【異能者第三季】 《宅男交易者》 (結局)

1001 回覆
62 Like 2 Dislike
點解秋爺嘅速度可以快過提升左運動機能嘅犬郎
公平咩

只係佢動物肉身承受唔到咁快既速度
我果個得

話唔定將來犬郎好強呢

犬郎變犬狼
公平咩

我果個得

要睇中出巴的設定係點,如果佢係可以好似海X王咁改變埋自身,咁佢的各種機能一定可以比犬郎強好強倍,機件身血液為燃料 勁到...試想像下將個V8定唔知咩當代最強引擎安係個人到,但個人係承受到,果種速度同爆發力同可塑性係幾咁瘋狂

動物系果實同自然系果實比實在差太遠

之後會平衡
如果唔喺 十三同犬郎十條命都唔夠死
趕緊fyp deadline都上黎睇一睇,睇完文繼續做
趕緊fyp deadline都上黎睇一睇,睇完文繼續做

垃圾絲 加油
公平咩

我果個得

要睇中出巴的設定係點,如果佢係可以好似海X王咁改變埋自身,咁佢的各種機能一定可以比犬郎強好強倍,機件身血液為燃料 勁到...試想像下將個V8定唔知咩當代最強引擎安係個人到,但個人係承受到,果種速度同爆發力同可塑性係幾咁瘋狂

之後會平衡

呢個世界本來就唔公平,機會,潛力,天賦都唔同,將可用的同合用的推到最盡就係自己的最強,唔會有絕對的無敵,總會有剋星,可能有個係能力好勁操控好勁,但咁啱有個傻仔能力剋佢,可能咁就打贏,但無得就咁就話個傻仔好勁,能力設定夠平衡,無咁就要睇大家的機遇同把握力,咁先係好睇的地方嘛,現實世界亦如是。

今晚貧僧好多廢話,可能就快有得出場有少少緊張
愈來愈期待自己嘅異力可以做到點出神入化
又一班送死
公平咩

我果個得

之後會平衡

呢個世界本來就唔公平,機會,潛力,天賦都唔同,將可用的同合用的推到最盡就係自己的最強,唔會有絕對的無敵,總會有剋星,可能有個係能力好勁操控好勁,但咁啱有個傻仔能力剋佢,可能咁就打贏,但無得就咁就話個傻仔好勁,能力設定夠平衡,無咁就要睇大家的機遇同把握力,咁先係好睇的地方嘛,現實世界亦如是。

今晚貧僧好多廢話,可能就快有得出場有少少緊張

不愧係鏡海和尚
你都話我個能力好玩,可以期待下
乜搞到咁大陣仗啊
唔知犬狼係咩味嘅呢?
唔知犬狼係咩味嘅呢?

修女
唔知犬狼係咩味嘅呢?

修女

諗起都肚餓
真係百鬼夜行

[quote]

pish..
今晚夜少少出文
我呢
洪轟天幫我幫得咁揚,唔怕Heaven找佢悔氣咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞