Samsung Galaxy 集中討論區 (83) 長開VPN 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Note20+ = note20 ultra 原本諗住比fold 2+ spen做真。note20 ultra但後來因為技術問題cancel左 by Ross young
如果未有120hz 出現,我覺得note 10 +最合適
S9系列有得更新ONE UI2.1

大家今明兩日記得帶住址証明同你部智能電話去投票啊
唔介意2手我見都係4xxx
重用緊note8,現在打機都有小小lag,等note20
等S21 好過啦
有傳下年S875 成250USD 粒
旗艦機應該會再加價

反而,S21 好似用返exyons 1000
ditching Mali gpu , 用AMD GPU
唔知會唔會用埋google NPU
同埋應該會首次用underscreen camera
驚喜仲大過note 20
冇得比 Note一向冇驚喜

愚見
875加成百美金個消息流流地

置於係咪全部用exynos就
自從S20開始傳 只可以1080 120hz
我覺得流到仆街既消息成真後就睇唔透三星
875 integrate左粒 x60 modem,865個價錢未計。無對手下貴左就基本架啦 差在到底係咪$100美金姐
題外話覺得s系列驚嚇多過驚喜
講驚嚇 Note7犀利啲
Note7已經唔係驚嚇咁簡單 同三星洗衣機一樣係恐怖襲擊
見個500蚊8達通仲有幾日就無,心郁郁,仲有送300hkd trade up。大家覺得note 10應唔應該上s20 plus? thanks.
依然990
應該
898 note20 ultra
準備好似當初敗走大陸咁絕跡歐洲啦 抵你死架喎shamesung,仲夠膽用粒垃圾990
香港應該係 S865+ 版本?
正常係
Hopefully係,點講都好啦,佢歐洲市場應該肯定收皮,班鬼佬日屌夜屌,最後你居然連粒992都唔比人地,太撚肉酸
頂多865 ,點會用到865+
note10+都冇855+啦
呢排消息流出係865+
係囉,佢咁樣真係玩死自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞