[3DS] Fire Emblem Echoes 另一位英雄王 討論區

980 回覆
6 Like 0 Dislike
係街邊執果d xx家既盾還定唔還好?

還,Lyon盾要用商人送過去Alm果邊,還咗會有芝士,食咗+2速度
Fuga盾還咗有蘋果,食咗+100exp,可以快啲轉職
https://www.nintendo.co.jp/3ds/ajjj/contents/index.html
第2-3彈DLC內容公開

又係grind 關
睇支援對話想知究竟天馬三姊藍姐姐同綠姐姐鍾意邊個

Abel,暗黑龍嘅綠騎士,但冇喺外傳出場
最後係Palla割愛,Est得米

即喺三姊妹都鍾意咗綠騎士
利申淨喺玩過光與影的英雄
知道紅妹妹最後得米

Catria係單戀Marth
外傳果陣Marth好似已經同Caeda訂咗婚,但係Catria仲未放得低

咁嘅Catria由一開波已經注定冇結果

等我安慰佢

BTW光石果個綠大姐根本就係palla既補償版
最後可以用光石個小綠得米

好耐喇差唔多都唔記得哂啲劇情

還,Lyon盾要用商人送過去Alm果邊,還咗會有芝士,食咗+2速度

咁我覺得個盾比d脆皮飛馬用好似實用d

咁我覺得個盾比d脆皮飛馬用好似實用d

果兩個盾+2物防,用就用返鐵盾 鋼盾果啲會好好多
何況後期敵人去到2x攻,飛馬拎住個盾都防唔到啲乜,攻擊加成唔夠打人冇力
另一個選擇係拎把投槍鍛造到兩星,唔玩近戰,有輸出又唔擔心生存問題
女主未滿lv俾佢自動轉撚左 係咪無得救

有分別架咩?
睇支援對話想知究竟天馬三姊藍姐姐同綠姐姐鍾意邊個

Abel,暗黑龍嘅綠騎士,但冇喺外傳出場
最後係Palla割愛,Est得米

即喺三姊妹都鍾意咗綠騎士
利申淨喺玩過光與影的英雄
知道紅妹妹最後得米

Catria係單戀Marth
外傳果陣Marth好似已經同Caeda訂咗婚,但係Catria仲未放得低

咁嘅Catria由一開波已經注定冇結果

等我安慰佢

BTW光石果個綠大姐根本就係palla既補償版
最後可以用光石個小綠得米

好耐喇差唔多都唔記得哂啲劇情

我都係見你地講開原祖三姐妹先醒起光石三姐妹

冇,是但啦都係咁易

冇,是但啦都係咁易

滿lv係幾多?滿左再轉能力會高d?

冇,是但啦都係咁易

轉職前升到20就滿
Celica黎講,升滿先轉點都好啲嘅,不過分別只係1點起2點止

冇,是但啦都係咁易

轉職前升到20就滿
Celica黎講,升滿先轉點都好啲嘅,不過分別只係1點起2點止

會周身唔自在
迷失森林會走佬果隻骷臚有d咩野執?
追唔到之後搵唔番
尋晚終於爆左, last boss算易, 一個齒輪都無用過就過到, 都算有唔少人中boss一擊唔死

利申: 經典困難
迷失森林會走佬果隻骷臚有d咩野執?
追唔到之後搵唔番

捉到了, 原來無特別
尋晚終於爆左, last boss算易, 一個齒輪都無用過就過到, 都算有唔少人中boss一擊唔死

五章就爆機? 唔想爆住

冇,是但啦都係咁易

轉職前升到20就滿

會周身唔自在

我女主轉果時19lv 8x經 雖然分別唔大 但感覺不良好

冇,是但啦都係咁易

轉職前升到20就滿

會周身唔自在

我女主轉果時19lv 8x經 雖然分別唔大 但感覺不良好

好似俾人食左隻豬

五章就爆機? 唔想爆住

今晚試下玩下6章個迷宮
爆完重玩,喺Celica條線將Boey轉咗做村人->傭兵
幾硬淨又夠快 不過半隊人都係傭兵

我normal都好多人一擊死

點退化? 未見到有

點退化? 未見到有

女神禮物2

我normal都好多人一擊死

我有4,5個頂到一下, 我覺得算多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞