[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
有無人用家用脫毛機?

我都想知 有d興趣買返部

same here
想買部打腳
search過
部部都有人話有效
有人話冇效
冇一部係特別多d正評
唔知點揀好

我有睇過一部叫iluminage Beauty Precise Touch,美國品牌2千頭,睇過效果唔錯,但有個唔好既地方係佢無得換燈頭
Philips就係最安全,但係好貴成4千6百幾

彩光呢家野, 無所謂啦, 點打都唔BURN 又脫唔到
我覺得買電器就係P仔最穩陣

都係,安全最緊要

其實我係出面打underarm打完laser個course
但仲係有少少
個sales叫我補多一兩次就ok
但我唔係好想再信佢
唔知出面有冇d續次計錢嘅?
又或者真係買部p仔
咁就可以自己打埋腳
但p好貴呀

以我所知其實係無真係永久脫到無曬毛
係要睇個人既年齡同新陳代謝快慢
um一係Silk'n Flash& Go! Luxx!平少少,係元氣館買,或者Panasonic無線彩光脫毛器

我都想知 有d興趣買返部

same here
想買部打腳
search過
部部都有人話有效
有人話冇效
冇一部係特別多d正評
唔知點揀好

我有睇過一部叫iluminage Beauty Precise Touch,美國品牌2千頭,睇過效果唔錯,但有個唔好既地方係佢無得換燈頭

都係,安全最緊要

但仲係有少少
但我唔係好想再信佢
又或者真係買部p仔
咁就可以自己打埋腳
但p好貴呀

um一係Silk'n Flash& Go! Luxx!平少少,係元氣館買,或者Panasonic無線彩光脫毛器

買左flash & go! 早個排係hktv買2千左右
如果二千蚊打完無效點都好過比二千蚊美容公司次次比人sell

除左背脊 其他位都打到
不過未知實質效果

你地幾時book下星期?
點解我早2-3星期都book唔到下星期既
係咪新客優先

same here
想買部打腳
search過
部部都有人話有效
有人話冇效
冇一部係特別多d正評
唔知點揀好

都係,安全最緊要

但仲係有少少
但我唔係好想再信佢
又或者真係買部p仔
咁就可以自己打埋腳
但p好貴呀

買左flash & go! 早個排係hktv買2千左右
如果二千蚊打完無效點都好過比二千蚊美容公司次次比人sell

除左背脊 其他位都打到
不過未知實質效果

家用應該要打好多次先有效果
不過真係好過出去俾人sell

係咪新客優先

今日第一次上a記做underarm 包膠一下
去到填咗啲資料入房等下 解釋完換咗衫就打
打完換衫畀錢走 完全無sell

幫我做嘅係YW 幾friendly
右邊打到一半先醒起無數打咗幾多下
左邊無記錯應該67下度
臨走睇到部機開7度 係好似像筋彈下咁
但有幾下都有少少痛 仲有部機一開有陣燶味

都幾full booking Reception電話無停咁制
出嚟自動波畀完錢就走 佢地收錢仲聽緊電話lol

係咪新客優先

我都係non peak

Yanis Beauty而家係2000/4定5?

好好 咁等我又book non peak先!

Non peak咩黎 我book左4part

係咪新客優先

屌啊
我今朝問佢下個禮拜non peak時間有冇位,佢覆我話5月full晒,要我book6月中

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞