Samsung Galaxy 集中討論區 (83) 長開VPN 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
係咪再錄過指紋
s20+ update 左
影完相係gallery app 睇唔到
明明係file manager 都睇到張相係save到
update 前無事?
我睇到喎
S20 Ultra
重視打機仲要長用就起碼S855啦
中階機頂盡兩年就會換
冇呀 之前幾次都冇reset
而家又好似顯示到不過有啲delay
而家s20+ 個價幾吸引 應該等到 8月 note 20 出嗎,仲有無得減?
可以入手,理由嘅話自己爬文搵返我啲comments
samsung呢2代s機都係出左半年先慢慢patch好
白老鼠味濃
好心較好d先出廠上市啦屌
粒 HM1 直頭係白老鼠啦
唔知去到 Note 20 Ultra,個潛望鏡嘅畫質會唔會好過 S20 Ultra 呢
係調教好但spec無領先啦 120hz得佢開唔到2k,而且人地已經有埋dynamic refresh rate 同10bit mon。 而家係睇佢部note20ultra會唔會生性,有曬 2k ltpo同10bit就算真係領先啦。
lite 9810叫親生仔囉 不及鳩通855 la
無2k 120hz真係唔多掂 俾個90都好呀
利 ultra
855粒u不及lite果粒?
大家覺得s10舊電係咪唔多掂
我s10+ 一出即買到而家,舊電都仲係唔錯,而家應該都仲有9成效率

s10舊電細少少,應該分別唔太大
S20 更新完,自拍鏡效果改善了。

我之前面對以下問題

https://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S20-front-camera-selfies-bug-problem-fix_id122857
4000幾蚊買比老母 睇下片 影相用 有咩介紹
唔好呀 我就係買咗 中大伏
exynos狗也不屌
A71 4000有找
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞