[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
去D記脫面毛會唔會爛面爆瘡?

D記俾人插到咁你都仲考慮?

講真? devon喎
其實我而家喺devon同yanis之間揀緊
devon好似衛生好啲,但yanis平啲
個心1516

D記我第一間諗起係DERMXS
DEVON 無咩野, 係第一次上去俾佢"CONSULT"個陣SELL
book埋星期四devon 688/2
因為未停藥唔做得激光住
有冇人用過veet個部脫毛機
見佢寫敏感部位(包括臉)都用得
約左yanis做bikini, devon就做688 underarm+上唇 咁計好似最抵屌
利申窮撚

T係米好瘦 頭髮又直又長果個

T係米好瘦 頭髮又直又長果個

我係瑪x打全面
打完第2次開始爛面爆瘡
每日敷補濕mask都冇用
去左睇醫生
叫我唔好再打,因為激光對面太敏感
有冇絲打都係咁,類固醇對我都冇用

我a記打額、鼻2邊同upper lip
每次額頭都爆瘡 其他位冇事
佢地話我額太乾好易爆瘡
我打前2日&後2日勁做保濕mask 情況會好啲

我已經係每日都敷mask
有時仲會去美容院做都冇用
我係面兩側嚴重d
d瘡其實多數係紅腫但係唔會白頭
但係塊面好似每個毛孔都好多粉刺咁
真心好後悔做左

我仲諗住做全面添。。 但點解你唔叫佢開低度數啲?

呢D問題因人而異, 你間瑪X有冇醫生架? 有就睇佢地醫生問下, 睇下點
睇下打低D度數會唔會好D
我久唔久就爛面, 間歇性, 但係Y記到打完兩次都無事
無刻意保濕(本身唔鐘意敷MASK)

我都覺得唔係個個都係
咪又係叫我做多d保濕
我第三次打個陣已經低左.冇咁勁但係都係會生
同埋面毛效果真係唔明顯
去D記脫面毛會唔會爛面爆瘡?

D記俾人插到咁你都仲考慮?

講真? devon喎
其實我而家喺devon同yanis之間揀緊
devon好似衛生好啲,但yanis平啲
個心1516

Devon sell過我脫全面毛係脫808

T係好瘦 頭髮又直又長果個

呢位絲打都唔係第一次打5p字架啦

T係好瘦 頭髮又直又長果個

呢位絲打都唔係第一次打5p字架啦

佢個名都話左你知
有冇人試過instaskin? 做devon 808 underarm同上唇做佐年都冇效想轉會又唔想曬咁多錢(因為少佐好多毛)
Instaskin 380$ 兩個位好似好抵
匯報一下
有冇人試過instaskin? 做devon 808 underarm同上唇做佐年都冇效想轉會又唔想曬咁多錢(因為少佐好多毛)

同問啊!
想做佢個underarm 但之前見絲打話啲態度唔好
但又唔想加500係Yanis做。。

同問啊!

之前唔係有絲打話INSTASKIN做UNDERARM淨係打中間個到, 上下位都唔打架咩?
我唔知, 對呢間野無好感
小腿360有無推薦?
衛生 唔sell
小腿360有無推薦?
衛生 唔sell

無呀 無人有推薦
小腿360有無推薦?
衛生 唔sell

無呀 無人有推薦

小腿360有無推薦?
衛生 唔sell

無呀 無人有推薦

I know that feel.jpg
小腿360有無推薦?
衛生 唔sell

無呀 無人有推薦

笑死
小腿360有無推薦?
衛生 唔sell

無呀 無人有推薦

同問啊!

呢間好廢
因為未停藥唔做得激光住
有冇人用過veet個部脫毛機
見佢寫敏感部位(包括臉)都用得

啱啱試用咗, 都幾好 ,唔會拮同整損
不過可能我技術問題,總有幾條係剃唔到/剃得唔好
同埋要好有心機 慢慢 慢慢脫,佢脫到嘅範圍比較細 例如,脫手要花啲時間

面部就未敢試,等我操作得熟啲先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞