Samsung Galaxy 集中討論區 (83) 長開VPN 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
識野.
大mon大電, 性價比好高
覺得伏係邊?
研究左晚,直家都係比較信Snapdragon
但note10打去咩鋪都話無貨
水貨除咗冇保養 係咪同行貨冇分別
用唔到黨達通
本身無約,都諗過簽機
但應該只係平五舊,要五千幾
後先打左比一間旺角元朗有鋪既話有貨
行貨只係4千6,其實price上面個價平公價咁多係咪無問題?
https://www.price.com.hk/m/5068/products?s=5068&page=1
最右,仲要我電話問埋係咪行貨有保養
應該唔會假行真水?
就係少買機唔明點解呢d價可以平大鋪咁多
好,過幾日去探路
貨品可在旺角‼️/元朗‼️/將軍澳‼️門市分店交收 ,「安心訂購」前,請先聯絡我們查詢/留貨,電話/whatsapp:53896912 微信id:Kingsmobilehehe
本公司成立於2008年,現將業務推廣至網上,誠信交易,價錢公道,信心保證
售後7天有壞包換,行貨水貨同樣提供一年保養,售後必跟進
如有任何需要,資料詳情問題,歡迎致電,線上,whatsapp,微信,聯絡我們查詢

哩間似係水行貨啲fd
Samsung細舖買有中港聯保貼紙嗰啲安全啲
不過4千6都真係符合水貨價
淆淆地但都仲有d想去,自己上一部機都係先達水貨
無出過事但都會想從良
Ok,唔該,會留意下
之前samsung pay個迎新獎勵有得拎了
提提大家
如果係水貨咁4千6唔抵買啦
你去大鋪買5千5嗰啲行貨,Samsung有500蚊八達通回贈,再揾吓啲信用卡優惠又幾百蚊(最cheap red卡上網買都有220回贈),再計埋啲濕鳩贈品當佢值100蚊
4千6根本冇平到仲冇保養
收到email,但見唔到八達通app有
見官網話首一萬部指定機先有500,又無列邊d合作鋪名
Google都無咩料
啲"首XXX部"九成都係兇鳩你叫你早啲買咋
擔心咪打電話去問囉
"合作鋪"咪所有行貨囉
用blokada 果啲囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞