[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
上個post 係咪有人問過nono 脫毛機?
用左大半年

雖然唔係我問,但我都想知
有冇人試過instaskin? 做devon 808 underarm同上唇做佐年都冇效想轉會又唔想曬咁多錢(因為少佐好多毛)
Instaskin 380$ 兩個位好似好抵

同問啊!
想做佢個underarm 但之前見絲打話啲態度唔好
但又唔想加500係Yanis做。。

呢間好廢

我做到冇晒毛 係完全冇晒
而家距離上次去大約9個月先生返一兩條

不過佢要你換拖鞋 個對拖鞋有冇1000人著過
有冇人試過instaskin? 做devon 808 underarm同上唇做佐年都冇效想轉會又唔想曬咁多錢(因為少佐好多毛)

同問啊!

呢間好廢

我做上唇,做咗好多次都仲有 下次要隔六個月先可以去

同問啊!

呢間好廢

Same隔太耐
第一次脫毛join咗20 beauty $688 underarm bk到6月中都未bk到
小腿360有無推薦?
衛生 唔sell

無呀 無人有推薦

笑撚死 柒夠未

同問啊!

之前唔係有絲打話INSTASKIN做UNDERARM淨係打中間個到, 上下位都唔打架咩?
我唔知, 對呢間野無好感

就係我
其實會唔會越剃越多毛?
係y記做緊脫毛
因為去脫之前要剃 但激光效果又唔係咁work咁
依家大腿好似生多左毛
同埋有冇人試過宅光脫毛機?
已經係y記做左上下手 全腳同面
但本身係毛孩 手指手背腳指肚 反正全身仲有好多位有毛
冇錢出去做全身
宅光究竟work唔work?
唔需要脫到一條毛都冇 只要生少左同幼左我已經滿足
同埋有冇人試過宅光脫毛機?
已經係y記做左上下手 全腳同面
但本身係毛孩 手指手背腳指肚 反正全身仲有好多位有毛
冇錢出去做全身
宅光究竟work唔work?
唔需要脫到一條毛都冇 只要生少左同幼左我已經滿足

宅光都係脫到2046
其實會唔會越剃越多毛?
係y記做緊脫毛
依家大腿好似生多左毛

我覺得係你心理作用,除非你逐條數啦
其實因為你開始左脫,會focus 多左

同問啊!

呢間好廢

Same隔太耐

下 隔六個月咁癲?

同問啊!

呢間好廢

Same隔太耐

下 隔六個月咁癲?

好似脫到某個次數就要隔二/三個月,之後再到某次數就六個月

同問啊!

呢間好廢

上唇d毛幼呀 做耐d係正常
我上唇喺dermes做咗2年幾打咗成廿次都仲係幾明顯

上唇d毛幼呀 做耐d係正常
我上唇喺dermes做咗2年幾打咗成廿次都仲係幾明顯

我係yanis 做左一年已經無曬
琴日去左aplus 980 underarm
一句都冇sell係我主動問佢地full leg幾錢
有冇拖光之類我就唔識啦
但第二日佢地主動打電話黎問我有冇褪紅好warm
980堅抵

唔會打一次就見效咖 仲要即日
變魔術咩
冇人講calla?
我喺果間脫得幾好,又唔sell
利申淨係睇左第一頁
其實會唔會越剃越多毛?
係y記做緊脫毛
依家大腿好似生多左毛

我覺得係你心理作用,除非你逐條數啦
其實因為你開始左脫,會focus 多左

本身得大脾前面下半部份有
依家好似大脾後面同大脾上部分都多左
冇人講calla?
我喺果間脫得幾好,又唔sell
利申淨係睇左第一頁

唔係彩光咩?

依家有$4000/10 咁抵
絲打知唔知邊間脫手毛好
本身脫緊medalise腳同underarm脫左大半年
佢比我最平個價都係八千幾左右

Medilase好貴。。。

唔會打一次就見效咖 仲要即日
變魔術咩

我知呀 我意思我以為點都會無少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞