[3DS] Fire Emblem Echoes 另一位英雄王 討論區

980 回覆
6 Like 0 Dislike
打到六章
講真個劇情就冇咩特別

我只覺得氣氛似舊火紋
但話劇情好好又唔係
打到六章
講真個劇情就冇咩特別

我只覺得氣氛似舊火紋
但話劇情好好又唔係

邊幾集劇情大家覺得ok?
打到六章
講真個劇情就冇咩特別

我只覺得氣氛似舊火紋
但話劇情好好又唔係

邊幾集劇情大家覺得ok?

覺醒幾好玩 啲刺客又勁
有得生仔合技 又5連擊又必殺又月光

想問下啲齒輪係咪用哂就無定下一章會出返幾粒?
唔係好敢用

覺醒幾好玩 啲刺客又勁
有得生仔合技 又5連擊又必殺又月光

想問下啲齒輪係咪用哂就無定下一章會出返幾粒?
唔係好敢用

大地圖嘅劇情戰完場就會回滿
迷宮就要唔會回,直到你打完個迷宮出返大地圖
巴打們覺得好唔好玩 抵唔抵買

本身隻game我覺得唔錯, 有中文其實幾低買

但呢集本身係外傳, 成個系統﹑感覺同本篇比都幾大分別, 如果你玩完呢隻覺得好玩, 之後玩本篇可能會覺得有d怪, 如果你玩完覺得唔好玩, 我諗你都唔會再試本篇
http://blog.esuteru.com/archives/20013082.html

echoes係3ds最後一隻火紋, 好事黎

本身隻game我覺得唔錯, 有中文其實幾低買

但呢集本身係外傳, 成個系統﹑感覺同本篇比都幾大分別, 如果你玩完呢隻覺得好玩, 之後玩本篇可能會覺得有d怪, 如果你玩完覺得唔好玩, 我諗你都唔會再試本篇

既然同本篇唔同,又點會唔鐘意Echoes就唔試本篇呢?
http://blog.esuteru.com/archives/20013082.html

屌, 咁即係唔重製系譜

你有無玩過火紋先
你係呢度問, 大部分人都話買得過

你有無玩過火紋先

不過就算玩過,以前啲對打動畫真係會skip (gba封印),覺醒開始先睇

你有無玩過火紋先

不過就算玩過,以前啲對打動畫真係會skip (gba封印),覺醒開始先睇

睇頭兩場就全部skip哂
我唔鍾意3D動畫, 反而2D感覺好好多

你有無玩過火紋先

睇見敵人叮一聲就燥

你有無玩過火紋先

睇見敵人叮一聲就燥

敵人40%命中照中你兩下 你80%都唔中

你有無玩過火紋先

睇見敵人叮一聲就燥

敵人40%命中照中你兩下 你80%都唔中

今集更加明顯 好彩有齒撚
冇睇攻略, 過完水閘, 但而家先發覺 有條魔法女唔殺可以入隊

屌, 咁即係唔重製系譜

放switch 度

屌, 咁即係唔重製系譜

放switch 度

Switch就唔好搞remake啦

屌, 咁即係唔重製系譜

放switch 度

Switch就唔好搞remake啦

remake係ok既, remaster先有問題
冇睇攻略, 過完水閘, 但而家先發覺 有條魔法女唔殺可以入隊

飛馬三姐妹我收少咗兩條家姐

可以收返嘅,少咗個團聚cg啫

點樣先有團聚cg?

點樣先有團聚cg?

放三妹時姐姐喺隊

點樣先有團聚cg?

放三妹時姐姐喺隊

我放左三妹,唔知係邊搵返d家姐

點樣先有團聚cg?

放三妹時姐姐喺隊

我放左三妹,唔知係邊搵返d家姐

嗰章第一條村
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞