[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
爬左咁耐post終於下定決心book左
我既第一次就比左devon
好緊張又好開心

爬文的孩子是有福的
好緊張又好開心

爬文的孩子是有福的

好有恆心

唔係大大句無追post 然後伸手
請問如果脫full bikini 會唔會脫埋入面?
頭先剃晒bikini位 好唔慣 仲癢癢地
會愈脫愈幼 無咁癢

絲打用講嘢好嘛

改埋名都無用
好緊張又好開心

爬文的孩子是有福的

好有恆心

唔係大大句無追post 然後伸手

我當初都係默默爬哂兩個POSTS
始終自己身體 睇多啲FEEDBACKS百利而無一害
脫左就快成年dbp仲有毛 已經準備揾過間再脫
請問如果脫full bikini 會唔會脫埋入面?
頭先剃晒bikini位 好唔慣 仲癢癢地
係米會愈脫愈幼 無咁癢

我係a+就有打埋入面
我初頭都好唔慣 生返出嚟好吉好痕
不過已經打左第3次 生慢咗
生返出嚟會一忽忽咁
有毛嘅有啲都會幼咗

其實入面即係邊個位
想問平時去脫毛咪要自己剃左d毛先, 咁如果我join全背,佢會唔會幫我剃?
同埋脫全背係咪要除哂衫?

你而家係yanis脫緊? 覺得ok嘛?

想問平時去脫毛咪要自己剃左d毛先, 咁如果我join全背,佢會唔會幫我剃?

想問 pretty renew 係唔係黑店

啱啱上左yanis 新舖打non peak 2000/5 parts
12點去唔使等
打得幾密 治療師態度好好
終於打到全腳好感動
之後join埋佢 $3000/30次 facial
其實佢無乜點sell 係我自己覺得抵
第一次幾滿意 希望之後都係咁啦
有啲後悔之前Devon$7000打lower arm
打完好痕 唔知係咪因為度數高
啱啱上左yanis 新舖打non peak 2000/5 parts
12點去唔使等
打得幾密 治療師態度好好
終於打到全腳好感動
之後join埋佢 $3000/30次 facial
其實佢無乜點sell 係我自己覺得抵
第一次幾滿意 希望之後都係咁啦
有啲後悔之前Devon$7000打lower arm
打完好痕 唔知係咪因為度數高

報告
前幾日上Yanis打第二次 (雙手雙腳同underarm)
我問佢今次可唔可以打密d,但佢話喱排天氣唔係咁穩定,唔會幫我打咁密
結果打完我啲毛生得好快,好似同無打無分別,相比起第一次差唔多一星期後先慢慢生出來有好大分別
我本身係毛孩來,而家成日糾結緊剃唔剃好
報告
我問佢今次可唔可以打密d,但佢話喱排天氣唔係咁穩定,唔會幫我打咁密
結果打完我啲毛生得好快,好似同無打無分別,相比起第一次差唔多一星期後先慢慢生出來有好大分別

天氣唔好同打得密唔密有咩關係?
今日我都覺佢打得好快
報告

今日我都覺佢打得好快

佢話打得密會好易乾燥,喱排好多客都同佢講紅哂,唔知堅定流
不過我係non peak,去個陣都唔多人,照計無必要hea打我呀
報告

今日我都覺佢打得好快

不過我係non peak,去個陣都唔多人,照計無必要hea打我呀

就好似落雨唔可以炒蛋一樣既道理

係邊間分店做
報告

今日我都覺佢打得好快

就好似落雨唔可以炒蛋一樣既道理

Diu笑左
塊面有少少疣係唔係唔脫得??
事關我係dbp join左佢333個plan
(買完先見到呢個post)
佢同我講你塊面有好多疣呀
如果係咁我唔會同你脫住
之後就開始sell我脫疣
都幾貴 所以唔買
之後佢就唔再幫我脫面
話驚整到我啲疣成面都係

係邊間分店做

岩岩去完yanis 本身上次join non peak 送左次facial比我, 其實你地有無? 但我覺得facial好sell 勁海鮮價 我一直無咩反應 個人就話比discount 我 六折 之後比錢 唔join facial 但脫毛又加多左5part 收錢係我做facial個人 帶住口罩都見到黑
岩岩去完yanis 本身上次join non peak 送左次facial比我, 其實你地有無? 但我覺得facial好sell 勁海鮮價 我一直無咩反應 個人就話比discount 我 六折 之後比錢 唔join facial 但脫毛又加多左5part 收錢係我做facial個人 帶住口罩都見到黑

冇送facial喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞