[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
岩岩A+做左第二次 underarm
第一次每邊打幾下 已經生慢左好多
今次痛啲 每邊打足廿幾三十下 期待結果
instaskin join左 underarm好似2百零, 包永久, 之前係medilase join左full leg, 打左十幾次, 到而家都仲有毛
我想問有無人做咗一次激光脫毛後 d毛已經無再生 我比咗錢去做 但第一次試做已經無出過毛....

咁好 而家離打完過左幾耐?

我第一次試做係5月2 呢幾日正係生返d出唔到嘅毛... 但我沖涼磨沙個時都毛得7788 依家得幾條 我仲要比咗錢做.... 媽啊

會生返出黎嘅
只係過咗幾日啫唔好咁心急
我打隔甩底都曾經以為自己打到唔會再生毛
過咗幾個月又生返啲好長嘅毛出黎
雖然係真係少咗好多生慢咗好多
想問平時去脫毛咪要自己剃左d毛先, 咁如果我join全背,佢會唔會幫我剃?
同埋脫全背係咪要除哂衫?
想問下yanis打加拿大有無效 係musee打第3次好似無打咁 諗緊下次上yanis打join唔join埋加拿大好
想問下yanis打加拿大有無效 係musee打第3次好似無打咁 諗緊下次上yanis打join唔join埋加拿大好

打左一次已經生得好慢 依家打左兩次效果係唔錯 只係去到狂俾人sell
冇人講calla?
我喺果間脫得幾好,又唔sell
利申淨係睇左第一頁

唔係彩光咩?

激光
想問平時去脫毛咪要自己剃左d毛先, 咁如果我join全背,佢會唔會幫我剃?

冇人講calla?
利申淨係睇左第一頁

唔係彩光咩?

激光

日本激光好似都係彩光黎,就算真係激光都係808

你而家係yanis脫緊? 覺得ok嘛?

打左一次已經生得好慢 依家打左兩次效果係唔錯 只係去到狂俾人sell

唔該晒你啊 我琴日去 反而無乜點sell 好好彩

去左第一次真係一句都唔SELL
不過唔知關唔關銅鑼灣間鋪細事

去左第一次真係一句都唔SELL
不過唔知關唔關銅鑼灣間鋪細事

絲打係邊買?
我係y記打左2次
第一次覺得冇咁痛 打完退紅都好快
可能佢見我第一次度數冇咁高
係舊鋪有個肥妹仔打

第二次可能度數高左 個staff一邊打一邊問我有冇覺得唔舒服,因為佢話好紅 不過好彩隔左幾個鐘都退哂
呢次我係新鋪打但唔記得邊個

我依家d毛生得一忽忽有少少粗係正常?
因為我以前冇剃過所以唔知算唔算生慢左定點
平平地都冇乜要求
利申 毛孩
冇人講calla?
利申淨係睇左第一頁

唔係彩光咩?

激光

日本激光好似都係彩光黎,就算真係激光都係808

好似話日本唔係醫生打嘅全部都要叫彩光,所以佢地喺日本就要叫彩光
香港冇規範佢地就可以叫返自己激光
808我又冇留意,因為我都脫得幾滿意,一定唔係快嫁喇,不過唔sell,慢d都好過俾人煩

你通常咩時段上去打?
有冇人試過韓國新出果隻激光脫毛機?叫bosidin
我見fb好似好多人買 699蚊 如果work 好似幾抵屌咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞