[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
有無依家係aplxx脫毛既絲打?
想問下難唔難book時間
7點打後呢啲放工時間
想問下我宜家打左腋下五次,最近開始又岀返毛,但佢好似仲生得好慢 咁如果我想去再打多次使唔使先剃左佢先?定咁短唔使剃?因為我剃左過幾日我怕佢冇毛頭生岀黎 聽講話有少少毛頭打個效果會好d

定其實就算冇毛頭都ok?係咪有毛生返就可以再去打?因為佢有永久保養

早知去aplxx
真係貪平無好

有啲驚凶佢唔到
加上本身幫我做開個果佢辭左職
更加唔想去yanis

我諗無咩需要再去
聽講新請個堆都係跑數多

好多係其他公司撬過去

Wtsapp左同佢講要退款
睇下佢聽日點覆我

你係舊鋪定新鋪脫?
就算退唔到全數,對一半都好呀,屌啲facial成30幾次,1次都做唔到

早知去aplxx
真係貪平無好

有啲驚凶佢唔到
更加唔想去yanis

我諗無咩需要再去
聽講新請個堆都係跑數多

想問下我宜家打左腋下五次,最近開始又岀返毛,但佢好似仲生得好慢 咁如果我想去再打多次使唔使先剃左佢先?定咁短唔使剃?因為我剃左過幾日我怕佢冇毛頭生岀黎 聽講話有少少毛頭打個效果會好d

定其實就算冇毛頭都ok?係咪有毛生返就可以再去打?因為佢有永久保養

應該ok 嘅

點解你可以慢慢脫 幫我脫個個趕頭趕命咁

可能我本身個樣西掛 我都唔知

早知去aplxx
真係貪平無好

有啲驚凶佢唔到
更加唔想去yanis

我諗無咩需要再去
聽講新請個堆都係跑數多

好多係其他公司撬過去

Wtsapp左同佢講要退款
睇下佢聽日點覆我

等佢地點覆

我係6星期呀,都打左成年
我好似無乜聽過人四星期一次

我係6星期呀,都打左成年
我好似無乜聽過人四星期一次

仲諗住快啲脫完唔洗再去yanis
有無依家係aplxx脫毛既絲打?
想問下難唔難book時間
7點打後呢啲放工時間

我第一次book果陣都係一兩個禮拜後有位, 之後都係脫完毛即時book定下次
每次都係7點後 暫時都算易book

琴日去左aplus 980 underarm
一句都冇sell係我主動問佢地full leg幾錢
有冇拖光之類我就唔識啦
但第二日佢地主動打電話黎問我有冇褪紅好warm
980堅抵

絲打係咪打去約時間上去join? 我睇官網有一幅圖 但underarm唔係呢個價錢既
有冇拖光之類我就唔識啦
980堅抵

絲打係咪打去約時間上去join? 我睇官網有一幅圖 但underarm唔係呢個價錢既

$980 係佢做既promotion 黎架
你打去book 就得
有冇拖光之類我就唔識啦
980堅抵

$980 係佢做既promotion 黎架
你打去book 就得

好呀唔該絲打

LM

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞