Samsung Galaxy 集中討論區 (83) 長開VPN 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
仲諗過轉搵s10+,因為外型,又咩問題?
仲有note10+有無問題?
係咪即係唔買平d既a71,除左s20都唔值得揀?
有冇試過再關機重開?
格2-4年換部頂級機 換多1-2部應該就等到
我都用緊

但我係到講親Whitestone 都冇人理我,可能唔鍾意掛
其實依家有冇真係work既adblock,之前用adguard dns前排成日上唔到網 一閂左d廣告出晒黎
課金root機都冇所謂
冇問題,只係減價又唔算多
S10+ 4780 冇嘢送
S20 5750, 送500蚊&送幾百蚊耳機
note 10+仲貴過S20而且少個耳機

依家買10系又冇大減價又少贈品又少一代更新又冇S20勁,唔抵咁啫
如果4000蚊樓下買到就差唔多
依家出機都係S20好D 一就係3千左右既水機都有幾部選 睇價做人啦
S20而家係抵嘅 呢幾年S系細機抵玩 冇咩cut野
係睇會唔會嫌個mon唔夠大
行貨旗艦直接S20打上

行貨3000樓下買A71
水貨3000樓下買S10 lite

行貨2000樓下買A50s
水貨2000樓下買M31

3000~5000最尷尬
行貨冇嘢抵買,水貨哩個價又太貴
頂多搏下3600嗰啲水貨S10+,但唔知邊間信得過
s10plus,以前快速面板有得開關導覽列,而家無左,有無得整返出黎
水機最緊要望清望楚 通常都係全新 2手用過好易睇 不過好撞手神幾日幾個月內一壞就無仇報 要比錢整
無咗個3.5已經好唔方便
好彩仲有個micro SD slot
s10 lite係咪冇nfc
有架

日日用佢個八達通
price.com.hk有 m31行貨
講真,塊貼本身個品質同淘寶貨係差唔多
同埋個鏡頭開成咁真係唔開胃,明明s10系列都可以正正常常開個窿
利申用過而加裸機
我估好多人都裸機或用原出廠貼
因為用玻璃貼會搞到個指紋變慢
假嘅
間鋪自己"保養"嘅垃圾水行貨嚟
香港有冇行貨上三星官網睇
我估因為呢2個原因
易積塵
貼個陣膠水易滲埋落去
今朝試按左好多次強制關機先熄到 開返電話入PW又解鎖到
都唔知咩事 好彩開得返 嚇鬼死
唔該哂巴打

簡單d咁講
價差少少,體驗差多多,點都上S20。

但S10+唔洗講到水貨
指紋慢 前雙鏡又柒又哂位
仲有三星個傳統舊病 掉幀

係S20下同埋唔貴得多下 真係勸唔好揀10
因為我有印像note 8 (我用note 8)都有人話試過咁
最後個人就係重開部機又得返, 唔知咩事

不過你部機都得返就好
因為我有印像note 8 (我用note 8)都有人話試過咁
最後個人就係重開部機又得返, 唔知咩事

不過你部機都得返就好
1個月後就揭曉Note
係咪真係連2k120hz都冇
裝vpn
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞