[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #4

1001 回覆
14 Like 1 Dislike

我都係5parts仲要係大part 但小過15mins 個個人簽名好似係z 手臂12x下 大臂100幾下 係咪hea我

手臂呢個數又差唔多
有無人聽過Cm beauty Group Limited 之前見有288脫一大三小,16次,跟住俾佢sell左2100永久脫手,俾左500訂,未俾埋尾數,但佢係用808nm
仲俾唔俾埋尾數好 ,岩岩先見到有人話808無用
有無人聽過Cm beauty Group Limited 之前見有288脫一大三小,16次,跟住俾佢sell左2100永久脫手,俾左500訂,未俾埋尾數,但佢係用808nm

果500當跌左藍,淨底果1600 你yanis 脫到3part 啦

果500當跌左藍,淨底果1600 你yanis 脫到3part 啦

唔止500,加埋288個優惠 好蠢呀覺得自己,仲叫埋個fd一齊去
今日去devon join 16選2,
巡例sell下, 講句唔使就得,
唔會hard sell

但打嘅次數確係少, 手指八下,
腋下每邊得十下...

就係手指公冇打 可能太冇存在感
激光前兩日要剃毛 雖然話個長度最吸光
但係去到治療師係咪都會幫手剃一剃?
因為我見療程啲demo都好似無毛咁嘅
話說聽日第一次脫underarm
早兩日剃咗而家都已經生返吉吉地
激光前兩日要剃毛 雖然話個長度最吸光
但係去到治療師係咪都會幫手剃一剃?
因為我見療程啲demo都好似無毛咁嘅
話說聽日第一次脫underarm
早兩日剃咗而家都已經生返吉吉地

Demo 黎講...全部都係ps 黎 你唔係信下話
Lm
A+做左一次underarm已經生慢左好多 就黎做第二次
想問下有冇人做過lumiexx??
我見佢有$980 v line好想試
有無人有買過silkn
見到二千蚊有部 心郁郁想試

早個排買左
暫停做得一次都知效果

唔想出去比人sell

絲打買邊隻機 見有好多隻機 唔知有乜分別
格林美肌好hardsell
我有個朋友一年前去買左$288個個plan
比條友sell sell下簽左$9000一年打十六個約
佢都有keep住上去做,成日都sell呢樣又個樣
最近個朋友又上去做,佢講明趕時間
但係佢地都係咁sell,
最後個朋友無奈簽左$5000 facial 先走到
過程係咁:
個治療師話佢皮膚好差,不如試下做個個facial
個朋友就話試下囉
做到一半,個治療師就叫佢經理入房
之後就兩個人開始sell
朋友本身都係咁拒絕
見無咩時間就應承咗先
出左房就簽野
因為佢無帶卡去
之後叫佢夜晚返屋企影張卡比佢地
點知個朋友真係影比佢地
佢話間野從來未開過一張收據比佢
佢唔想比錢,因為無需要
佢應該點算?

Ps: 佢供個一年$9000,搞到佢日日食麪包,
朋友見到都心痛,而且覺到佢無經大腦思考
過程係咁:
個朋友就話試下囉
朋友本身都係咁拒絕
見無咩時間就應承咗先
出左房就簽野
因為佢無帶卡去
點知個朋友真係影比佢地
佢唔想比錢,因為無需要
佢應該點算?

有無人可以指點迷津?我個朋友最近係咁煩我,但我又唔識呢d野
過程係咁:
個朋友就話試下囉
朋友本身都係咁拒絕
見無咩時間就應承咗先
出左房就簽野
因為佢無帶卡去
點知個朋友真係影比佢地
佢唔想比錢,因為無需要
佢應該點算?

有無人可以指點迷津?我個朋友最近係咁煩我,但我又唔識呢d野

係你朋友自己on9喎講真 唔好再俾錢間野啦

正常架如果一忽忽既話 係睇你本身吸唔吸光 因為每一條毛髮都唔同 之前我啲毛都打到一忽忽 因為有啲吸光已經生得慢甚致唔生 依家大概打左七八次 平均好多 但有啲毛毛都好頑強

正常架如果一忽忽既話 係睇你本身吸唔吸光 因為每一條毛髮都唔同 之前我啲毛都打到一忽忽 因為有啲吸光已經生得慢甚致唔生 依家大概打左七八次 平均好多 但有啲毛毛都好頑強

有無人有買過silkn
見到二千蚊有部 心郁郁想試

早個排買左
暫停做得一次都知效果

唔想出去比人sell

絲打買邊隻機 見有好多隻機 唔知有乜分別

買左蔣儀個部呀
唔敢買fb 廣告個d機
有無絲打去過pretty medical pro做?見佢都係755nm 做緊$428 1大part/2小part
有無絲打去過pretty medical pro做?見佢都係755nm 做緊$428 1大part/2小part

拉返上去睇 好似有人講
今日做完 688 devon 第二次去做
覺得幾好 頭一次會sell 今次無
幫我做個個係短頭髮 做得幾好
今日做完 688 devon 第二次去做
覺得幾好 頭一次會sell 今次無
幫我做個個係短頭髮 做得幾好

有無數打左幾多下?
Yanis 第二次去加part係比$500定比$700?

有無人知?係咪加左價?
Yanis 第二次去加part係比$500定比$700?

有無人知?係咪加左價?

一開頭join左$2000/4parts 之後每加1part $500
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞