Samsung Galaxy 集中討論區 (83) 長開VPN 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
最撚緊要個120hz 2k呢?
屌,個鏡頭柒到
做乜鳩呀
好似話暫時都係1080p+120hz
睇條片下面啲留言
如果講安全老hi都買UAG
雖然係厚少少 但grip同信心都接近max 軍事風對男人又幾吸引
rhino就不了 雖然性價比高但好似會滑手?
利申 只用過UAG
我買左三款幾個黎試 最輕反而係碳纖維黑色
civilian睇落似輕但重過佢
安全性真係第一既
三叔而家成日挑戰用家對外型接受程度嘅底線
枝s pen無變過,無意思
睇到嬲嬲地
本身都好大意欲換機,隻銅色又好J
點知整個大大塊厚鏡
萬年1080p+120hz
改個名又開價成皮野

我真係諗唔到有咩理由買佢,好似當啲買家係傻仔咁
利申:依然抱著5/8 有新功能令我改觀,真係期待左好耐
Note 10+ 等到note 20開賣之後大概會跌幾多價
用緊rhino皮殼,係有少少滑手
不過整體都算薄,起碼質感細致啲
再輕身啲會好好多
會 差2gb ram
屌米無咗印度市場之後高階U機都唔洗賣
高通個GPU咪又係ATI當年賣俾佢嘅
賣比佢都好耐之前啦,要合作點解唔搵nvidia搞好過
唔會正價買三星機啦 不過而家開始對三星有啲失望,尤其呢排想買手錶,更加覺得成個ecosystem比iphone拉開曬 再係咁下一部大機會轉會iphone算
難得今年想由iPhone 轉過黎
點解睇落咁曲
換應該都會換,而家等埋5/8 睇下換邊部
Note 20u, note20+ 定 S20 算
問左,收email後60-90日。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞