Samsung Galaxy 集中討論區 (83) 長開VPN 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
S30定S21

冇 n10l 買咗1 個月
如果 Note 20 Ultra 有呢隻色,買硬
S20系列的OneUI2.5在測了,順利的話,8月應該可以用OneUI2.5看新品發布會。 除Note 系列專屬的功能外的所有功能都將放到S20系列上,包括自適應刷新率,另外據說動畫效果有改動可以期待
買左s20+

申請個buds 同500蚊三星期都未有
未收到confirm email 定未收到件野? 我6月28買 上星期收到email, 等緊收buds and 八達通

我同事6月中買都未收到確認電郵打過去屌哂鬼
note 20
an10 WhatsApp 係咪唔會再鎖機果時有訊息會彈視窗
幾好
1080p 60hz 狗也不屌 除非價錢
只攻頂,不妥協,Note 20 Ultra 頂配啦
差啲講錯子宮頸
平mon mon貼易搵 uv貼奶咗幾次野 一世唔用曲mon
我今次由 Sony Xperia 1 轉 Galaxy S20 Ultra 都冇用玻璃貼,用佢跟機嗰塊,因為我知道唔夠半年就要換 Note 20 Ultra,黐嚟都嘥氣
連登仔FG 50K
Trade 機咋,補錢換咪算,以前用 Sony 就會儲機唔賣嘅
Sony就算啦一年插水一半
今次真係用到心淡先轉 Samsung
而家先發現 Samsung 好用好多,除咗影相 HDR 重手咗啲,其餘 Sony 完敗
想等埋下一代buds先決定...
跟機個塊都撕鬼埋佢0接觸啦
其實分別大唔大
花咗又扣幾百
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞