[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
LM
諗好耐都決定唔到join devon定yanis
有冇絲打可以比下意見?
冇人講calla?
我喺果間脫得幾好,又唔sell
利申淨係睇左第一頁

唔係彩光咩?

激光

日本激光好似都係彩光黎,就算真係激光都係808

好似話日本唔係醫生打嘅全部都要叫彩光,所以佢地喺日本就要叫彩光
香港冇規範佢地就可以叫返自己激光
808我又冇留意,因為我都脫得幾滿意,一定唔係快嫁喇,不過唔sell,慢d都好過俾人煩

我有朋友都有脫佢,脫左兩年都清唔到
有冇絲打可以比下意見?

你脫咩part 呀?
有冇絲打可以比下意見?

你脫咩part 呀?

最主要想脫underarms,
其他部位暫時都係其次
利申 窮學生
想問平時去脫毛咪要自己剃左d毛先, 咁如果我join全背,佢會唔會幫我剃?
同埋脫全背係咪要除哂衫?

你而家係yanis脫緊? 覺得ok嘛?

你通常咩時段上去打?

有冇人試過韓國新出果隻激光脫毛機?叫bosidin
我見fb好似好多人買 699蚊 如果work 好似幾抵屌咁

我都見到,但係咪韓國制造?佢平得幾誇張
有冇人試過韓國新出果隻激光脫毛機?叫bosidin
我見fb好似好多人買 699蚊 如果work 好似幾抵屌咁

我都見到,但係咪韓國制造?佢平得幾誇張

其實美國野都係$3000
同埋有絲打包膠話用左2次 已經小左好多毛
詳情自己追post 幾頁前
巴打有野想問 冇追晒咁多頁
想問下激光係咪唔止要脫一次 諗緊想送個plan俾女友 女友平時主要脫手指,加拿大同腳毛
想問下激光係咪唔止要脫一次 諗緊想送個plan俾女友 女友平時主要脫手指,加拿大同腳毛

激光唔要脫好多次 起碼7 8次
其實第一頁已經寫左邊d公司

弱弱一問 例如要脫足8次既 咁佢個plan係咪已經包足8次?

弱弱一問 例如要脫足8次既 咁佢個plan係咪已經包足8次?

唔一定,睇佢點寫
有冇絲打做開devon
知唔知邊間分店服務好d同無咁hard sell?
旺角個間如何?
想問平時去脫毛咪要自己剃左d毛先, 咁如果我join全背,佢會唔會幫我剃?
同埋脫全背係咪要除哂衫?

你而家係yanis脫緊? 覺得ok嘛?

你通常咩時段上去打?

岩岩book左星期一. 希望都係少d人啦, btw幫我book果個女仔都幾nice

唔一定,睇佢點寫

有冇絲打做開devon
知唔知邊間分店服務好d同無咁hard sell?
旺角個間如何?

尖沙咀好d
爬左咁耐post終於下定決心book左
我既第一次就比左devon
好緊張又好開心

same here
想買部打腳
search過
部部都有人話有效
有人話冇效
冇一部係特別多d正評
唔知點揀好

我有睇過一部叫iluminage Beauty Precise Touch,美國品牌2千頭,睇過效果唔錯,但有個唔好既地方係佢無得換燈頭
Philips就係最安全,但係好貴成4千6百幾

彩光呢家野, 無所謂啦, 點打都唔BURN 又脫唔到
我覺得買電器就係P仔最穩陣

都係,安全最緊要

其實我係出面打underarm打完laser個course
但仲係有少少
個sales叫我補多一兩次就ok
但我唔係好想再信佢
唔知出面有冇d續次計錢嘅?
又或者真係買部p仔
咁就可以自己打埋腳
但p好貴呀

以我所知其實係無真係永久脫到無曬毛
係要睇個人既年齡同新陳代謝快慢
um一係Silk'n Flash& Go! Luxx!平少少,係元氣館買,或者Panasonic無線彩光脫毛器

買左flash & go! 早個排係hktv買2千左右
如果二千蚊打完無效點都好過比二千蚊美容公司次次比人sell

除左背脊 其他位都打到
不過未知實質效果

之後可唔可以share用後感
如vio位有冇絲打試過邊間好?

呢D位最緊要衛生
最衛生應該係A+,剃刀同袍都係即棄
如vio位有冇絲打試過邊間好?

呢D位最緊要衛生
最衛生應該係A+,剃刀同袍都係即棄

請問如果脫full bikini 會唔會脫埋入面?
頭先剃晒bikini位 好唔慣 仲癢癢地
係米會愈脫愈幼 無咁癢
係米會愈脫愈幼 無咁癢

我係a+就有打埋入面
我初頭都好唔慣 生返出嚟好吉好痕
不過已經打左第3次 生慢咗
生返出嚟會一忽忽咁
有毛嘅有啲都會幼咗
會愈脫愈幼 無咁癢

絲打用講嘢好嘛
係米會愈脫愈幼 無咁癢

米夠未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞