字 所以考慮下唔好亂講

另一次我做v line
佢又叫我做埋bikini位
我話唔洗 我男朋友唔中意
佢話 最緊要係衛生又舒服嘛 女仔經期up住好辛苦架
我話 係呀 好彩我四季經 一年嚟三四次only
佢苦笑 然後話 咁好啊
我話 係呀我全家四季經
然後佢走左

出到去先sell算好彩 之前試過淨係圍住件毛巾圍裙瞓係度個陣sell我

v line嗰次係瞓喺度
[img]https://na.cx/i/03CHqA1.jpg[img][img]https://na.cx/i/Fk2aZKE.jpg[img][img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/26/210339_0d97c21dceca5fd285217669e31a3d94.jpg/img]

之前聽人講D記服務好 又有耐性
一開始都ok嘅 會問返你有無唔舒服
又會提返你約左佢
後來
打嚟話要改時間呀 原因係自己放大假
次次去親都要等佢 因為上一個客遲
有次我遲左10分鐘已經就到
佢改我時間 話會影響下個客
因為我係細客所以任鳩你改???
我做個underarm先10分鐘唔洗
你下個booking會唔會係約我4點
預我4:10做完然後下個客係4:10開始呀

耐左真係約佢都要等幾日
咁嘅價錢 咁嘅服務

屌, DERMES真係垃圾 已經收天價, 俾埋D咁既服務 執柒左佢啦

請問咩叫拖光

有時拖得勁快 我會覺得一定打到一忽忽

趕時間咪咁打囉 我今日約4點 最尾4點50先入房
有時就一個客都無 遲5分鐘都同你講話要約下次
今次打第七次開始有d一撻撻(佢話正常) 反正我一日仲有毛我都會再去 咪慢慢拖
我想脫加拿大 手 腳 唇毛
有邊間推介?
價錢合理 (唔太貴太平) 而且真係work
我d毛多過男人 會唔會俾人笑?
遲d可能脫埋肚 背脊 胸 etc.
想埋面嘅毛有無得脫?
Beauskin 都唔錯,so far join 左脫full legs依家已經生到好慢好慢!絕不hard sell ,價錢唔貴我join 都係$2380

Full legs $2380咁平
有邊間推介?
想埋面嘅毛有無得脫?

有邊間推介?
埋面嘅毛有無得脫?
有邊間推介?
想埋面嘅毛有無得脫?

求下你爬文啦
有邊間推介?
想埋面嘅毛有無得脫?

無解答曬我所有嘅問題喎
Sorry
有邊間推介?
想埋面嘅毛有無得脫?

無解答曬我所有嘅問題喎
Sorry

#1比晒舊post link你都唔爬
有邊間推介?
想埋面嘅毛有無得脫?

無解答曬我所有嘅問題喎
Sorry

#1既第一題入面MENTIONED既公司都有755激光做脫毛
唔知你覺得合理價錢係幾多, 大家心入面把尺都唔同
脫毛係自己既事, #1提到既公司都有FACEBOOK PAGE
基本上都SHOW哂價錢出黎
有邊間推介?
想埋面嘅毛有無得脫?

無解答曬我所有嘅問題喎
Sorry

#1比晒舊post link你都唔爬

有時真係嬲嬲地 返工服侍完老細
返到屋企上連登都要服侍班伸手黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞