Samsung Galaxy 集中討論區 (83) 長開VPN 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
平面係note20,呢部應該係note20 ultra
尋日買咗S20+,部機好快發熱,係咪我果部問題?
買水貨唔驚?
果間買完比完錢 出面 比你任玩任check 滿意完先走
韓水機 無咩好驚

pantech vega
年代買唔少韓水
起碼五部 無一部有事

pantech仲要比三星收購左
是 ultra 即係+ plus
方到咁 ultra正面
有冇s20用家覺得用sd卡既讀寫速度會慢過內置容量?
正常啦 sd卡本質就係mmc,差距就好似hdd vs ssd咁
想知濕鳩三星幾時先比旗艦手機支援真三卡(自家ufs card)
新機係咁, 裝越多野越熱, run緊啲新data, 用多幾日就冇事
裝左we7? 會變暖蛋
冇裝
無記錯好似個card slot唔支援
啱啱轉會s20+,但係咪會好食電?

朝早7點開始用,去到晏就12點得番48%

舊電又會好熱,睇住新手機d電係咁跌好不安

利申:搞左中等果個電量模式同埋熄左120hz,定位/藍芽全部熄曬,打機全日夾埋1個半鐘左右

咁既情況洗唔洗拎去check
垃圾samsung, s20個開關制跌左出黎,去維修,話我部電話痴過UV 貼,當人為,要俾近2千去成個mon 換,NMSL
你痴咩uv貼貼到連制都甩埋
未就係第一頁個張垃圾Hoda, 屌佢老母
唔撚係掛
但甩制應該唔關張貼事呀嘛
定係痴個條友手勢差d uv膠入左去?
btw咁既情況點解唔同samsung嘈
用多星期 等後台冇咁多野Run
都係唔正常先去
嘈撚左,佢仲話俾個9折我,18xx俾我換
我最後出去先達,個19店員幫我就咁塞個新制落去,機都唔使拆,都係180蚊。到時壞其他野先算
總之痴過UV佢就話唔會保,行貨都無撚用
點解用UV貼會無保?
如果係咁同買水有咩分別
問samsung, 總知佢鳩吹話個開關制有膠水跡,就話人為,完全無得同佢傾,你亦唔會挑戰到佢既決定。
其實無保養都係俾多200蚊既檢查費,零件費都係同人為損壞有保養既機一鳩樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞