[3DS] Fire Emblem Echoes 另一位英雄王 討論區

980 回覆
6 Like 0 Dislike
屌男主角個邊真係雜牌軍黎
無個打得
後來join個d先叫好少少
無個打得

你係咪啲村民轉咗啲唔夾嘅嘢
同埋天馬拎住騎士殺手都追擊到人,我覺得幾有用
無個打得

咁我又真係9轉既
無個打得

咁我又真係9轉既

最大路
克里夫 魔道士
羅賓 弓箭手
格萊 傭兵
艾菲 修女?
想問大家so far隻game如果同其他玩家連線,有咩互動玩?
知道無得玩家對戰
依集難度比起if暗夜點?

暗夜玩hard打到2幾關放棄唔想玩

我覺得呢隻易過暗夜好多
暗夜我係後悔玩左hard, 呢隻我係後悔無玩hard.
主要都係個時間回溯,
某程度仲惡過機戰save/load大法, 雖然有次數限制

我覺得呢隻易過暗夜好多
主要都係個時間回溯,

我就係想問依樣 咁我依隻玩hard了
暗夜後面真係玩唔到落去 想重玩又無動力 最後放埋一邊無爆機

我覺得呢隻易過暗夜好多
主要都係個時間回溯,

我覺得有新系統嘅都係玩咗normal先好
我第一次玩暗夜,normal都玩到好痛苦
之後知道點樣玩技能同子代,二週揀hard都玩得開心
無個打得

咁我又真係9轉既

最大路
克里夫 魔道士
羅賓 弓箭手
格萊 傭兵
艾菲 修女?

克里夫 魔道士
羅賓 傭兵
格萊 弓箭手
艾菲 騎士
無個打得

咁我又真係9轉既

最大路
克里夫 魔道士
羅賓 弓箭手
格萊 傭兵
艾菲 修女?

克里夫 魔道士
羅賓 傭兵
格萊 弓箭手
艾菲 騎士

騎士fail ?
但我隻艾菲修女LV13 攻17 , 仲大力過其他有J果D
無個打得

咁我又真係9轉既

最大路
克里夫 魔道士
羅賓 弓箭手
格萊 傭兵
艾菲 修女?

克里夫 魔道士
羅賓 傭兵
格萊 弓箭手
艾菲 騎士

我開頭都係羅賓格萊掉轉,
結果係格萊唔夠快,羅賓唔夠防
無個打得

咁我又真係9轉既

最大路
克里夫 魔道士
羅賓 弓箭手
格萊 傭兵
艾菲 修女?

克里夫 魔道士
羅賓 傭兵
格萊 弓箭手
艾菲 騎士

我開頭都係羅賓格萊掉轉,
結果係格萊唔夠快,羅賓唔夠防

艾菲騎士fail
羅賓傭兵真係唔夠防, 一上前就死
格萊無問題, 做到主力輸出

我覺得呢隻易過暗夜好多
主要都係個時間回溯,

我暗夜好似都係2x話放棄.
玩兩個鐘之後大意死一隻又要重玩個feel真係gg,
雖然以前玩fe都係咁, 但宜家無咁多時間煲機 .

宜家normal玩到第4章仲係好易玩, 唔知hard會難幾多, 要等其他巴打包膠

我覺得呢隻易過暗夜好多
主要都係個時間回溯,

宜家normal玩到第4章仲係好易玩, 唔知hard會難幾多, 要等其他巴打包膠

初頭覺得4章好難
升左D LV, 轉左幾隻職就易左好多, 宜家男主過左雙騎士團, 女主就到豬達

我覺得呢隻易過暗夜好多
主要都係個時間回溯,

我試過打到boss,
計傷害時冇留意takumi有復仇,佢一發動就秒咗我
困難經典玩到第4章
女主第一個難位應該係沙漠, 我打到呢度升狙擊手同劍客
男主第一個難位係森林祠堂d骨
無啦啦成堆15lv骨, 我打到呢度升d重甲, 狙擊手, 劍客
困難經典玩到第4章
女主第一個難位應該係沙漠, 我打到呢度升狙擊手同劍客
男主第一個難位係森林祠堂d骨
無啦啦成堆15lv骨, 我打到呢度升d重甲, 狙擊手, 劍客

好勁
原來有巴打開
爆左呢隻真係想搵返覺醒個D黎玩
五章最終關求教
睇埋舊版攻略都過唔到
男主班朋友無個打得, 連盧卡都唔多掂

盧卡先係最垃圾個個
帶出去反而累街坊, 要湊佢

克里夫我未loop無凹點
係魔戰士就已經over 200點
主動升爆都無200點
已經技速綠咗
無個打得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞