[3DS] Fire Emblem Echoes 另一位英雄王 討論區

980 回覆
6 Like 0 Dislike
屌你老母把黑暗劍用黎自殺真係一流
隻game全程語音?
聽講係得傭兵個條線可以轉返做村民
隻game全程語音?

玩咗開頭 對話有
隻game全程語音?

玩咗開頭 對話有

差唔多全部對話都有
公價幾錢, 唔想食炒價
e個外傳個內容劇情o唔ok家?見有中文所以考慮,會想睇劇情

以前玩過gba封印烈火英文版咋
今次用埋廣東話宣傳,普通版都有畫冊,算係有誠意,希望佢以後多d中文化遊戲
同火紋太唔同
冇咩癮( 只打到第二章)
公價幾錢, 唔想食炒價

$320前後,應該冇乜人炒呢隻

玩火紋好難期望有好精彩嘅劇情
基本上有大半作品係行穩陣王道,剩低果啲就眼高手低/奇撚怪怪
不過如果封印烈火嘅故事滿足到你,呢隻都可以考慮下嘅
公價幾錢, 唔想食炒價

$320前後,應該冇乜人炒呢隻

玩火紋好難期望有好精彩嘅劇情
基本上有大半作品係行穩陣王道,剩低果啲就眼高手低/奇撚怪怪
不過如果封印烈火嘅故事滿足到你,呢隻都可以考慮下嘅

算ok既,因為烈火叫有少少控制結局? 記得玩家最後可以令hector 同邊個女角一齊,例如Lyn
同火紋太唔同

火紋初期玩法,當係致敬
同火紋太唔同

火紋初期玩法,當係致敬

應該得外傳係咁啫?
我玩過暗龍remake都係一map map嘅slg
同火紋太唔同

火紋初期玩法,當係致敬

應該得外傳係咁啫?
我玩過暗龍remake都係一map map嘅slg

好似係得外傳係咁
盧卡俾魔女轉移爆擊死
成版再嚟過又俾另一個魔女爆擊死
盧卡俾魔女轉移爆擊死

火紋既樂趣就係俾人幾%瘋狂爆擊regame
盧卡俾魔女轉移爆擊死

火紋既樂趣就係俾人幾%瘋狂爆擊regame

今次用咗齒輪
個龍之祠係咪真係復活到同伴?有無代價
女主條線發覺幾難
收返之前話隻game易玩
今集係咪冇得通訊對戰?淨係玩過nds兩隻remake,想同frd打
想問啲村民駛唔駛升爆lv先轉職

唔建議咁做,打得辛苦咗又唔會有明顯得著
今集成長率普遍都低,好似返咗封印之劍果陣咁
第三章有度全版騎士,都難難哋
最後屈AI贏,嗰種感覺都幾差
今集係咪冇得通訊對戰?淨係玩過nds兩隻remake,想同frd打

同問
上集IF有得通
想問啲村民駛唔駛升爆lv先轉職

唔建議咁做,打得辛苦咗又唔會有明顯得著
今集成長率普遍都低,好似返咗封印之劍果陣咁

好似低過封印,升1係家常便飯,
我以為自己練緊馬卡斯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞