[3DS] Fire Emblem Echoes 另一位英雄王 討論區

980 回覆
6 Like 0 Dislike
好撚好玩 返工都帶埋部機搭車玩
好玩過if

我都係
無懼世人既目光

我都係

入手隻game果陣見佢有擦身通訊
唔知係擦咩呢?
後期敵方痴撚線識地圖炮

後期係幾後?

4章
本身打算20lv先轉職但真係唔夠打

我都去到4章
關關都好難打痴能線
一分心少少就要re

一轉左職易好多

唉等我都轉先

呢頭講完易左
轉個頭又卡關
個大佬無敵
所有攻擊都可以抵消
不受地形影響
而且用魔法唔扣血
識召喚栗子球
栗子球識分身
一開波的一隻栗子球
殺左幾回合
而加地圖成十隻+無敵boss
好撚好玩 返工都帶埋部機搭車玩
好玩過if

我都係
無懼世人既目光

我都係

入手隻game果陣見佢有擦身通訊
唔知係擦咩呢?

屌,駁唔到,之前玩3ds game都係係屋企玩,但今次真係拎埋出街玩
今集係咪冇得通訊對戰?淨係玩過nds兩隻remake,想同frd打

同問
上集IF有得通

有冇人知
鍛造系統幾得意,將Celica把黃金劍轉做Zofia劍,+6攻秒秒秒
暗黑劍唔用又可以轉做勇者劍

推完Celica三章果邊,搞到Alm果邊一街都係敵人

屌正
把暗黑19劍可以轉走實在太好
鍛造系統幾得意,將Celica把黃金劍轉做Zofia劍,+6攻秒秒秒

屌正

暗黑劍幾過引呀 用隻高幸運既用 冇咁易自己奶野
今集係咪冇得通訊對戰?淨係玩過nds兩隻remake,想同frd打

同問
上集IF有得通

有冇人知

應該冇對戰,對比if通訊元素少得可憐
唔肯定啲泉水係咪可以刷
頭先入左一次出經驗泉水 刷唔靚啲點數
第二次入變左HP 泉 即刻重新開機
第三次入又變返經驗之泉

同問
上集IF有得通

有冇人知

應該冇對戰,對比if通訊元素少得可憐

if 通信派改造技

屌正

暗黑劍幾過引呀 用隻高幸運既用 冇咁易自己奶野

奶一次都仆得街
勇劍刺劍仲好
新手買3DS冇耐,想問下有冇話要部機更新到latest version先玩到?
想問下有冇巴打做左5把鋼槍既任?
比哂5把槍係咪剩係得錢? 定之後再有後續任?
因為上次比完5個珊瑚碎片佢

入面既匯率好黑
500銀先換到1金
1金換得100銀
d名聲有乜用?
屌還返個盾,得個蘋果
想問下有冇巴打做左5把鋼槍既任?
比哂5把槍係咪剩係得錢? 定之後再有後續任?
因為上次比完5個珊瑚碎片佢

入面既匯率好黑
500銀先換到1金
1金換得100銀

果個商人好似仲有個任務係比30銀佢換魔防ring
尋日經過深水埗望最普通個版本 係348$ ,係正價定點?

利申: 未買
尋日經過深水埗望最普通個版本 係348$ ,係正價定點?

利申: 未買

偏貴,之前唔少報價都係320前後
d名聲有乜用?
屌還返個盾,得個蘋果

還盾好似唔多著數
隻game 係咪死左既角色唔會復活, 我唔小心推得個村民朋友太前被人劈死左
隻game 係咪死左既角色唔會復活, 我唔小心推得個村民朋友太前被人劈死左

睇你一開波揀左乜
d名聲有乜用?
屌還返個盾,得個蘋果

還盾好似唔多著數

個爛鬼黃金蘋果有乜用

火紋傳統
經典模式係咁
d名聲有乜用?
屌還返個盾,得個蘋果

還盾好似唔多著數

個爛鬼黃金蘋果有乜用

其實個盾又唔係真係好有用,又重又唔係加好多防
玩no grind的話,食咗個蘋果送100經驗好過
係咪冇辦法反擊打3格既魔法
明明我隻魔法師都打到3格 公平咩
想問下個save跟機定跟帶
好想要個龍盾
要升爆隻角色同第一關個boss屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞