[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
追post唔見絲打們冇乜點討論過L記,定第一個post有討論過但係睇唔到,想問下各位絲打對L記有咩睇法?

追post唔見絲打們冇乜點討論過L記,定第一個post有討論過但係睇唔到,想問下各位絲打對L記有咩睇法?

上面有絲打話油性肌皮膚乾嗰啲嘢
唔知係佢地真係識呀定係9up up中
皮膚出油好似真係因為皮膚太乾唔夠濕所致
詳情可以睇下呢篇嘢:
http://www.webtoons.com/zh-hant/comedy/meirongmimi/%E7%AC%AC30%E8%A9%B1/viewer?title_no=787&episode_no=31
上面有絲打話油性肌皮膚乾嗰啲嘢
唔知係佢地真係識呀定係9up up中
皮膚出油好似真係因為皮膚太乾唔夠濕所致
詳情可以睇下呢篇嘢:
http://www.webtoons.com/zh-hant/comedy/meirongmimi/%E7%AC%AC30%E8%A9%B1/viewer?title_no=787&episode_no=31

呢樣野係業界根本未有定論,人地研究左咁多年都無結論,啲sales 講到實牙實齒咁點都講唔過去

有無人脫埋胸部
有咩推薦?

咦 我見佢list左20個部位出黎 但無寫胸 以為佢無添!
佢係成個胸幫你打哂?效果如何?

本身我都唔知佢有, 但你去到Y記, 入房換衫個陣佢有個BOARD係櫃面
佢有額外部位 所以我就問佢地, 知道左佢地有得打全胸當一PART計好抵就打左

有無人脫埋胸部
有咩推薦?

咦 我見佢list左20個部位出黎 但無寫胸 以為佢無添!
佢係成個胸幫你打哂?效果如何?

本身我都唔知佢有, 但你去到Y記, 入房換衫個陣佢有個BOARD係櫃面
佢有額外部位 所以我就問佢地, 知道左佢地有得打全胸當一PART計好抵就打左

依家佢應該大part分左細part計
啱啱去完y記
剃刀即開即棄
我覺得我嗰個打得幾好
我小腿+膝頭應該打左200+下一邊
4 part打左20分鐘

不過係咁sell我打大腿/全面(計兩part)
但我唔敢係yanis打全面
啱啱去完y記
剃刀即開即棄
我覺得我嗰個打得幾好

點解我十幾part又係打20分鐘就完
其實真係幾嬲,三次都係咁
啱啱去完y記
剃刀即開即棄
我覺得我嗰個打得幾好

一路都話Yanis係睇人恰,我5parts 頭半年打次次都打半個鐘
啱啱去完y記
剃刀即開即棄
我覺得我嗰個打得幾好

一路都話Yanis係睇人恰,我5parts 頭半年打次次都打半個鐘

DBP 話啲員工要補假
所以5月尾啲期難約到癲
想問aplus隔左半年冇去 再book會唔會好尷尬
想問aplus隔左半年冇去 再book會唔會好尷尬

比左錢㗎

我都好想知新舊舖地址 同去邊間好d

我都好想知新舊舖地址 同去邊間好d

DBP 話啲員工要補假
所以5月尾啲期難約到癲

唔好去dbp 啦
頭先去左yanis 話而家1 part要$900
真心?
頭先去左yanis 話而家1 part要$900
真心?

剩做1 part就係
唉點解尖沙咀Devon咁多絲都話唔sell
我已經join左佢地全面
但佢地次次都sell我做facial同矽針
好煩好乞人憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞