[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
Yanis個肥婆真係好撚臭格
大家去Yansin都唔好搵佢脫
比錢買難受 閪面到

咩樣?新舖?
有冇人yanis打肚, 佢計4 parts?

我有打 兩PARTS 上肚下肚

包唔包肚臍上下?姐係上下腹線?

佢計左我4 parts

話上下肚,上下腹線, total 4 parts, 而家諗返, 上下肚唔係應該包埋腹線

我朋友打計3 parts
上下肚 2parts 腹線當1part

有冇人yanis打肚, 佢計4 parts?

我有打 兩PARTS 上肚下肚

包唔包肚臍上下?姐係上下腹線?

佢計左我4 parts

話上下肚,上下腹線, total 4 parts, 而家諗返, 上下肚唔係應該包埋腹線

我朋友打計3 parts
上下肚 2parts 腹線當1part

比錢買難受 閪面到

咩樣?新舖?

M記準備又加價
比錢買難受 閪面到

咩樣?新舖?

比錢買難受 閪面到

咩樣?新舖?

點睇家用脫毛機?hktv mall 撳價有Silk'n Freedom宅光永久脫毛機
四千幾減到一千尾

兩年前買左flxxh&gx, 效果係有既 生得慢左
但應該唔會真係永久到

咁有冇生少到或者幼左?
我想買黎自己脫手指腳指
比錢買難受 閪面到

咩樣?新舖?

冇人join cutis?
我自己係cutis做開覺得好好

係嗰到join 咗full bikini
成日有野飲
第1次打力度係咪用7? 好似無乜感覺
下一次已經係7月13號

你打咩位?
我Yanis 第一次打手腳8度
我第一次都無咩感覺
第二次就覺得痛但仲接受到(唔知幾度) 

係嗰到join 咗full bikini
成日有野飲

邊到有得睇佢d價錢或者promotion
成日想join佢/lumiere但無從入手
有無試過無連續打個療程?
黎緊會去a記做第二次 到時問下
因為a記我見佢話要連續打先有永久保養
但我本身join promotion已有

但有無人試過其他公司打完隔多過佢建議嘅6-8星期?
因為黎緊可能會出國做野
唔知幾耐會返香港 又唔放心喺外國打
兩個星期前係yanis做左5part脫毛
E家仲諗緊做唔做埋bikini位
同我脫毛個女仔脫得幾好
唔太勁sell
今日去左m記
做面、手指、full leg
第一次覺得都幾好唔太痛
今日去左m記
第一次覺得都幾好唔太痛

做面幾錢?
今日去左m記
第一次覺得都幾好唔太痛

做面幾錢?

我係學生$15000
如果full payment俾cash/eps就有回贈
一共就14400

新鋪得肥西同Tiffany
我都會搵Tiffany脫 無咁sell同細心會慢慢脫
見絲打們推yanis好早幾日去左做1part
有sell但拒絕左就唔會再sell落去
新手做脫毛 唔記得剃毛先去
幫我做個個人都冇話我知/比剃刀我
做完覺得麻麻 應該唔再去
想請問y記有冇轉到whatsapp?
岩岩ws佢地之前果兩個電話都係得一個take
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞