[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
入嚟問多次
有冇人答到打完755幾耐先可以打808/激光?
Join左808小腿嫌慢又join埋yanis
808唔打埋又好似徙左咁
間住間住咁打會唔會死

理論上應該同755一樣,即係你打完一次就要隔多4~6個禮拜先可以打第二隻
利申我估

唔該絲打
毛孩條路唔易行
入嚟問多次
間住間住咁打會唔會死

理論上應該同755一樣,即係你打完一次就要隔多4~6個禮拜先可以打第二隻
利申我估

唔該絲打
毛孩條路唔易行

不過係我嘅話我就寧願放棄808,808你打兩次可能都無755一次咁好效果
我想問下如果想係yanis 打晒成個肚
係唔係計上肚、下肚同肚臍3 parts?
另外我見佢肚臍話包上下腹線
其實腹線同肚有咩分別?
我上a plus 定Devon 睇圖見腹線係肚臍對上/落果一忽仔
咁打上下肚唔會都打到果度咩?
求絲打解答
其實腹線同肚有咩分別?
我上a plus 定Devon 睇圖見腹線係肚臍對上/落果一忽仔
求絲打解答

其實腹線同肚有咩分別?
求絲打解答

唔係大陸機
入嚟問多次
間住間住咁打會唔會死

利申我估

唔該絲打
毛孩條路唔易行

不過係我嘅話我就寧願放棄808,808你打兩次可能都無755一次咁好效果

我上月中打左755 下次要bk到呢個月尾
所以先諗住呢兩日去打次808先
Ps 一次755>>>>>四次808
想問如果計細心同唔sell既話
Lumiere同A plus邊間會好D?
underarm兩間都係$980所以係呢兩間諗緊
遲D仲會想做埋front arm
想問吓GentleLASE同GentleYAG機
我知YAG係俾皮膚黑啲既人用 但係咪要做多幾次?
我都唔算好黑 係暗黃色咁 但係佢用YAG機幫我做既
想問下a plus full face$1075/次算唔算貴?
btw之前見musee有優惠join左underarm脫毛 真係脫到2046都未得
其實腹線同肚有咩分別?
求絲打解答

其實腹線同肚有咩分別?
求絲打解答

其實腹線同肚有咩分別?
求絲打解答

可以再2000 5parts
其實腹線同肚有咩分別?
求絲打解答

其實腹線同肚有咩分別?
求絲打解答

想問如果計細心同唔sell既話
Lumiere同A plus邊間會好D?
underarm兩間都係$980所以係呢兩間諗緊
遲D仲會想做埋front arm

想問下a plus full face$1075/次算唔算貴?
btw之前見musee有優惠join左underarm脫毛 真係脫到2046都未得

睇返上面絲打張圖係$6800有哂永久
我覺得係ok既
我係L 記打佢個價都要接近$10000
點先可以令yanis比$2000/5? 因為我問佢,佢話咩時段都係$2000/4

睇返上面絲打張圖係$6800有哂永久
我覺得係ok既
我係L 記打佢個價都要接近$10000

好唔該晒
其實腹線同肚有咩分別?
求絲打解答

唔該2位絲打
諗住計夠5parts 做佢個2000無咁貴
仲有2parts 未諗好做唔做後背好
但做完自己都好似睇唔到有無少到毛好無謂
所以諗full bikini/ full face
但full face 又分左4 parts
Full bikin係當幾多part?
佢whatsapp 講部位係「19比堅尼(可full比堅尼,i,v 位都包)」
咁即係當一part?
點先可以令yanis比$2000/5? 因為我問佢,佢話咩時段都係$2000/4

記得之前有絲打話有無2000/5係睇彩數邊個人覆你
你試下whatsapp 另一個電話直接話book non peak 2000/5睇下佢比唔比你
想問個on9問題 你地脫bikini之前黎m會點 咁仲會唔會去脫
想問個on9問題 你地脫bikini之前黎m會點 咁仲會唔會去脫

黎m 唔脫得

記得之前有絲打話有無2000/5係睇彩數邊個人覆你
你試下whatsapp 另一個電話直接話book non peak 2000/5睇下佢比唔比你

唔該晒,試下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞