Samsung Galaxy 集中討論區 (83) 長開VPN 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
A71 5G開價600USD喎咁都性價比唔錯?
性價比唔錯我係指 A71, 粒CPU 其實係咪好好多??
我都係 通話正常好地地 地鐵都傾到
質素可能冇buds+/ airpods 咁好,
但講到講唔到電話既10成9係冇用過 睇下評測就以為自己識晒
我都用BUDS
屋企或者好靜既地方用無咩問題
一搭巴士/地鐵個D地方, 對方就成日聽唔到
要行貨 唔用大陸機 中階黎講A71算比較好既選擇
想問第二年保養換mon 會唔會換埋電
會 但唔會同你講
拎機嘅時候唔係會話畀你聽換咗啲乜嘅咩
粒電係跟mon 框

官方指引換mon 係連電/中框換
唔該哂
中階非支那機應該得A71/A80用緊730
啲765G機差唔多5000蚊一部
Pixel 4a又唔知幾時先出
Nokia 5.3同Sony Xperia 10 II都唔知點解會用665

終於買咗,麻煩咁多位解答問題嘅巴打
請問八達通$500係咪一定會有?
因為我張SmartOctopus係由舊機轉移嚟S20ultra
如果唔介意水貨 A90 同 s10 lite 2千尾 都抵屌嘅
買S20系列送八達通500+buds個優惠係咪完左?
update左個Samsung keyboard中晒伏
事實就係我用得好好地
亦都好多人表示冇想像咁差
po堆評測feedback出黎咪代表你未用過囉
網上乜都有人po架啦,自己用下個腦過濾下啦
未撚用過懶醒咁

我登記galaxy bud同$500八仔個陣 唔小心剔走咗$500個 option
再入多次已經話我已登記
係咪玩撚完 無咗$500
係囉你最撚醒啦傻閪 洗唔洗食過舊屎先知有幾臭呀,先唔好講我係星際實聽過,上網都大把sound demo啦
用緊 buds plus (配 S9 plus)
鬧市馬路邊傾電話雙方都算清楚

不過偶然會斷線,窒一窒咁,應該半秒以內
唔常出現,我多數喺鬧市出入都係一日一兩次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞