[3DS] Fire Emblem Echoes 另一位英雄王 討論區

980 回覆
6 Like 0 Dislike
請問啲魔法 修女職唔爆lv轉職會唔會學漏技

一樣學到,例如Silque lvl14轉上級,再升四次lvl就會學到召喚
3DS三隻玩過晒
仲有冇邊隻可以係3DS Virtual Console玩到嘅推介

GBA3作都好似有
我部係大使機。送咗聖魔之光石比我

聖魔而家冇咗,GBA三作得WiiU果邊先有

3DS VC好似有齊頭五集,頭三集已remake,要好有心先會搵返原版玩
另外兩隻都好難上手,一係難度高,一係有好多設定要慢慢摸索
系譜真心高質,但係有好多野要預先plan定,唔用攻略玩會miss好多野 / 難打咗
3DS三隻玩過晒
仲有冇邊隻可以係3DS Virtual Console玩到嘅推介

GBA3作都好似有

3DS VC好似有齊頭五集,頭三集已remake,要好有心先會搵返原版玩
系譜真心高質,但係有好多野要預先plan定,唔用攻略玩會miss好多野 / 難打咗

系譜個map真係正到
係用戰場黎形容,唔係map
3DS三隻玩過晒

GBA3作都好似有

系譜個map真係正到

想玩GBA三作但係冇大使機冇wiiu
唔記得咗女主死就用唔到齒輪
隻game真係幾細心
女主個邊條傑x我由佢死左
最後爆機真係講返出黎,仲話梅伊因呢件事唔開心左好耐
好好玩,玩困難慢慢煲下先
隻game真係幾細心
女主個邊條傑x我由佢死左
最後爆機真係講返出黎,仲話梅伊因呢件事唔開心左好耐

殺人兇手
配信點拎
打到第6層 路邊雜魚目測有90血 唔敢想像再落幾層點打
打到第6層 路邊雜魚目測有90血 唔敢想像再落幾層點打

完左普通難度5章就想開困難
3DS三隻玩過晒

GBA3作都好似有

系譜個map真係正到

想玩GBA三作但係冇大使機冇wiiu

e家火紋系列剩返邊幾集未做remake? (估計佢將來會唔會出姐)
不過同時都知佢寫緊新一集遊戲
殺埋10層boss了
困難經典 Boss目測200血 攻擊打1至5格無視防扣36血 17防15魔防 再內置所有傷害半減
冇法師夠36血 即刻打少3隻神官 好彩係我軍爆擊率高 推到去佢面前 用齒輪刷爆擊 屈佢機

今次真係完啦
殺埋10層boss了
困難經典 Boss目測200血 攻擊打1至5格無視防扣36血 17防15魔防 再內置所有傷害半減
冇法師夠36血 即刻打少3隻神官 好彩係我軍爆擊率高 推到去佢面前 用齒輪刷爆擊 屈佢機

今次真係完啦

點解你地咁多齒輪?
爆機應該都唔過10個
殺埋10層boss了

今次真係完啦

點解你地咁多齒輪?
爆機應該都唔過10個

我有8個 聽講total有9個
殺埋10層boss了

今次真係完啦

點解你地咁多齒輪?
爆機應該都唔過10個

我爆機11個喎
殺埋10層boss了

今次真係完啦

點解你地咁多齒輪?
爆機應該都唔過10個

我爆機11個喎

都唔係好多
今晚試開困難
殺埋10層boss了

今次真係完啦

點解你地咁多齒輪?
爆機應該都唔過10個

我爆機11個喎

有side quest獎品係齒輪
我齊咗
今日個發佈會講成點,有無人有睇?
今日個發佈會講成點,有無人有睇?

唔係只係feh?

e家火紋系列剩返邊幾集未做remake? (估計佢將來會唔會出姐)
不過同時都知佢寫緊新一集遊戲

remake過嘅得暗黑龍 / 紋謎 / 外傳
VC果啲純粹比你用新機玩舊game,唔算remake
而家呼聲最大得系譜同776,如果Echoes系列化,下隻好可能到系譜
岩岩見到限定版42x 買唔買得過?

想問最齊野係咪限定版?睇上面又見到咩完全版
有少少亂

想問最齊野係咪限定版?睇上面又見到咩完全版
有少少亂

完全版齊啲,用獨立盒裝,好易認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞