Samsung Galaxy 集中討論區 (83) 長開VPN 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
但發現一年換一次其實唔太貴,旗艦trade in
對於想享受揸住部最快最新款嘅人嚟講
年年換機嗰種快感比起賺/蝕幾多錢重要好多
原來依家依一部機有冇行貨都有得拗
有人情願信淘寶/price.com細鋪都唔信官網/大鋪
證據
poweramp
官方:我哋冇出喎
佢:我睇消息話有
官方:但係我哋冇出喎
佢:一出我就喺price見過
官方:但係我哋真係冇出喎
佢:淘寶都話有,我覺得有出
官網:
換完s再換note,換埋fold 有錢人既快樂
今日去咗三星官方舖睇S20
6500蚊
流動支付減400
dbs信用卡減400
再送buds 同12個月mon保

最後再回贈500八通達

係咪咁最抵
我今日去太陽mobile 出s20+ $6600
但係要簽一年約$98/ month
7GB 21mbp
送buds 12月samsung保養
$500八達通回贈
只要係samsung指定經銷商買s20系列黎都會送buds同八達通500回贈
你可以格下價先
不過個promotion 好似做埋呢幾日就完
隔離好多人屌緊收唔到確認電郵同8達通喎
Samsung pay係全世界都有
係香港rom既Samsung pay先可以裝八達通
今朝登記依家仲未收到email
流動支付同dbs係咪即減?唔係回贈?可以一齊用?
我由 Xperia 1 轉 S20 Ultra 只係 9 個半月
我諗如果換 Note 20 Ultra,計香港 8 月尾有貨,應該唔到半年
巴打想問你邊間睇到 好抵咁
德福Samsung官方鋪
但係我唔知係咪真係咁
dbs嗰個應該係一扣即享
應該可以重疊用

係咪回贈 唔清楚答唔到你
你登記咗有記錄應該唔會走你數既
S20系列3月先上市你點換9個半月
Thx you, 今日諗諗下都係A71,差幾百粒u差咁遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞