【異能者第三季】 《宅男交易者》 (結局)

1001 回覆
62 Like 2 Dislike
硬係型住而家嘅煙老,有啲似小李飛刀嗰個天機老人
「你地將會離開呢一間毫無異常嘅酒館,繼續到其他地方繼續巡邏調查。如果你地嘅同伴要查呢間酒館,你地會豁出性命去阻止。」阿心對雙目無神的黑甲兵說道。

當她下完指令後,嘴角突然彎起詭異的孤度,然後繼續說下去。

「你地將會發現每個人都有一道斷背山。往後日子中,你地將會彼此雙親雙愛,渴望得到大家嘅肉體。你地最後會成為一條人形蜈蚣,捅穿同伴嘅屁股。記住,你地喺Heaven嘅男同志小隊。」

當黑甲兵醒過來,若無其事地散去後,酒館再一次回復平靜。

事後,夢羅與阿心將犬郎等人帶至房間,然後到達酒館下方的基地。阿心知道他們是李醫生的同伴後,便如女主人般,為眾人介紹基地的設施。

至於夢羅則被自來熟的阿離挽著手臂,開始逼問變成巨乳的秘方。

「夢羅小姐,你幾時開始食木瓜?我都想變九寨溝。」

「木瓜?九寨溝?」

阿離杏目掃過夢羅的奶子上,然後看著自己的小山丘,黯然的目光最後停留在犬郎身上。

夢羅見狀,不禁失聲一笑,古怪地說道:「呵呵,接下來嘅日子,等夢羅姐我幫你好好特訓吧。我同你講.......每個男人都有戀母情意結,有奶就是娘。」

「知道,夢羅師父。」阿離兩眼發光地說道。

酒館內瀰漫著雪茄香味,李醫生繼續喝酒,被噴得滿身酒液的一村放下廚具,緩緩點起最愛的seven star,看著檯上的相架,自己跟香織唯一一張合照。

『當黑潮散去,就是空間之王現身聖判島之時』。鏡海,你究竟想做咩?」煙老漫不經心看著手中的紙條,深深吸一口雪茄。

「夢生,幫師傅去一個地方。」他指著牆上的世界地圖平靜地說道。

「嗯?邊到?方位。」夢生點一點頭,簡潔地應道。

「大西洋。聖—判—島。」
好喇,要瞓先
我開始想知我將來既命運
好爽 幾日既文一次過睇晒
進展同預計差唔多
佢地係俄羅斯會以咩方式相遇呢?
十三所講既滔天異能又係咩來
唔知又有沒新戰力加入
好期待正傳

同感 十三幾時有異能架 會唔會變孫悟空

一年前夠二十四歲
好早之前已經暗示過佢喺未覺醒嘅異能者

直係一隻馬騮..
獸化類異能者?

無錯
之前始話咩「班細路」,會唔會而家既年青異能者全部係四祖故鄉既人
幾時開正傳

預呢個故完文後兩個月

正傳應該會有幾部曲 大約有呢個故幾倍長度
會寫完第一集嘅八成再出文
唔想寫少少出文 太趕會有錯漏
我開始想知我將來既命運

正傳會多戲份
之前始話咩「班細路」,會唔會而家既年青異能者全部係四祖故鄉既人

不劇透 正傳會開始揭曉
欣賞你思路
空間之王
會唔會就係鏡海講過四祖以外第五個“強者”
我好型呀,不過第一次出場好似有啲雞手鴨腳,我師兄竟然係阿墳巴,正呀

小弟之前講過 話諗過出多過前傳 其實喺夢巴你

你喺第四個主角

又話我先係第四個主角嘅
呃小朋友都會有懲罰咖
空間之王
會唔會就係鏡海講過四祖以外第五個“強者”

唔喺
不過嘛.....
我好型呀,不過第一次出場好似有啲雞手鴨腳,我師兄竟然係阿墳巴,正呀

你喺第四個主角

又話我先係第四個主角嘅
呃小朋友都會有懲罰咖

你都喺時候化好妝
首先就係搵到神物先可以返返去以前四強嘅世界,而我地呢啲被選中嘅細路都會返去幫佢地收拾失地 全部都係異能者嘅世界
空間之神似係神物或者同神物有關嘅嘢,都可以超越空間。
至於個啲神,應該就係係更高維度幫主角嘅生物?

呢個結局會唔會講哂成個聖判島咖
冇文睇嘅日子會好失落

你喺第四個主角

又話我先係第四個主角嘅
呃小朋友都會有懲罰咖

你都喺時候化好妝

係嘅係嘅
沬沬要出場囉
其實呢,我叫咩名咖?

不劇透 正傳會開始揭曉
欣賞你思路

我估有d係有d唔係
阿魏老豆應該係嗰邊d人
輪迴都應該係
儲左幾日文 好爽
可能神物似幻視粒石咁呢

不負責任預測

而神物入面寄宿左個意識係入面,所以當初貧僧講五,但轉口講四,係因為第五個根本唔係人,而正好個意識的能力同夢生一樣,或者互補,夢生拎埋神物,兩個意識共用一身,剛好成為最強空間之王
可能神物似幻視粒石咁呢

不負責任預測

而神物入面寄宿左個意識係入面,所以當初貧僧講五,但轉口講四,係因為第五個根本唔係人,而正好個意識的能力同夢生一樣,或者互補,夢生拎埋神物,兩個意識共用一身,剛好成為最強空間之王

幾時開正傳

預呢個故完文後兩個月

兩個月 會好空虛寂寞
不過好野係需要時間嘅

多謝路飛巴寫到咁夜呀
多謝中出巴,我本身諗住自己只係其中一個重要成員,冇諗過可以做到主角,多謝中出巴,個感覺好正,
幾時開正傳

預呢個故完文後兩個月

兩個月
加油,貧僧會好好準備 唔好放棄,呢到有好多人期待你出故
幾時開正傳

預呢個故完文後兩個月

兩個月
加油,貧僧會好好準備 唔好放棄,呢到有好多人期待你出故

兩個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞