[3DS] Fire Emblem Echoes 另一位英雄王 討論區

980 回覆
6 Like 0 Dislike

巴打如果寫一關關日記講個思路一定好好睇

又要我打多次
reddit果邊有人做過類似嘅guide,講咗1-20章,唔怕雞腸嘅可以睇下

1-10章: https://imgur.com/a/kki3z#p8TzMgt
11-21章: https://imgur.com/a/TRNZc#UWXZz6F

比較值得睇係前言,有好多玩if嘅基本概念
同埋佢每章開打前嘅準備,例如買藥/鍛造果啲
買左隻覺醒,198,想問有冇中文版既攻略網比小弟研究下

happy price selection?

係。見唔貴,廢事格價。

想問開始玩,玩超上線會唔會好快棄game

覺醒係咪3ds上面最好既火紋?

唔敢講邊集最好

個人覺得if係遊戲性上各方面都比覺醒進步

我都覺得係,
但if好多hater.

不過我都唔係唔明,故事爛又多萌要素

我都快手搞掂佢算

巴打如果寫一關關日記講個思路一定好好睇

又要我打多次
reddit果邊有人做過類似嘅guide,講咗1-20章,唔怕雞腸嘅可以睇下

1-10章: https://imgur.com/a/kki3z#p8TzMgt
11-21章: https://imgur.com/a/TRNZc#UWXZz6F

比較值得睇係前言,有好多玩if嘅基本概念
同埋佢每章開打前嘅準備,例如買藥/鍛造果啲

買左隻覺醒,淨係打第一關都輸左5次,到而家都未過到,隻男主廢到hihi, 隻魔女又一野死,超難打....

買左隻覺醒,淨係打第一關都輸左5次,到而家都未過到,隻男主廢到hihi, 隻魔女又一野死,超難打....

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/01/225055_67fc733bdbbd21a59c763a797c5fce99.jpg[img]

用frederick啦 無謂作賤自己

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/01/225055_67fc733bdbbd21a59c763a797c5fce99.jpg[img]

用frederick啦 無謂作賤自己

我記得我都重試左兩三次 因為俾佢CRIT撚死

屌佢老母.....
Full血都比佢一野斬死,仲要已經剋佢武器.....
想問之後d關係咪都咁撚難,係我就玩返中級算,又冇齒輪
條友拎鐵斧嘅 你揀咗Lunatic?
覺醒L序盤算係全系列偏難果款,初見最好唔好掂
條友拎鐵斧嘅 你揀咗Lunatic?
覺醒L序盤算係全系列偏難果款,初見最好唔好掂

係擇左Lunatic, 諗住打完另一個英雄王,自己好撚勁,點知on99死左10次先過到

屌佢老母.....

你拎CHROM去硬接唔用FRED

屌佢老母.....

冇記錯仲有第三關係極難打
非被虐狂建議玩中難度 想玩落去既你預左要狂boot機

屌佢老母.....

你拎CHROM去硬接唔用FRED

隻fred擋到冇血,去回下血,諗住隻垃圾chrom full血擋一下者,仲要剋人地武,點知天氣不似如期....

屌佢老母.....

聽你講,玩中級算

屌佢老母.....

聽你講,玩中級算

女主係咪擇 加魔力,減攻 好?

屌佢老母.....

聽你講,玩中級算

冇研究過 但我一般都加速 可以早啲追擊人

屌佢老母.....

聽你講,玩中級算

冇研究過 但我一般都加速 可以早啲追擊人

咁減攻係咪冇問題?隻野會唔會玩雙修

咁減攻係咪冇問題?隻野會唔會玩雙修

減運,加力/魔/速是旦一樣都得
玩L先考慮加防
我爆完覺醒hard先玩覺醒lunatic都覺得好難

Echoes連系統都唔同,點比
買左隻覺醒,198,想問有冇中文版既攻略網比小弟研究下

係。見唔貴,廢事格價。

唔敢講邊集最好

我都覺得係,
但if好多hater.

故事真係好爛,又好多無謂野

不過好多戰場的確設計得幾有心思

係。見唔貴,廢事格價。

唔敢講邊集最好

我都覺得係,
但if好多hater.

故事真係好爛,又好多無謂野

不過好多戰場的確設計得幾有心思

暗夜第十章 never forget
辣殺驚又沉PO

開咗個新save,發覺一路打一路cap圖好辛苦
又集中唔到,打到一pat屎咁
辣殺驚又沉PO

原來咁辛苦
辣殺驚又沉PO

原來咁辛苦

呢個係覺醒?女主又將型喎
辣殺驚又沉PO

原來咁辛苦

呢個係覺醒?女主又幾型喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞