[3DS] Fire Emblem Echoes 另一位英雄王 討論區

980 回覆
6 Like 0 Dislike
日本首週銷量同DS兩款remake差唔多
希望5月鬼佬果邊賣得好啲
無突點 無loop人 無刷lv
困難經典

但新手 好驚之後卡到玩唔到

卡關可以升下lv先 如果係傳統火紋就真係可能要重玩

而家三章尾己經成日有人死要用齒輪先得

敵人太多就用修女召啲肉盾出黎啦
尤其Celica果邊召啲槍兵夠晒廢,敵人會搵佢地落手先
呢招輕鬆幫你捱過敵回合

火紋真係歐美出名d,連日本自己人反應都係普通
屌磨撚左多哲成個鐘差唔多搞掂
無啦啦critical hit打死左斯萊達

打走右邊啲兵撤退,斯萊達就會過去

我都係, 我隻天馬成日無啦啦爆seed 打死佢

條友會打打下番去救多折, 試幾次都係咁

我已經打晒所有卒仔, 得番斯萊達同多哲
撤退左斯萊達好似都唔會過去右邊

試下只打右城?

試下只打右城?

好在打城之前save左一個save
打剩斯萊達同多哲又save左另一個save
返去試下剩打右邊會唔會輕鬆D
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=00553&snA=3952&bpage=1&top=3&ltype=&keyword=

中肯評論

可能我無玩過近代既火紋
ECHOES我已經玩到好開心
係我近年覺得最好玩既game之一
想問下11.3玩唔玩到
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=00553&snA=3952&bpage=1&top=3&ltype=&keyword=

中肯評論

完全同意佢既評論

終於唔洗聽嗯嗯呀呀
3DS三隻玩過晒
仲有冇邊隻可以係3DS Virtual Console玩到嘅推介

已經比預期好
我見日本係咁賣電視廣告
我諗呢隻後勁會好過DS果兩隻
3DS三隻玩過晒
仲有冇邊隻可以係3DS Virtual Console玩到嘅推介

GBA3作都好似有
我部係大使機。送咗聖魔之光石比我
3DS三隻玩過晒

聖戰之系譜
776 but
776係聖戰o既外傳,
難度系列中最高
3DS三隻玩過晒

3ds 好似無乜emulator真係可以行得好好.
之前想玩美版覺醒唔係花畫面就係lag機lag音樂
3DS三隻玩過晒

3ds 好似無乜emulator真係可以行得好好.
之前想玩美版覺醒唔係花畫面就係lag機lag音樂

講緊官方o係3ds出既vc game, 唔係3ds模擬器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞