Samsung Galaxy 集中討論區 (83) 長開VPN 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
原來係咁,即係只要有原廠行貨保養都有
我好似得250 500係點拎
Active 2係咪唔可以加入八達通?
今日買左韓水A90 5G $2800
有無野要特別注意 ?
跑分高s835 一倍
操作慢過s835 1 倍唔止
有啲app 兼容有問題 輕則發熱食電
重則黑屏用唔到
note 10 lite 仲有bug
每次whatsapp 聽完voice note 或平時聽完電話 就黑屏但冇lock
要按兩次power button 先wake 完再lock 得返
但唔鎖屏
m31會唔會有相同問題???
簡稱「高分低能」
粒u係廢
但睇落係系統問題多

Btw 呢家出10系列都係傻仔
S20
例如?
Thx 巴打
但我係4月1號出機 呢個係咪唔關我事

上邊個250蚊我係講緊八達通新用戶個回贈
4月出機應該都有八達通回贈但係我冇攞到 慘 蝕曬
用咗VPN用唔到
唔得 Samsung戇撚鳩
求救 
買左S20U 用大約2禮拜一直無事 頭先打完機諗住訓之前睇下whatapps
開果陣好似平時咁話為安全起見 重新輸入密碼 照入返pw
點知話密碼錯誤 開頭以為自己手殘入錯 點知開密碼顯示睇住入pw 都話密碼錯誤
上samsung諗住遠端解鎖又話 部機關左遠端解鎖 唔可以解鎖
有冇大佬知發生咩事 同埋可以點解決???
ps:入面有啲公司野 唔想無左
note 20如果冇屏下鏡頭加大面積屏下指紋解鎖,可以等s30
S21呀
諗多左,屏下鏡頭肯定未得 甚至我懷疑s21都未必得
不過我都唔多想用外掛5g modem& 解鎖依然廢嘅呢代
屏下鏡頭同石墨烯電池分分鐘仲要五年
今代無人用whitedome ?

用緊,都ok, 指紋會load 慢少少

400 2塊
屏下鏡頭應該唔洗5年,nokia隻pureview 9.2今年秋天好似話已經用緊,我估最遲都3年內就到頂級大廠用到。
石墨烯電池其實而家已經有尿袋同汽車電池用緊,亦都有公司接緊手機訂單,不過三星嗰個石墨烯係球狀技術,如果唔訂人地舊電池唔知要搞幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞