[3DS] Fire Emblem Echoes 另一位英雄王 討論區

980 回覆
6 Like 0 Dislike
困難經典都爆機真係唔係人黎
同埋平均升都唔係期望全部ace,
係唔想咁易死搞到我reset

第一次玩封印時嘅痛苦陰影

寧願唔用都唔逼自己平均升
289 買咗 急不及待想玩玩了

隻game跌得咁快?
會唔會出貨太多or有中文都無預期咁好賣?

抵喎,介唔介意講下邊度

上星期六睇黃金係348 所以睇定d先

火紋係香港又真係冇歐美咁HIT既
恐山 銀盾同聖盾係咪二選一嫁?
恐山 銀盾同聖盾係咪二選一嫁?

都係揀聖盾 個名有個聖字 穩陣啲

第六章好似淨係加左個地下城,無故事
開頭都唔知點解最後一關仲跌咁多錢同裝備
打到第十層
D怪40lv
第一次係地圖見到怪要逃走
兩隻怪係附近好易死人
無哂美拉齒輪,死左兩件
唔識死去挑最終boss
點知變態到呢
無得save無得回疲無得轉職
早知脫離地城啦
而加乜都無哂又要從頭打過
我仲要係玩普通
有無巴打困難都過倒呢個地城

第六章好似淨係加左個地下城,無故事
開頭都唔知點解最後一關仲跌咁多錢同裝備
打到第十層
D怪40lv
第一次係地圖見到怪要逃走
兩隻怪係附近好易死人
無哂美拉齒輪,死左兩件
唔識死去挑最終boss
點知變態到呢
無得save無得回疲無得轉職
早知脫離地城啦
而加乜都無哂又要從頭打過
我仲要係玩普通
有無巴打困難都過倒呢個地城

無野啦
第一章龍盾點拎, 隻肥boss 又硬又識回血, 點搞

首先打晒右城 D 兵撤退再入,騎士就會去左守
之後引多哲出黎去到城門,隔牆圍佢,間接攻擊o既人多 D 會好 D

之後引多哲出黎去到城門,隔牆圍佢,間接攻擊o既人多 D 會好 D

係咪要引佢出門口先得, 我見佢成日係入面識補血, 同埋我打佢得1, 扣佢血好慢, 佢打我就扣10幾, 好院險
想問下大地圖個日期有咩用?

有冇d咩係限時?

係咪要引佢出門口先得, 我見佢成日係入面識補血, 同埋我打佢得1, 扣佢血好慢, 佢打我就扣10幾, 好院險

我係咁

我係咁

原來要引佢去條河度, 唔該巴打
盧卡終於死左
舒一口氣
想知一開波邊到有細節講村姑轉天馬
搵咗好耐都搵唔到
搵咗好耐都搵唔到

淨係係一開波條村見到銀毛練魔法 啡毛練箭

綠毛有冇提?
4章尾段又會咁易既
一開波就推個皇帝出黎送死
重玩困難
感覺上經驗值多d
4章尾段又會咁易既

因為佢真係想死嗎
故事上
4章尾段又會咁易既

因為佢真係想死嗎
故事上

越玩越依賴某幾個人
其他成堆係度睇戲
盧卡終於死左
舒一口氣

條垃圾真係廢
搵咗好耐都搵唔到

淨係係一開波條村見到銀毛練魔法 啡毛練箭

綠毛有冇提?

係囉, 等我仲變左佢做修女, 不過都好, 有兩個補師
盧卡終於死左
舒一口氣

條垃圾真係廢

死左唔洗再篤眼篤鼻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞