[3DS] Fire Emblem Echoes 另一位英雄王 討論區

980 回覆
6 Like 0 Dislike
if有冇好似封印之劍咁限咗一章加幾多支援?

C: 一章
C>B: 一章/兩章都有,視乎兩個角色關係
B>A>S: 每段兩章

呢個只係概括計法,個系統行計分制,都幾撚複雜
要詳細嘅去Serene Forest慢慢睇
https://serenesforest.net/fire-emblem-fates/hoshidan-characters/supports/support-basics/

原來同封印差咁遠,即係唔過版狂刷都冇用
無哂if賣
無哂if賣

唔係掛
無哂if賣

周不時行過信和都見有擺出黎喎
不過個價好似一直企硬299
無哂if賣

周不時行過信和都見有擺出黎喎
不過個價好似一直企硬299

頭先成個188都無
搵日出旺角睇下
不過299咁春貴
我前日買覺醒180咋
我兩年前買都唔使299
因為日圓升咗?
透魔線嚴重缺錢
透魔線嚴重缺錢

你玩緊乜
透魔線嚴重缺錢

你玩緊乜

if 第三條線
透魔線嚴重缺錢

打到邊? 我記得開頭敵人跌超多野,又唔使點買野
透魔線嚴重缺錢

打到16章,好多人就嚟20lv, 但得8000蚊左右

前兩章出左武器屋lv 2
忍唔住買咗啲勁武
透魔線嚴重缺錢

有冇攻略網整理咗成個流程有咩錢同道具攞
透魔線嚴重缺錢

http://www2.pegasusknight.com/wiki/fe14/index.php?FrontPage
老老實實我唔知係咪每章都齊料
透魔我真係冇乜心機玩
透魔線嚴重缺錢

http://www2.pegasusknight.com/wiki/fe14/index.php?FrontPage
老老實實我唔知係咪每章都齊料
透魔我真係冇乜心機玩

其實玩落透魔係幾煩
透魔線嚴重缺錢

你玩緊乜

if 第三條線

以為你爆哂
透魔線嚴重缺錢

你玩緊乜

if 第三條線

以為你爆哂

爆晒呀,我係重玩
透魔線嚴重缺錢

你玩緊乜

if 第三條線

以為你爆哂

爆晒呀,我係重玩

咁癲
終於爆左echoes
手痕喺 eshop買左覺醒玩
終於爆左echoes

我其實到宜家都唔識係ESHOP買野
我岩岩都買左覺醒, 玩到第8章, 個系統好玩過echoes好多
宜家睇返轉頭, echoes太粗糙同原始
終於爆左echoes

我岩岩都買左覺醒, 玩到第8章, 個系統好玩過echoes好多

有信用卡就好簡單
無計 始終係外傳 好多系統都唔同
我都好唔慣echoes 無武器相剋 弓又有得打距離一
都係正傳好玩
終於爆左echoes

有信用卡就好簡單
都係正傳好玩

日版機唔知點開NNID, 有無簡易程序講解下
不過我好鍾意實體GAME, 儲盒個感覺好好
終於爆左echoes

有信用卡就好簡單
都係正傳好玩

http://m.k73.com/3ds/26518.html
剩係搵到殘體
Update 到最新主機之後setting 最上面個掣到開新id 再打返啲資料就ok

我都係鍾意儲帶 不過eshop 平好多
覺醒先 2900 yen
終於爆左echoes

有信用卡就好簡單
都係正傳好玩

http://m.k73.com/3ds/26518.html
剩係搵到殘體
Update 到最新主機之後setting 最上面個掣到開新id 再打返啲資料就ok

一陣試下, THX BRO

覺醒我前日買實體, 180蚊咋喎
終於爆左echoes

有信用卡就好簡單
都係正傳好玩

剩係搵到殘體

一陣試下, THX BRO

覺醒我前日買實體, 180蚊咋喎

屌啊
算 懶得出去買

咁癲

重玩一啲都唔出奇

除咗挑高難度之外,玩全隊平轉都幾過癮
if好快就完全解禁結婚平轉果啲,用返同一堆人打都可以有新鮮感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞